Hát figyelj..milyen lehet az amit 5 ért adnak?....ezt látni kellene és akkor dönteni.Ja és még vagy 2e a posta:) az már7
Vettem én is még annó 130-ast hasonló árért,de annyit is ért az....az oldala szépen ki volt VÁGVA,épp csak a szövet fogta.
Szóval szerintem nézz szét az általam ajánlott oldalon és adj érte pár ezerrel többet de legalább motorozható gumit kapsz.
:) hát erre mit írjak......szinte mindennapos hogy csapágyat cserélgetek a munkahelyemen.
Bele van illesztve rendesen,de ki lehet venni mint bármilyen csapágyat.Belülről kifelé..........aztán kicseréled olyanra,amibe jó a gs tengelye.
Ja és a két csapágy közt a felniben van egy távtartó(cső)...na annak a csapágyak felütközése után tökéletesen (távtartóként kell hogy működjön),mert ha nem.........hamar kimegy a csapágy vagy úgy fog szorulni,hogy nem bírsz majd elindulni:)))
Sziasztok!
Gs500ba milyen gyertyát ajánlanátok? Illetve milyen hőértékűt? Mi a különbség magas és alacsony hőérték között,GSbe melxik jobb? ELőre is köszi!
Egy vélemény::::
Ha használt gumit akartok venni jó áron és korrekt eladótól akkor pumigumi.hu én onnan rendeltem és maximálisan korrekt a srác tuti nem küld el neked sz.r gumit.
Amit én rendeltem bridgestone 160/60-17 13ért.........90%-os.
Szóval nagyon meg vagyok elégedve és ezután is csak onnan rendelek.
nekem 6303 van bent a kerékbe.
Amúgy 2 hetet mondtak ausztriából a gumi érkezésre.
Lehet,hogy meg várom.
A másik a féknyereg rúd annak muszáj szögvasnak lenni nem lehet gömbölyűt csináltatni?
hú hogy is volt...................megvan:)
Két csapágyat cseréltem a sv felnibe(6303--így tudtam a gs gyári tengelyét használni a felnibe......a harmadik csapágy meg a lánckerék agyban van ugye..........hát azt nem cseréltem mert a gs gyári lánckerékagyat+lánckereket használom..........
Remélem tudtam segíteni:)
Az a baj ezekkel ,hogy csak akkor látod meg ,hogy milyen igazándiból amikor kicsomagolod....de addigra már kifizetted..és macerás visszacsinálni..
Miért nem nézel meg egy Osztrák bontót...arrafelé talán jobbakat is találni..
amúgy a linken egy jó gumi van...már ami ezt a márkát és modellt illeti
Szerintem elég jó profilmélységű is amúgy.
Vettem én is még annó 130-ast hasonló árért,de annyit is ért az....az oldala szépen ki volt VÁGVA,épp csak a szövet fogta.
Szóval szerintem nézz szét az általam ajánlott oldalon és adj érte pár ezerrel többet de legalább motorozható gumit kapsz.
Akkor ez magyarul 8 ezer.
http://e107.pumigumi.hu/e107_p...
Amúgy lenni kell telószámnak az oldalon,bár én regisztráltam.
Bele van illesztve rendesen,de ki lehet venni mint bármilyen csapágyat.Belülről kifelé..........aztán kicseréled olyanra,amibe jó a gs tengelye.
Ja és a két csapágy közt a felniben van egy távtartó(cső)...na annak a csapágyak felütközése után tökéletesen (távtartóként kell hogy működjön),mert ha nem.........hamar kimegy a csapágy vagy úgy fog szorulni,hogy nem bírsz majd elindulni:)))
Gs500ba milyen gyertyát ajánlanátok? Illetve milyen hőértékűt? Mi a különbség magas és alacsony hőérték között,GSbe melxik jobb? ELőre is köszi!
Ha használt gumit akartok venni jó áron és korrekt eladótól akkor pumigumi.hu én onnan rendeltem és maximálisan korrekt a srác tuti nem küld el neked sz.r gumit.
Amit én rendeltem bridgestone 160/60-17 13ért.........90%-os.
Szóval nagyon meg vagyok elégedve és ezután is csak onnan rendelek.
Amúgy 2 hetet mondtak ausztriából a gumi érkezésre.
Lehet,hogy meg várom.
A másik a féknyereg rúd annak muszáj szögvasnak lenni nem lehet gömbölyűt csináltatni?
Két csapágyat cseréltem a sv felnibe(6303--így tudtam a gs gyári tengelyét használni a felnibe......a harmadik csapágy meg a lánckerék agyban van ugye..........hát azt nem cseréltem mert a gs gyári lánckerékagyat+lánckereket használom..........
Remélem tudtam segíteni:)
Miért nem nézel meg egy Osztrák bontót...arrafelé talán jobbakat is találni..
amúgy a linken egy jó gumi van...már ami ezt a márkát és modellt illeti