A céges autónk elég elsőkezű, szerintem. És látod nem félek a franciáktól sem.
És mint írtam az egész mit sem ér az MF (mázli faktor) nélkül. Ha értesüléseim jók még senkinek nincs röntgen szeme, hogy belelásson a gépek belsejébe!
Tehát nem saját tapasztalat hanem másodkézi.
Értem.
A gyári kézikönyv szerint 1000Km/7deci fölött lehet aggódni.Ezt azért találták ki hogy télen csikorgó időben is melegítés nélkül el lehessen indulni.Csak ez a kitekert magyar néphagyomány szerint -ami nagyon hülye és alaptalan dolgokat kap fel- ez már olyan hogy több olajat eszik mint benzint és a többi blabla.
Ugye ez a szomszéd,gyerkének a barátjának az esete aki szerint a francia autók mind szétesnek a gyárkapuban de a japo az elmegy olajcsere nélkül 70-80eret.
Tévhit.Volt/van már a 4.
Ebből 1 ami a városi legenda alapján rámondható hogy az olajevős verzió az 15e km alatt elmegy 1 liter.A többi 3 egy deka olajat nem evett/eszik.
Ebbe van 2000-es 1,6 G 2002-es 1,4 16v F,majd 2003-as 1,6 G és 1,6 H.
70ezer km egy 12 éves autóban? nehezen hihető.
én nem szívesen vennék boyracer autót, mert feltételezhető - de nem biztos-, hogy tökig nyomta a hülyegyerek, rallizott vele és a mélynyomó is csutkán szólt kilazítva a csavarok egy részét és ilyenek, de az is lehet, hogy nagyon imádta az autóját, de el kellett adnia. miért adta el? autó átnézése saját szerelőnkkel, próbaút, alkudozás.
Ényémis...............hülye nő sietett a gyerekekhez.És benézett a jobb hátsó ajtón. Úgy hogy a macisajtot nem vette figyelembe.Két ajtó és jobb hátsó küszöb csere meg körbefényeztettem a biztipénzből.
A lökhárítók nem gyáriak, az ELX-en is már színre fújt volt + a csomagtér ajtaján nincs felirat, lehet fényezve volt. Ez nem lenne túl messzire, de lusta vagyok ezért elindulni.
Volt múltkor egy egész jó HLX, ha jól emlékszem 500alatt, 2 nap alatt elvitték...
Pofára az utolsó.
Az első se gáz csak nem tudom a lökösben a fekete részek mért lettek festve.
A második elég őszinte.Nekem 183e-el sem sokkal koszosabb a motortér.
De mind ki van csuszatolva rendesen.
Kevés a felszereltség.Nekem.
Tavasszal feldobom hátha elmegy.Addigra így rendbeteszem mint ezeket.
Tetőt is le kéne festetnem mert valami fa alatt álltam és meglátszik.
Annyit nekem is megér itthon.
A gond hogy rendbe kell tenni.
Megy semmi baja de az első keréknél alul a hó leszedte a festést a küszöb elejéről.Azt festetnem kell,belsejét kitakarítani mert hordár kocsi.És nincs benne a két hátsó ülés.
Nameg minnél többet kellene kapnom érte.
Hétvégéig kellene valami olyat találnom amit érdemes megnézni. Van egy jópár csak mind elég messze. Olyan fél milla körül jó lenne vmi, hitelezni nem akarok.
És mint írtam az egész mit sem ér az MF (mázli faktor) nélkül. Ha értesüléseim jók még senkinek nincs röntgen szeme, hogy belelásson a gépek belsejébe!