Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, ami 3 perc alatt töri, az már gáz.... majd, ha 3 óra után sem töri, akkor jó. amúgy a tommot-osokat dicsérik, igaz meg is kérik az árat.
Tommot cucc. Ültem rajta eddig össz vissz kb 3 percet. Nem törte a seggem
ahogy elnézem az nem a gyári ülés, így messziről nézve is kurwa kényelmes
Majd tavasszal megnézem ismét. Első körnek nem rossz.
, , , azért remélem a fórumon maradsz
Vannak jó hosszú részek amiket most aszfaltoztak.Meg vannak rosszak.
Hát.......szerintem a minősége évről évre rosszabb. Régen mikor még rally etap volt.
A bénázást minden megbosszulja még a gs is.

A naked meg majdnem egy gs kinézet.
Igaz az SV tényleg fasza cucc, de csak a 2004 utániak, ezek meg bűn rondák, nézd meg elölről is és elsírod magad
Egyébként mivel is motorozol? Ha még most kezded, bőven elég a GS, legalábbis ő nem fogja megbosszulni, ha bénázol...és az elején mindenki bénázik...
Most sem rossz.
Zoli! Láttam a videódat, régen ennek az útnak a minősége is király volt. Az első GS.em gumijait itt koptattam vissza kerekdedre,úgy 4-5 éve!
na srácok én elmegyek fürcséé be és odabújok a szívecském mellé:D na minden jót szélesedő utat olcsó benzint és olcsó gumit is a nyárra:D
Bassz..............most jöttem rá hogy 10e nél villant a váltóvillantó............most.................már megvan 3-4 hónapja..................lenyomtam vele 3000-et és lenn voltam a 8-on horvátban.
lényeg hogy kell egy motort venni mert ez így nem élet már, én boldogan akarok tönkremenni ha már a korkedvezményes nyugdíjunkat elvették
No ha így gondolkodol...................hagyd az RF-et meg a bocit...............csaka giccer a tied.
Nekem nem sikerült rákívánni.. egyszer állóhelyzetben meghuzigáltam a haver 600-asának a gázkarját.. egészen szédületes 4ezres fordulatig. Nekem annyi elég volt
Nem azt nem szabad :D CSak a gixertől mentsetek meg Istenem:D egyszer ráülnék, megbetegednék teljesen :D áhh bevenném a gyújtáskábelét a 3-as hengernek a számba, és üresben húznék egy szabályzást had érezzem amit a motor is
500-ért viheted azt is
2500-at.

Mer visítccson.......................azalényeg.
Egy évben képesek akár 3ezer kilométert is menni
Ebből gixxer lesz én úgy érzem........................faintosak a fórumjukon a srácok.
köszi igen, tetszik nekem is eléggé arra húz az eszem:D nekem a gs 500F is nagyon tetszik de sajnos azt hiszem hamar kinőném ismervén magam.... és szeretnék egy kicsit izmosabb vasat. az SV 650 azt hiszem megfelelő volna.
Nem..............tökéletes sporttúta................volt......................míg nem jött a szerelem egy 3 hengeres duplaszemű képében.
Szépen passzol hozzá a kerítés
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Nem tudom én kezdő motoros leszek / vagyok de én nem ajánlanák 100 lovas motort kezdésnek:D amúgy nagyon tetszenek ők is csak állítólag alkatrészt nehéz szerezni.