Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz rendes vagy számitottam rád.
Jó jó...gondoltam ,hogy nem cserélgetsz minden nap csapágyat...de én még csak most kezdek hozzá..és nekem is ez lesz az első GS csapágy kiberhelésem..
óóh...kidobtad? komolyan?
Pont ilyen gumit dobtam ma ki:)
jaja az 8 ezer magyar pénz:)
Szerintem elég jó profilmélységű is amúgy.
Hát figyelj..milyen lehet az amit 5 ért adnak?....ezt látni kellene és akkor dönteni.Ja és még vagy 2e a posta:) az már7
Vettem én is még annó 130-ast hasonló árért,de annyit is ért az....az oldala szépen ki volt VÁGVA,épp csak a szövet fogta.
Szóval szerintem nézz szét az általam ajánlott oldalon és adj érte pár ezerrel többet de legalább motorozható gumit kapsz.
Köszi.
Akkor ez magyarul 8 ezer.
http://e107.pumigumi.hu/e107_p...
az ár is rá van írva a gumira...............pl: 160/60-17--8 na a 8 jelenti az árat.
Amúgy lenni kell telószámnak az oldalon,bár én regisztráltam.
:) hát erre mit írjak......szinte mindennapos hogy csapágyat cserélgetek a munkahelyemen.
Bele van illesztve rendesen,de ki lehet venni mint bármilyen csapágyat.Belülről kifelé..........aztán kicseréled olyanra,amibe jó a gs tengelye.
Ja és a két csapágy közt a felniben van egy távtartó(cső)...na annak a csapágyak felütközése után tökéletesen (távtartóként kell hogy működjön),mert ha nem.........hamar kimegy a csapágy vagy úgy fog szorulni,hogy nem bírsz majd elindulni:)))
Na találtam az oldalon de az árat nem látom csak regi után vagy fel kel hívni.
neked milyen van hátul és minden befér rendesen?
Meg néztem de sajna olyan nincs mit én szeretnék 150/70-17
Amit a gépkönyv leír
Sziasztok!
Gs500ba milyen gyertyát ajánlanátok? Illetve milyen hőértékűt? Mi a különbség magas és alacsony hőérték között,GSbe melxik jobb? ELőre is köszi!
Ja akkor nem éri meg az 5 rugot?
Egy vélemény::::
Ha használt gumit akartok venni jó áron és korrekt eladótól akkor pumigumi.hu én onnan rendeltem és maximálisan korrekt a srác tuti nem küld el neked sz.r gumit.
Amit én rendeltem bridgestone 160/60-17 13ért.........90%-os.
Szóval nagyon meg vagyok elégedve és ezután is csak onnan rendelek.
Nézzél nekem gumit azt meg látjuk.Csomag küldővel küldés és neked is csinálhatsz hasznot vagyis magadnak.
nekem 6303 van bent a kerékbe.
Amúgy 2 hetet mondtak ausztriából a gumi érkezésre.
Lehet,hogy meg várom.
A másik a féknyereg rúd annak muszáj szögvasnak lenni nem lehet gömbölyűt csináltatni?
jó jó...az enyém két komponens...gondolom újabb fejlesztés
Én is pilot roadot vettem...jók a tesztjei
Nehéz volt kibányászni a csapágyat?
hú hogy is volt...................megvan:)
Két csapágyat cseréltem a sv felnibe(6303--így tudtam a gs gyári tengelyét használni a felnibe......a harmadik csapágy meg a lánckerék agyban van ugye..........hát azt nem cseréltem mert a gs gyári lánckerékagyat+lánckereket használom..........
Remélem tudtam segíteni:)
Pont a modell gond.Elvileg nem kopik,nem tapad.
Az a baj ezekkel ,hogy csak akkor látod meg ,hogy milyen igazándiból amikor kicsomagolod....de addigra már kifizetted..és macerás visszacsinálni..
Miért nem nézel meg egy Osztrák bontót...arrafelé talán jobbakat is találni..
amúgy a linken egy jó gumi van...már ami ezt a márkát és modellt illeti
Ezeket én nem venném meg.