Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hidegben nem, vagyis októberben letettem, azóta csak a garázsban röffentettem be, most, hogy kész lett. de remélem márciussal tavaszodik
Nameg a tesco.....................aholis többször felbukkant a K1600GT is.Legutóbb talán szombaton délután.
Mé eddig nem volt?
Én spec Kistarcsa-gödöllő és max bank-barkácsbolt vonalon vagyok.
Nekem csak a család fele
Ha jön a jó idő, akkor már az enyim gs is a gödöllői utakon lesz.... (mindenki gödöllői....)
Kolléga még most is nap mint nap robeszal jár melózni, néha még hóba is. Ja és Göd-Fót távon!
Cserélned kell? Elkopott?
az a normális ha tiszta az út én is megyen mindig, eedig -13 volt a max, de nem bírtam csak 5 km -et melózni mentem
Van itt az utcába egy figura, valami öreg Hondája van. Mos tis megy vele szinte minden nap.
Anynira nem.Csak látok egy gs-t ingázni nyáron.Hasonló színben.
Meg jópár enyhén beteg DL-est.Azok mindíg legalább 1-1,5 hónappal tovább húzzák mint a többi.
Igen szoktam! És nem lehetetlen,hiszen kis város Gödöllő!
Hobbynak drága, közlekedésnek olcsó
Ha a 3-ason pest felé jársz akkor szoktalak látni.
Lehet, hogy drága. De a feling is más mint autóval! Ja és én momentán spórolok vele, mivel azzal járok melózni tavasztól-őszig.
de az idő=pénz
ez kimaradt ebből a sok egyenletből amit ma láttam itt hogy milyen drága is a motorozás
Én majd szeptemberben fizetem az adót.
Idén annyi változott, hogy ennyiért benne van a 30% állami "bónusz" is!
Nemááááá.
Nekem 13e.
Ja!

Éves bizti:12000.-
Hali!
Az elmúlt év számokban:
Motor: 260000.-
Átírás:30000.-
Szerviz:53000.-(olaj+szűrő+e fékbetét+ garnitúra gumi+lánc spray)
4 DB gyári idex búra:8000.-
3000 km menet,átlag 4 l/100Km:50000.-

Hát kb ennyi.

Lehet,hogy nem olcsó hobby?!
cserélt itt már valaki a gs-én féktárcsát? most néztem hogy egy tárcsa 65-70 ezer
Sajnos nem jó méretűek a tyúkketreceink.
nemsokára kibacnak minket az junióból akkor nem kell juró 3 majd