Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresd Zöldit, szerintem tud neked hozni/küldeni "jóárasított" fékbetétet.
motoralkatresz [kukac] gmail [pont] kom
egyszer volt itt téma és igen dicsérve volt....
Én igen, elég sokat...igaz nem motorra, de szerintem arra sem lenne gáz főleg nem egy túragépen túrahasználattal......viszont nem annyival olcsóbb, hogy értelme legyen.....2 rugó 1 pár míg olyat amit csinálnak sem sokkal többért lehet kapni........bár a szinter nem olcsó, de a róna sem szinter hanem grafitos, elég hamar elfogy...
te csináltattál már náluk?
A Róna KFT csinál fékbetétet. www.ronakft.hu
más, hogy is van az a fékbetétes téma? hol tudok csináltatni hogy ne legyen olyan drága? meg ha jól emlékszem kell hozzá egy gyári ?
nem tudja valaki véletlenül hogy pontosan milyen csapágy kell a kormányba?
Hát ez b...tt jó oldal..tetszik! Végre nem kell kukáznom háttérzajt!
KÖSZIIIIIII!
Ha itthon veszem, arra is van esély.
Kölce !
lehet te nagyon meg leszel verve tisztelt Édesed által ?
és még a moci nincs is a háznál !
ilyen MZ FORMA....
feldobom én is a fülest az édesem ne zavarjaXD
Hallgatom.
kinek van angol telivérje ?
nem reklám csak info. ma este, vagy melltartó
vagy moci a téma itt
http://motoroshang.hu/
Na ez érdekes.A cuccom már floridában van az elaosztóközpontban.95 dollár posta lesz.És 5-7 hét mert úszik,hajón.
Hát igen! Én is sokk mindent szoktam kintről rendelni. Eddig minden bejött, megjött.
Alig használt?
Akkor nem fogsz nevetni, ha azt mondom, hogy az elektromos fogkefémhez 4 db pótfejet vettem az eBay-en cakk-pakk 800 Ft-ért.
(zárójel: itthon 2 db kerül 2500 Ft-ba :-P )
Nem.................folyamatosan vásárolok az ebay-en fogkefét.
Hi Mindenkinek!

Mizu? Egy órája no komment? Csak nem ingyé adják a benzint valahol?
Hali emberek, olvasgatlak titeket und E-bay-t a haverom még a fogkeféjét is onnan rendeli. Rengeteg cuccot rendel onnan amúgy bicajos boltja van... Csak pozitív tapasztalattal tudok az E-bay-ról nyilatkozni! 1 millás bicajokat rendeltek 3db-ot (magyar árak szerint) Angliából végül is 300 ezeret spóroltak /db on, hogy onnan vették meg őket. és megjöttek sértetlenül :)
én már belinkeltem eccer neki
annál korrektebb tesztet, leírást nem hiszem hogy talál !
én egyszer küldtem B.P.-re csomagot !
1hónap múlva hozták vissza avval , hogy nem vették át. b...szod! ha nem kapott értesítőt a címzett . pedig várta , és a címzés is pontos volt.
viszont a kicsiny falumba ahova költöztem megkapok mindent ! posta, önkorm.-i értesítő, futárszolgálat stb.