Mondjuk nem is alsókategóriás árban találok a neten... de ha kibír 20 ezret, akkor jobban megéri, mint valami hulladékot pár ezerrel olcsóbban megvenni, és sűrűbben cserélgetni...
Tavaly ment ilyen áron a BT. Kicsit félek, hogy nem lett frissítve az oldal és ezek régi árak. De ha friss, akkor az igen jó ár. Bár én most nem vennék BT-t. Legelőször az volt, és nagyon bátortalanul döntögettem vele. Bár az a gumi már kicsit öreg volt, én meg mazsola friss jogsival .
Lassan nekem is esedékes a gumicsere (meg esetleg lánc is).
Jelenleg Metzeler van elöl és BT 45 hátul, ha jól emlékszem. Maradhatok a Metzelernél, vagy jobb a Dunlop? Vagy egyáltalán?
Igen, az az első két sor elég érdekes. Olyan, mintha összekeverték volna a régi 4 hengeres GS500-al, vagy nem tudom..
Nem akarok eltérni a szabvány mérettől, nehogy megtréfáljon, azért köszi!
Látod szépen kihúztam a tavalyi szezont is azzal az első gumival. Most is csak azért cserélem, mert szépen elkopott az első és a hátsó is.
Egyébként Dunlop, és szépen együtt kopott az első a hátsóval. Durván 20 000-et kibír a garnitúra.
BT45 nem kopott ilyen szépen együtt, és sokkal kevesebbet futott!
Azért lássuk be: elég nagy munka volt annak a 200 oldalnak a begépelése is... semmi kontrolcé kontrolvé. Sportemberhez méltó teljesítmény. Én is vért izzadtam, mire begépeltem a magam 150-200 oldalát, amiből végül maradt 90
Hoppá, találtam egy helyet, ahol akciósan már egész jó árak vannak: motorgumi
Kettő jöhet szóba nekem. Michelin Pilot Active és a Pirelli Sport Demon F.
Valakinek van összehasonlítási alapja evvel a kettővel?
Nem vett valaki, vagy készül venni mostanában GS-re új gumikat?
Nekem hamarosan esedékes és gondoltam meglesem az árakat. Hát nem hittem a szememnek!
Tavalyhoz képest kicsit elszaladtak az árak.
Nem mind1 hogy 40-50 egy hátsó, vagy 15.. Fillérbaszás.. de ez van
METZELER Lasertec Páros akció 44.990.-
http://www.kekhold.hu/?page=we...
120 elől és a hátil 140-nek mi a váltómérete? Azt még megkérdezhetem...
Jelenleg Metzeler van elöl és BT 45 hátul, ha jól emlékszem. Maradhatok a Metzelernél, vagy jobb a Dunlop? Vagy egyáltalán?
http://motorgumi.eu/tipusok/ke...
BT45
110/70-17" méret, sebesség index: H
Listaára: 24 280,- Ft
Akciós ára: 16 996,- Ft
http://motorgumi.eu/tipusok/ke...
BT45
130/70-17" méret, sebesség index: H
Listaára: 28 080,- Ft
Akciós ára: 19 656,- Ft
Nem akarok eltérni a szabvány mérettől, nehogy megtréfáljon, azért köszi!
Látod szépen kihúztam a tavalyi szezont is azzal az első gumival. Most is csak azért cserélem, mert szépen elkopott az első és a hátsó is.
Egyébként Dunlop, és szépen együtt kopott az első a hátsóval. Durván 20 000-et kibír a garnitúra.
BT45 nem kopott ilyen szépen együtt, és sokkal kevesebbet futott!
GS 500 E GS 500 E 1989 - 1997 3,25-19 - 4,00-18 -
GS 500 E GS 500 E 1989 - 1997 100/90-19 - 120/90-18 -
GS 500 E,EU GM 51 B 1989 - 2000 110/70-17 - 130/70-17 -
GS 500, U 2001 WVBK 2001 - 110/70-17 - 130/70-17 -
motorgumi
Kettő jöhet szóba nekem. Michelin Pilot Active és a Pirelli Sport Demon F.
Valakinek van összehasonlítási alapja evvel a kettővel?
Mármint a tavalyi 25 %-n felül
Nekem hamarosan esedékes és gondoltam meglesem az árakat. Hát nem hittem a szememnek!
Tavalyhoz képest kicsit elszaladtak az árak.
WOT
Hát semmit nem tanultál Schmitt Pál úrtól?
CTRL+C------ -CTRL+V