Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ez a hozzászólás nekem szólt, akkor előzetesen is köszönöm. Ha nem, akkor is
Egyébként nem tudsz valami képet mutatni arról, hogy a valóságban hogyan is néz ki egy ilyen túrakormány a motoron? Csak hogy el tudjam képzelni, egyáltalán érdemes-e gondolkodnom rajta.
A tea racer-magyarázatot külön élveztem. Elmés. "Elmés te a... "
XJ fórumrón linkelték, de kibaszott jó!

nó plész tu rész
Tükrük mennyit érne meg nektek
Hali!
Kicsit le vagyok maradva, nagy élet van itt ma is :D

Szóval....sonyika....kibaszott ronda, sorry, de inkább ne égesd vele magad
Én tavaly vettem az enyémet. Árkeresőkben találtam egy már jó, de még nem túl drága ajánlatot. Végül csak többe került nekem, hogy a halál f@szába (a Camponához) kellett kimásznom érte. Sebaj, mindig tanul az ember.
Néztem ezt a http://www.motor-akku.hu/ -t de itt csak sima akkut írnak a gs-be de én kezelés menteset akarok meg valami böszmébbet mint a gyári, sokszor használom a mocit minuszba ezért... Valaki valami ajánlat?
dehogynem, véleményem szerint az a legjobb bele
nekem repsol 15W50 van benne és Gsteddy-ék is azt írták hogy az köll, tehát az köll
megszólalt a gödörből a lyuk vagy hogy van ez
Mi is van azzal a hátsó gumival meg a központi telóval? eladók?
de hát ez teljesen más célt szolgál véleményem szerint, az a kék izé meg optikai tuning lenne egy ilyen ragyi plexi meg "szélvédelem szerintem" én akkor használom ha tanktáska van
Sztem király, bár feketébe talán jobb lenne meg egy 2-3 centivel alacsonyabban, merre vetted?
Hali, a vásárlás menetét tudom, elég gyakorlott ebay-es vagyok de amcsiktól ilyen "extra" postával nem rendeltem még, nekem meg 1 hónap múlva kéne a cucc azért kérdeztem, Szal köszi szépen a választ
Távtartó alátét, olvas és igaz mert én is próbáltam.
A kereső se haszontalan találmány. ;)
Milyen alátét?
nekem 150-es gumi van one változtatás
Igen plusz alátét de 4,5" felnire.
Felfér a 160-as gumi?

Akkor a 15w/50 nem jó?
Ezeket a légköri viszonyokat nagyon kedveli a motorom. Mostanában nagyon megy. Ti tapasztaltok hasonlót? Vagy csak az enyém reagál így?
Ohh vannak témák amik hetente ismétlődnek
Értem, köszönöm. Ma regisztráltam ide. Gondolkoztam hogy elolvasom az összes hozzászólást, de mikor megláttam az oldalak számát, nem természetes mosoly volt az arcomon.
10w50..jön a nyár és kiba meleg lesz....50 jó a hőtűrése Motul 5100 széria..résszintetikus..
Kitekered a nivópálcát, letörlöd, majd csak visszadugod, de nem tekered be.. és úgy nézed a szintet.

A napokban ezt már amúgy kiveséztük itt
Még nem láttam ezt az oldalt. Kedden utazom haza, meg lesz a hétvégi olvasnivalóm, köszönöm szépen.