Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teleszkóppár.Remélem egyméternél kisebb lesz a pakk.
Nem értettem én se... akkora, mint egy nagyobbacska tányér.
hűtőszekrényt rendelsz?
Nakam saccperkb 110 dodó lesz.Igaz nem tank.............az kisebb és könnyebb.
200 dollár? pffffffffff nekem Kaliforniából a motor üzemanyag tankját elhozták másfél vagy 2 hét alatt törékenyként bazinagy csomagban trakkingelve 99 dollárért....... node 200 USD az kicsit túlzás...
Én is remélem, most, hogy kiköltöztünk a világ végére, a 2000 fős faluban majd ismernek annyira, hogy ne keverjék el a cuccot :D Eddig pozitívak a tapasztalataink. Csak az volt érdekes, hogy régebben a fehérvári címemre kaptuk a netszámlát, most meg az önkormányzatos csaj mondta a páromnak a kórus összejövetelén, hogy bocs, elfelejtette odaadni a csekket (merthogy ő a netes ember húga)
Azé mostmár a magyar királyi is fejlődik.Nekem még nem vesztett el csomagot.És ismernek nálunk annyira hogy ne vigyék vissza.
Szóval ezt utálom, mikor azt hiszem, mindenre gondoltam, de csak akad valami kátyú
Dejszen én is azt mondom, hogy a posta hibája.
Futár: Gondoltam arra is, dörzsölt magyar vagyok már... mielőtt az egészbe belevágtam, kérdeztem, nem-e lehetne-e esetleg-e futár. Ajánlott valami 200 dolláros árat. Így maradtam inkább a postánál
ez a posta hibája és nem az e-bay-é..... (amúgy igen, tracking number, vagy plusz pár euróért futár)
paypal-hoz jó a nem dombornyomott akár elektron kártya is
Jaám hawaii ingben.

http://youtu.be/NMzZGGKOQYI
Segítek... itthon úgyis fázom
Eddig ennek a kivételével minden cuccom átjött rajtuk, a legneccesebb egy 270000ft értékű objektív volt. Tény, hogy azt viszont az angol ebayen rendeltem. Kicsit meg is lepődtem, hogy amerikai címről jött, de szerencsére a(z akkor) 25% áfát és a vámot megúsztam... szerintem joggal lettem volna zabos, ha nem. Ja, és az itt volt 10 nap alatt. Normál esetben nem tart tovább az egész.
Sikítok ha megtudom hogy megyek floridába késelni.
szólj légyszi, ha tudsz valamit!

a héten jön meg a dombornyomott kártya az íbéjeléshez...
De a 150-160 dodo alatti cuccokat elvileg emberhiány miatt csak simán továbbküldik fű alatt.Neméri meg a paperwork a vámosoknak azé a 2-3e ért.
De ez nem törvényi gyakorlat csak tapasztalat.
Ha jól tippelek 20% áfa megy rá ha 250 euró fölötti akkor még 3% vám.De nagyon nem tiszta.
6-8 hét és kiderül.
Bocs urak, hogy belevau...

Hogy van ez a vámos dolog? Értékhatárig? Mekkora az az összeg?

köszöntem.
Majd most kiderül mi merre hány lépés.
Elvileg hét végén elér Sarasotába.Akkor dobnak mailt hogy gyors de drága legyen vagy lassú hajós-konténeres de olcsó.
Viszont a konténer az tuti vámos dolog lesz.
Igen. Onnan tudtam, hogy a vámhoz még megérkezett.
És ez egy csodával határos eset volt.
Máskor csak Ferihegyig követte a cuccot. Magyarország egy fekete lyuk
number.
A legtöbb helyen Kapsz egy Tracking mumber nevű csodaszámot.

És azon követheted a cuccot hogy hol tart.
ebay árban nagyon jó, csak sajnos bizonytalan :( és erről egyáltalán nem is tehetnek, se az ebay, se a rajta hirdető kereskedők. Elmondok egy kis történet.

Tavalyelőtt szeptember elején rámutatott a szerelőm, hogy ideje lenne cserélni a hátsó szíjtárcsát Teresán. Megvizslattam a nevezett alkatrészt, és mély egyetértésben túrtam utána. Megállapítottam, hogy ebayről célszerű rendelni, gyönyörű új példány található valahol Amrikban, hajlandó is a nyepper hozzánk elküldeni, így kb. 45 ezer forintra jött ki postával együtt. Innentől fogva vártam, vártam, míg kezdett gyanússá válni a dolog. Mert majdnem eltelt az év, november végén, az első havas hét előtt úgy jöttünk vissza Vásárosnaményból, hogy a szíjtárcsa fogai csomóban törtek ki az M3-ason hazafele, de megérkeztünk. Megkerestem a fehérvári vámosokat, ők továbbküldtek a budapestiekhez. Kellemes meglepetés, hogy nem kellett felutaznom, mert válaszoltak az emailemre. Aminek már nem örültem annyira, az a tartalma volt: továbbadták a postának. Jó régen. Igen ám, de akkor mi tart ennyi ideig? A postáról egy kukk nem érkezett. Végül a fülembe jutott, hogy ők bizony visszaküldték a feladónak, mert nem voltam hajlandó átvenni. Köszönjük szépen Értesítő vagy ilyesmi az luxus. Tudom, én vagyok a marha, amiért nem náluk kezdtem, de amikor korábban ültek 2 hónapig egy csomagomon, fogalmuk se volt róla, hol lehet, ezért mentem a vámra

Alkatrész közben lett f650.hu kontakttal, 91 ezer forintért, és ez még nem a hivatalos importőr ára. Azt talán jobb is, ha nem tudom. Ez egyébként egy fura alakú fém tányér, fogaskerék-oldallal, negyedannyit biztos nem ér (tizedannyit azért talán igen, valami érdekes anyagból van), de mindegy...

Azért elküldettem megint Amrikból, amikor visszavitte a posta, így valamikor (asszem februárban) lett pótalkatrészem, immár egy extra postaköltséggel terhelve, és ezúttal még vámmal is megfejelték, így már nem lett szíjtárcsám féláron, csak kétharmadáért. A rohangászás meg a várakozás, az viszont nagy negatívum a végén...
Nálam is már az eBay az első...
Utóbb két LED-es izzót is onnan rendeltem (apró dolgok), ja, és lámpaszettet a bringámra, féláron a hazai árakhoz képest.
A felső kormányvillám az USA-ból jött 2 éve.
Csak hirtelen padlót fogtam a 70ezres áron.