Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol vetted a kabátod? Engem is érdekelne.
üdv
Kobra
lehet, arra több bogár jönne....
Hát ha ti azzal mostok sisakot. Én benyelem pillanatok alatt.
víz abban is van..... még ha tejjel készül, az is tartalmaz vizet......
Na az van.De az nem vizes.
..se fagyi
Az a fasza hogy se sör se fröccs...............................
Ok, de a tiednek valami elbaszott szep a hangja, ez teny!
Mas:
Tavasszal nyomjunk egyet es csereljunk plexit probabol, mert egyre inkabb azt erzem, hogy az enyemnek a tieden a helye. Van egy karbon tukrom is, de csak az egyik, annak a parja valami 13euro Louisban, ha tetszik, azt is odadom, kurva jo leaz a mocid ;)
hát még a fröccs...........
Lehet, hogy most összetöröm a világképed, de a sör is vizes
Akárcsak én.. 55ezer km van a sisakomban, eddig összesen 2szer pucoltam meg.. az eső végzi a dolgát
Esőt utálom.....................vizes.
Én esőben gyakran mosom a ruhámat
A sisakplexit is akkor szoktam
Ha mondod.KB 2x takarítok ruhát egy évben.És az egyik az amikor elteszem télire.
Cordura még sosem volt tisztítva.
takarítható
Túl sárga.................szarul fest rajta a bogárlé.
persze, de ez plusz esély, és ha a külföldi trend eljut idehaza is, akkor amúgy is kell kukásmellény, ez two in one.... és végre volt a méretemben... végülis csak decemberben rendeltem meg.....
Ezt mondom.Én tuti úgy veszem hogy ez nem lát és nem is fog.Nekem kell úgy menni hogy elkerüljem.
ahogy tanították: életben maradni
Huhh................eccerűbb ha én látom meg és elkerülöm.
íme az új szerzemény, most már tuti észrevesznek az autós kollégák, szóval GYERE MÁR TAVASZ!
Ha nem fontos az eredeti műszer egy trail tech vapor 30 rugóból kijön postával.
Köszönöm a segítségeteket,további szép napot néktek. .
http://www.powersportsplus.com...

http://www.cmsnl.com/suzuki-gs...

itt újat árulnak, nem olcsó, de ez még az ebay és társain is hiánycikk, sőt gyakorlatilag nem is olcsóbb, mint az új. (múltkor volt egy majdnem 300 dollárért. ha minden alkatrész kll, akkor is kijön 350-ből, de valószínűleg vannak menthető részek)