Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérlek szépen van 2 hengeres egy karburátoros is...pl honda cb 250 nighthawk. Biztosan van más is, de ez biztos.
GS-nél azé lehet.
Egy 23 éves motoron már le volt szedve a hengerfej? Ezen annyira nem ütköznék meg.
2 hengeres motoron hány karburátor legyen?
Sziasztok!

Tavaly szezon vége felé vettem egy gs 500-at, még nincs sok tapasztalatom vele. Ti milyen lánc sprayt használtok?
Továbbá...a váltó is pontos, nem ugrik ki semelyik fokozatból sem, 6.ban is normálisan húz. Igaz, nem pörgettem végre, csak kb 6000 ig.
Hú...kipróbáltam...hát...vannak fenntartásaim...tényleg jó lenne egy hozzáértő ember, aki meg tudja állapítani, hogy megéri e....
Menni jól megy, 2 emberrel is. szép a hangja, befogtam a kipufogót, a motor hangja is szép, egyenletesen jár. Gumik jók, fékek szintén, bár a hátsó kissé bordás, de még sztem elég egy néhány 10ezerre. Az olaj a fordulatszámmérő spirál kivezetésénél folyik, azt mondta, a szimmeringet megrendelte. Valamikor már biztosan csúsztak vele. Meglátásom szerint már a hengerfej is volt leszedve valamikor, mert a hőállő szigetelőpaszta, ugyebár kinyomódik a felhelyezéskor és azt nem szedték le. Ezzel nem tudok mit kezdeni, hogy minek kellett azt megbontani? A műszerek működnek, bár a km óra kicsit, de tényleg kicsit mozog. Kb ennyi, az esztétikai problémákról nem beszélek, mert tudom, hogy orvosolható.

Am ez a gép csak 2 karburátoros verzióban készült?
Nekem még az előző tulaj által használt gumik vannak fent, hátul 150 elől 130 szerinted?
Szerintem inkább ronda :D
Ti 110-es vagy 120-as gumit használtok elöl?
Milyen a tiéd?
Miért akarsz megválni a Pucér Libától? (Már ha publikus) Eddig olyan jól megvoltatok.
vedd meg az enyémet
mondjuk...ez egy kicsit chopperes...
Erre mit mondtok?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_450_l-559
8935
Az nem túl jó..............ha sokat ül elzsibbadnak a lábai.
Hyosung topicban székel
nagyon szépen köszönöm, megkeresem.
Van itt a fórumon kisvárdai, a csobaikaresz. Biztos szívesen segít.. esetleg keresd meg
Nemhiszem.Ő digóból hoz be gépet és Kisvárda mellett van.Kékcse asszem.
És a porta is máshogy néz ki.
A gs 450-es gépet is ajánlottátok, ott nem jó a telefonszám
Egyenlőre csak én megyek, de ha kell, akkor van. Bár ő úgy van vele hogy sok kilométerest ne vegyek. Hmm...Neki azt hiszem gsx-1100-as van, bár...sztem ő sem nagyon ért hozzá. Legalábbis úgy nem ahogy kéne.
Nem ugyanaz akitől Te vetted a géped?
280-300-ért még el is lehet hozni akkor.
Van olyan ismerősöd aki nem csak fényképen látott motort, és elmegy veled megnézni?