Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kint megy vele 6-7ezer kilométert, és máris behozhatja. Használtan bármit lehet (nem mintha valós problémáról beszélnénk)
0 km-es gs500f-----de jó is az:)))
Van, csak nem Európában, mivel nem tudja az Euro3-at. Épp ezért forgalomba helyeztetni sem tudod.
Hali Esküszöm ha nyerek a lottón a jövő héten és tudok motort venni én elmegyek! de akkor keresek egy 0 km -es GS500 F-et :D szerintetek van még olyan?
Ráülök.
és hova rakod a kínait?
ezt fel is rakom facebookra :D ha oda ért szólj
"látom" meg lett a gép,gratula hozzá!

bicajt,meg kösd utána,azt ha sün, kérdi ,ez meg mi a faxom,mondod, tandem motor
Utoljára egy 1,5x1-es bútorlapot vittem motoron.
Bicikli van, és nem is lesz másmilyen. Ezt szeretném szállítani. Pár gumibelsővel, egy könnyű sátorral meg hálózsákkal.. minél kevesebb fölös cuccot cipelve
Összehajtható bicikli esetleg?

Nemtom, a bicikli alapból olyan hülye alakú, azt nem is vittem még motoron, csak edényszárítót meg gázpalackot
Megtaláltam
Rám ne nézz 20 éve nem ültem biciklin..........................báááááááár egy kínai dongó az megmozgatta a fantáziám.
Nem nőne a magasság, csak hátul lenne egy kb 80 centi túlnyúlás.

Másik kérdés ami még felmerült bennem. Találok-e itthon akárcsak még egy olyan hülyét aki hajlandó motoron biciklit szállítani és eljönni velem
Ennél most beugrott ismerős fuvarozónk esete a talicskákkal.

Jó sokat tornyozott fel egy zukra.Ami alapból magas.És nem mérte meg.
Majd bement egy híd alá aminek nem nézte meg a magasságát.

Jó sokáig pakolták a törött talicskákat.
jól hangzik amúgy én is szeretek bicajozni:D
Határozott elképzelésem van, csak jó lenne támpontnak látni egy használatban lévő darabot.

9 kiló a biciklim.. és most azon agyalok hogy hogyan lehet a hátsó doboz levételével biciklitartót applikálni az XJ-re. Nagyon szívesen végigbicikliznék augusztusban a Kazán-szorosnál a szerb oldalon..oda-vissza. 800 km motorozás, 3-4 nap biciklizés (250km) kis szintkülönbség mellett, gyönyörű környezetben
Nincs meg a futó jön a következő?
A közösségi emlékezetet hívnám segítségemül.

Anno valamelyik killboy-os galériában láttam egy BMW GS-t (talán 1150 vagy 1200), amin a csávó biciklit szállított. No én ezt a képet keresem, csak nem találom.. Örömmel venném, ha valaki megtalálná

Hülye ötletem támadt
Ja.Hol máshol.
Egyiket gödöllőn másikat Vasvár előtt a 8-ason.
Itthon csináltad?

Én csak 6-ot
Bár az lennék én is....................tavaly fizettem 60 rugót a fényképészeten.
Igen, az vagyok
Ezzel én is így vagyok. Kár, hogy ezen a héten már nem vagyok képes rávenni magam a közlekedésre, ahhoz már fázom... akinek puszta játékszer, annak lehet, hogy nem számít.
Ajjj de nyugodt embör vagy.