Igaz az SV tényleg fasza cucc, de csak a 2004 utániak, ezek meg bűn rondák, nézd meg elölről is és elsírod magad
Egyébként mivel is motorozol? Ha még most kezded, bőven elég a GS, legalábbis ő nem fogja megbosszulni, ha bénázol...és az elején mindenki bénázik...
Bassz..............most jöttem rá hogy 10e nél villant a váltóvillantó............most.................már megvan 3-4 hónapja..................lenyomtam vele 3000-et és lenn voltam a 8-on horvátban.
Nekem nem sikerült rákívánni.. egyszer állóhelyzetben meghuzigáltam a haver 600-asának a gázkarját.. egészen szédületes 4ezres fordulatig. Nekem annyi elég volt
Nem azt nem szabad :D CSak a gixertől mentsetek meg Istenem:D egyszer ráülnék, megbetegednék teljesen :D áhh bevenném a gyújtáskábelét a 3-as hengernek a számba, és üresben húznék egy szabályzást had érezzem amit a motor is
köszi igen, tetszik nekem is eléggé arra húz az eszem:D nekem a gs 500F is nagyon tetszik de sajnos azt hiszem hamar kinőném ismervén magam.... és szeretnék egy kicsit izmosabb vasat. az SV 650 azt hiszem megfelelő volna.
Nem tudom én kezdő motoros leszek / vagyok de én nem ajánlanák 100 lovas motort kezdésnek:D amúgy nagyon tetszenek ők is csak állítólag alkatrészt nehéz szerezni.
A naked meg majdnem egy gs kinézet.
Egyébként mivel is motorozol? Ha még most kezded, bőven elég a GS, legalábbis ő nem fogja megbosszulni, ha bénázol...és az elején mindenki bénázik...
Mer visítccson.......................azalényeg.
Nem tudom én kezdő motoros leszek / vagyok de én nem ajánlanák 100 lovas motort kezdésnek:D amúgy nagyon tetszenek ők is csak állítólag alkatrészt nehéz szerezni.