Huhh..............5 kilóért vettem egy 07-es svt.Idomos töröttet.
3 év 24e Km-t használtam.Renováltam csupaszra.............regadóval és javítássalmég 4 kiló volt.Mostani tudásommal ez inkább csak 250e lenne.3 év után 680+120e ért adtam el külön az extrákat meg a gépet.Ergo KB buktam a 3 év alatt egy 100-ast.De soha sehol nem állt le nem hagyott ott még akkor sem amikor felnyaltam vele a placcot.
Tehát szerintem nem rossz a járgány.
Egy ismerősöm most vet egy 20on éves 600-as cbr-f et, gombokért. Habár nincs benne sok kilcsi, nagyon sokat állt. Úgyhogy ott is lesz még szervízköltség!
De akkor végül is az SV-t nem tartitok rossz cuccnak?
Bezzeg a pille futók...............te sem tudtál volna szabadulni tőle ha 140-150 lenne a hahun belőle.
Ez van.
Oszt itt az ellenpélda a használt fekete tripla amit én is néztem 1,7-ért.Nincs is több csak az az egy de az már egy éve ott van.
3 év 24e Km-t használtam.Renováltam csupaszra.............regadóval és javítássalmég 4 kiló volt.Mostani tudásommal ez inkább csak 250e lenne.3 év után 680+120e ért adtam el külön az extrákat meg a gépet.Ergo KB buktam a 3 év alatt egy 100-ast.De soha sehol nem állt le nem hagyott ott még akkor sem amikor felnyaltam vele a placcot.
Tehát szerintem nem rossz a járgány.
Ez mondjuk ha 520- 540 ben oda adnák :) ránézésre nem volna rossz vétel