Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy barátomnak van SV-je. Már évek óta hajtja és imádja. Amit néztél sem tűnik rossz álapotunak csak alkudni kéne még belőle.
Vegyél hozzá passzoló motort
nekem van egy szatyor szelephézagom 0,25-ös 0,30-as kell eladom őket...
úúúúú ez ám a társoság XD fő a jókedv!

De akkor végül is az SV-t nem tartitok rossz cuccnak?
Az enyimé még darabokban. Még keresem a szelephézagokat!
Aztán még mondták nekem, a másik topicban, ugorjak bele, könnyebben eladom ha nem tetszik mint a GS-t. De jó hogy a fafejem után megyek
Az enyém kérem tökéletesen indítható rajtra kész állapotban van................................mostmár.
Pedig nekünk meg vannak a vasaink! Még ha darabokban is!
Mer kurvasok van belőlük.

Bezzeg a pille futók...............te sem tudtál volna szabadulni tőle ha 140-150 lenne a hahun belőle.

Ez van.

Oszt itt az ellenpélda a használt fekete tripla amit én is néztem 1,7-ért.Nincs is több csak az az egy de az már egy éve ott van.
látom másnál is megy a dilemma :P kívűlről jónak tűnik én ilyesmivel mentem XL600-assal az eléggé nyomatékos volt földes úton nagyon brutál volt :D
450-ért se kelnek el az ilyenek. Tudom, tukmáltak rám egy elég szépet.
Ha azt nézzük hogy a 07-esem 680e ért ment el akkor sok.Inkább 5 kilót adnék érte ha ilyet keresnék.
Nem is kellett.................a fék még mindíg a polcon piheg.Ott még kéne fogni egy 40et.
és akkor árban sok szerinted?
Kétlábbal?
Aztán még sírtál hogy 900-ért a kutyának se kellett.. Bitang
KB 50-et le lehet alkudni belőle..................kivűlről ki van nyalva az tuti.
Ugyan totál elüt a témától, de ebbe igazán beleugorhatna valaki XL 500
Huhh..............5 kilóért vettem egy 07-es svt.Idomos töröttet.
3 év 24e Km-t használtam.Renováltam csupaszra.............regadóval és javítássalmég 4 kiló volt.Mostani tudásommal ez inkább csak 250e lenne.3 év után 680+120e ért adtam el külön az extrákat meg a gépet.Ergo KB buktam a 3 év alatt egy 100-ast.De soha sehol nem állt le nem hagyott ott még akkor sem amikor felnyaltam vele a placcot.
Tehát szerintem nem rossz a járgány.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Ez mondjuk ha 520- 540 ben oda adnák :) ránézésre nem volna rossz vétel
Az er 5 be nekem a központi rugós tag hiánya bántó
Egy ismerősöm most vet egy 20on éves 600-as cbr-f et, gombokért. Habár nincs benne sok kilcsi, nagyon sokat állt. Úgyhogy ott is lesz még szervízköltség!
Probáltak már rámsózni olyan motort, ami szép volt.. csak éppen ezek közül mindent cserélni kellett volna..Szóval szemfülesnek kell lenni
Az alunak jó ára van a méh telepen:D
Szerencse, így véletlenül sem fogsz ER-5-öt venni