Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na olyat nem.
halihó

nem tudtok eladó punto2-t? valami normálisat?
ne kínozzatok már !
jól látom ? egyéni technika?.
egy gyorstesztet róla...?
Én sem :
Még jó hogy!
és még élvezted is te ...-t !

ha már valóban súlyosak az elvonási tünetek tenni kell valamit !
Nem bírtam ki!
Ha olyan jó volt a CSEH króm, akkor miért volt az összes JAWA TS-en rozsdás a krómszár a teleszkópban és mért dörgölte szarrá az össze szimeringet?
Csak le kellett venni a gumiharmonikát és rozsdás volt alatta!Legalább is nekem mindkettőn ilyen volt.Bár, amit roncsként vettem, az jobb állapotban volt és csak kevésbé volt rozsdás.
Hali ezt a Jawa-s krómos dolgot én is alátámasztom volt egy régi Jawa Mustangunk végül is azon tanultam motorozni. Lényeg hogy miután haveromék összetörték sikeresen, kint volt az esőn hóban fagyban se letakarva se semmi! k.b 4 év múlva megcsináltam nagyjából lefényeztük illetve festettük is a gépet de a króm 26 évesen is gut volt rajta!
Nem ugyanez, de valami pluszos erejű van nekem is a kocsiban, az Osram is nagyon jó márka. Nekem ez a Philips már 2 éve a motorban van, nagyon szépen muzsikál.
Üdv.
Én ezt használom ,kifejezetten motorok számára.
http://bolthely.hu/tungsram/id...
http://www.autolampafutar.com/...
Ez meg 2db volt 4000.-!
Nálunk 4000.- volt a benzin kúton, de a swiftbe raktam.De nagyon jó.
Motorral meg nem megyek sokat sötétben.
ez így túl egyszerű ez a fórum is kevés hozzá
történészek, megélhetési politikusok hada sokáig megél majd még ebből.
az igazság "odaát" van
Köszi! ;) XT-be rendeltem Osram night breakert, de párban jelentősen kedvezőbb volt az ár! De akkor a másiknak is van helye a csajos GS-be!
+ fogyasztottak jelentősen.
Ha Sztálin nem végezteti ki a szovjet vezérkar jó részét pont a háború előtt, fele ennyi idő alatt küldték volna vissza a fritz-eket a középkorba.
Visszanézve sok minden borotvaélen táncolt, mi hogy dől el, és jó, hogy Wittmanból nem volt sok, Hitlerből viszont egy. Aki a totális pusztulásba vitte a saját népét. Ezért nem lett volna szerencsés egy sikeres merénylet ellene a háború fordulópontján.
Na png-ben nem megy, akkor itta jpeg.
12-es BULB (12V,60/55W)
NOTE: BULB (12V,60/55W,H4);
Elvileg az!
Sziasztok!

97es GS első izzója H4es? (ismét barátnőm GS-e miatt írok, 80km-re van a motor...nem tudom megnézni)
Huhh kis tankológia.

A kezdeti nagy sebességű 37 majd 50 milis ágyúk nagyon jók voltak a francik és agolok ellen PZII és III asban.Elég volt a gyors könnyű tank.El is bízták magukat és a IV-esbe kezdetben gyalogsági támogató szerepkör miatt a 75-ös rövidcsövű cucc került.Ami a sivatagi szösszenetben már nem volt elég páncélos csatákra így az F2-esben már ugyanez hosszúcsövűben jött.
Ez még szódával el is ment de gyütt a russzki front.
Míg felszámolták azt a hihetetlen mennyiségű elavult teknikát addig még el is pöfögtek de már jött a fekete leves Pl a KV-1 -el ami még szar volt de már vastag lett a páncélja.
És Koskin megtevezte a T-34-est.
Ez még nem is lett volna baj mert elég szervezetlenül és hülyén vetették be.
Az első simán átszaladt a fronton ment befelé vagy 50 Km-t mire seggbe tudták durrantani egy tábori löveggel.Az akkori rendszeresített páncéltörők lepattantak a döntött páncélról.
No de gond is volt a T3-el elejében.Rengeteg váltó szállt szét nem volt mindben rádió csak a szakaszparancsnoknak és kőhülye nagyon iskolázatlan ruszkik vezették így a legelemibb hibákat elytették (pl éjszaka hegygerincen libasorban mentek mint a 7 törpe) így félelmetes veszteségeket szenvedtek.
De az orosz nem egy hülye nép és a téveszmék miatt nagyon is technikás a maga nemében ezért képezték ki az embereiket kivállóan (és a természetellenes szelekció kiszűrte a bénákat,meg az élniakarás kurvára okossá tesz a bádogbiliben) .
Így kijött a T34/85 ami eszményien egyesítettte a páncélvédettség-tűzerő-mozgékonyság 3-ast.
Erre a németek mivel darabszámban sosem tudták utolérni a ruszkikat minőségben és páncélvastagságban próbálták meg behozni.
Elején ment is de a Tigris I és később a Tigris II vel eléggé mellélőttek.
Ugyan nehéz volt őket kilőni őket 88 kurvajó volt mindenben de a nagy súly miatt a hidak nem bírták el megerőltette a kicsire méretezet váltó/erőátvitelt sokat zabáltak és rendkívül kevesen voltak a fronton a konkurensekhez képest így hadászatilag elenyésző volt a hatásuk.Igaz ha megjelentek kő kövön nem maradt utánuk ezért joggal féltek tőlük.
A PZ V vagyis párduc nem véletlen hasonlít a T34-re.Ez is lett a legjobb német tank.
Próbálták utánozni miután Guderian ilyet követelt maguknak.Nem véletlen mondta 43- körül mikor látott egy kilőtt T34-et hogy ha bevetik nagy mennyiségben ellenünk végünk van.

Még az amcsiknak a vicces M4-esükkel is volt esélyük a nagy német tankokkal szemben.
A sebesség a torony gyors körbefordíthatósága és a lövegstabilizátor miatt.
Bár 1/5-ös veszteségekkel kalkuláltak akkor is.

Na kis tankilógia OFF.
Vagy akár Barkmann a Párduccal!