Ha ez a hozzászólás nekem szólt, akkor előzetesen is köszönöm. Ha nem, akkor is
Egyébként nem tudsz valami képet mutatni arról, hogy a valóságban hogyan is néz ki egy ilyen túrakormány a motoron? Csak hogy el tudjam képzelni, egyáltalán érdemes-e gondolkodnom rajta.
A tea racer-magyarázatot külön élveztem. Elmés. "Elmés te a... "
Én tavaly vettem az enyémet. Árkeresőkben találtam egy már jó, de még nem túl drága ajánlatot. Végül csak többe került nekem, hogy a halál f@szába (a Camponához) kellett kimásznom érte. Sebaj, mindig tanul az ember.
Néztem ezt a http://www.motor-akku.hu/ -t de itt csak sima akkut írnak a gs-be de én kezelés menteset akarok meg valami böszmébbet mint a gyári, sokszor használom a mocit minuszba ezért... Valaki valami ajánlat?
de hát ez teljesen más célt szolgál véleményem szerint, az a kék izé meg optikai tuning lenne egy ilyen ragyi plexi meg "szélvédelem szerintem" én akkor használom ha tanktáska van
Hali, a vásárlás menetét tudom, elég gyakorlott ebay-es vagyok de amcsiktól ilyen "extra" postával nem rendeltem még, nekem meg 1 hónap múlva kéne a cucc azért kérdeztem, Szal köszi szépen a választ
Értem, köszönöm. Ma regisztráltam ide. Gondolkoztam hogy elolvasom az összes hozzászólást, de mikor megláttam az oldalak számát, nem természetes mosoly volt az arcomon.
Egyébként nem tudsz valami képet mutatni arról, hogy a valóságban hogyan is néz ki egy ilyen túrakormány a motoron? Csak hogy el tudjam képzelni, egyáltalán érdemes-e gondolkodnom rajta.
A tea racer-magyarázatot külön élveztem. Elmés. "Elmés te a... "