Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Nem aceton, felejtsd el... hőfújóval érdemes. Csinálj a 3d sablont és arra hajtod rá melegítve, de nem lesz szép, ha nem profi csinálja.
No, jövő hétre elvileg kész a gépsárkány.

Szelephézagállítás, karburátor pucolás és szinkron, olaj és szűrőcsere, benzincső csere, váz hátsó nyúlvány hegesztés és fújás, légszűrő és betétcsere, ezt leszámítva szinte tökéletes állapot. Motor elszállítással, anyag munkadíjjal együtt 65 pénzbe fog kerülni és hibátlan gépet kapok vissza. Ebben az évben már biztosan nem adom el a gépezetet
Ganja:

Bár nem tudom, mi az ültetés oka, de nyáron, mikor cseréltem telóolajat, azt néztem, hogy simán lejjebb lehetne engedni az elejét, csak a telókat kell jobban feltolni a villanyakba. Más kérdés, hogy akkor a villaszög változik, egyenesfutása amennyire tudom, rosszabb lesz, de könnyebb lesz ledönteni. Mielőtt új rugót vennél, lehet érdemes kipróbálni, pár csavar kérdése az egész. Én nem nyúlnék hozzá, de nem vagyunk egyformák:).
Mekkora gumit is tervezel?....160-as használt van pár darab, nem túl jók, de nem is túl drágák....
A boltok beszerzési idejét ismerve már most el kell kezdenem összeírni, mire lesz szükségem a motorozáshoz és a motorhoz, aztán március körül leadni a rendeléseket.
Arra, amit nem az eBay-ről veszek.
"csak az Aldi, WD40 és duct tape"
Első évben jártam úgy, hogy mertem akkor igényelni ezt-azt, amikor motoroztam. Így augusztus elejére minden össze is állt...
Milyen rugóval akarod leültetni? Vagy a gyárit akarod megrövidíteni?
arra ébredtem ,hogy az elejét ültetni kellene..amihez új rugó kell...na most ez sem két fillér.. Mire szezon lesz addigra az összes vacakkal túllépem a 100 e. pénzes költést..persze ebben benne van a kötelező olaj ,szűrők,lánc csere is..
én is használtat nézegetek...kísérletezni tökéletes..aztán ha valamelyik beválik akkor abból talán újat..bár annyi pénzt el tudnék költeni erre a kis szarra ,hogy döbbenetes..
Gumival hogy vagy? Itt nincs Sopron környékén.Csak új neked vagy használt is jó.Én spec. most használt.
Jó akkor csinálok egyedit.Amúgy gyro copter plexi lenne.
Vettem én is felnit ..most intézem a polírozást. Kiváncsi lennék ,hogy egy sablon alapján ,hogyan hajlítod meg..mert addig OK.,hogy kivágod és reszelsz hozzá konzolt...meg ,hogy az aceton lágyítja...de basszus abból soha nem lesz szimmetrikus "bubi" Amúgy a helyedben tök egyedi cuccot csinálnék..ha már belevágsz..a felfogatás szélességét meg adja a "tepsi lámpánk" két oldalsó felfogatása..
vettél felnit te is?
tudom plexi van nekem csak méret kéne amiből kitudom vágni méretre ha nem gond.
De hát az enyémen hagyományos Puig plexi van (ameddig nem lesz új fejidomom..vagy két kicsi kerek lámpám )
Ja és semmi után állítás nem kel a karbin mert marad a rendszer olyan mint volt.
Nagyon egyszerű dolog és mélyebb a hangja csak a video nem adja vissza a dolgokat ami az élő.Tehát a vékony csövet ki vágtam a dob végéig és a füst a vastag csőben meg keveri a hangot így mélyebb lesz.
Viccen kívül, ez is a megoldás is a 10-es (8-as) fúróval kezdődik...
Tetszik! Hogy csináltad? A kipufogó hangja mélyíthető is olyan módon?
Megpróbálom majd nyár közeledtével egy jóbarátommal.
(sportdobra nincs pénzem, avagy pontosabban, nem adok ki annyit érte)
nézd meg a videomnál ha jó le írom
10-es fúró, a lyuggatás tetszőleges.

Ha ez sem elég, vedd le a dobot!

Amúgy meg egy decens sportdobot felraksz , és nem kell a béléssel meg mással szarakodni.
Helló! A kipufogót milyen módszerrel hangosítjátok? Én olyanról hallottam, hogy egy bélést kivettek belőle, mély lett a hangja. Valamiféle minimális átalakítás érdekelne engem is, hogy öblösebb legyen a hangja...a szabályok határain belül.
Plexire gondoltam csak véletlenül írtam a spoilert kicsit szét voltam csúszva sok meló volt tegnap.Bocsi.
milyen spoilerl? Az szerintem nem én voltam
A spoiler-ről valamikor kértem mintát tőled papirra ha lehet meg csinálod?