Én igen, elég sokat...igaz nem motorra, de szerintem arra sem lenne gáz főleg nem egy túragépen túrahasználattal......viszont nem annyival olcsóbb, hogy értelme legyen.....2 rugó 1 pár míg olyat amit csinálnak sem sokkal többért lehet kapni........bár a szinter nem olcsó, de a róna sem szinter hanem grafitos, elég hamar elfogy...
Akkor nem fogsz nevetni, ha azt mondom, hogy az elektromos fogkefémhez 4 db pótfejet vettem az eBay-en cakk-pakk 800 Ft-ért.
(zárójel: itthon 2 db kerül 2500 Ft-ba :-P )
Hali emberek, olvasgatlak titeket und E-bay-t a haverom még a fogkeféjét is onnan rendeli. Rengeteg cuccot rendel onnan amúgy bicajos boltja van... Csak pozitív tapasztalattal tudok az E-bay-ról nyilatkozni! 1 millás bicajokat rendeltek 3db-ot (magyar árak szerint) Angliából végül is 300 ezeret spóroltak /db on, hogy onnan vették meg őket. és megjöttek sértetlenül :)
én egyszer küldtem B.P.-re csomagot !
1hónap múlva hozták vissza avval , hogy nem vették át. b...szod! ha nem kapott értesítőt a címzett . pedig várta , és a címzés is pontos volt.
viszont a kicsiny falumba ahova költöztem megkapok mindent ! posta, önkorm.-i értesítő, futárszolgálat stb.
motoralkatresz [kukac] gmail [pont] kom