Hali Esküszöm ha nyerek a lottón a jövő héten és tudok motort venni én elmegyek! de akkor keresek egy 0 km -es GS500 F-et :D szerintetek van még olyan?
Bicikli van, és nem is lesz másmilyen. Ezt szeretném szállítani. Pár gumibelsővel, egy könnyű sátorral meg hálózsákkal.. minél kevesebb fölös cuccot cipelve
Határozott elképzelésem van, csak jó lenne támpontnak látni egy használatban lévő darabot.
9 kiló a biciklim.. és most azon agyalok hogy hogyan lehet a hátsó doboz levételével biciklitartót applikálni az XJ-re. Nagyon szívesen végigbicikliznék augusztusban a Kazán-szorosnál a szerb oldalon..oda-vissza. 800 km motorozás, 3-4 nap biciklizés (250km) kis szintkülönbség mellett, gyönyörű környezetben
Anno valamelyik killboy-os galériában láttam egy BMW GS-t (talán 1150 vagy 1200), amin a csávó biciklit szállított. No én ezt a képet keresem, csak nem találom.. Örömmel venném, ha valaki megtalálná
Ezzel én is így vagyok. Kár, hogy ezen a héten már nem vagyok képes rávenni magam a közlekedésre, ahhoz már fázom... akinek puszta játékszer, annak lehet, hogy nem számít.
bicajt,meg kösd utána,azt ha sün, kérdi ,ez meg mi a faxom,mondod, tandem motor
Nemtom, a bicikli alapból olyan hülye alakú, azt nem is vittem még motoron, csak edényszárítót meg gázpalackot
Másik kérdés ami még felmerült bennem. Találok-e itthon akárcsak még egy olyan hülyét aki hajlandó motoron biciklit szállítani és eljönni velem
Jó sokat tornyozott fel egy zukra.Ami alapból magas.És nem mérte meg.
Majd bement egy híd alá aminek nem nézte meg a magasságát.
Jó sokáig pakolták a törött talicskákat.
9 kiló a biciklim.. és most azon agyalok hogy hogyan lehet a hátsó doboz levételével biciklitartót applikálni az XJ-re. Nagyon szívesen végigbicikliznék augusztusban a Kazán-szorosnál a szerb oldalon..oda-vissza. 800 km motorozás, 3-4 nap biciklizés (250km) kis szintkülönbség mellett, gyönyörű környezetben
Anno valamelyik killboy-os galériában láttam egy BMW GS-t (talán 1150 vagy 1200), amin a csávó biciklit szállított. No én ezt a képet keresem, csak nem találom.. Örömmel venném, ha valaki megtalálná
Hülye ötletem támadt
Egyiket gödöllőn másikat Vasvár előtt a 8-ason.
Én csak 6-ot