Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ööö nem mindent akarok cserélni de ki tudja lehet hogy ha megveszek egy motort használtan, ezekből valamit bele kell kalkulálnom, hogy cserés lesz majd
Nem érint a probléma. Kibicnek lenni meg
Szerzek olcsón táblában alut oszt burkold le.
Kölce! A használtautót is szoktad nézni? Szerintem ott több jónak ígérkező vétel van!
a burkolt motorok jobban tetszenek de attól függetlenül nem olyan nagy gond ha nem burkolt ...
ramstein bár neki asszem 750-ese volt.

Egy ismeretlen boci és egy ismeretlen sv..................hmmmmm................sv.Mindenképp.100e nél még vezérlést sem kell cserélni.
De tetudod.
Gumi-olaj-lánc-fék ez úgy 150. Érdemes vele számolni
de természetesen ha 600 alatt találnék majd értelmes motort inkább venné meg azt mivel utánna is kell még majd rá költeni olaj + szűrők gumi esetleg lánc
Ki az a rami?

Tudom. De ennek ellenére gazdaságilag biztosabb döntésnek érzek 500 körül egy ismeretlen gsxf 600-750-et, mint egy SV-t ugyan ennyiért. Persze ha az az SV nem ismeretlen, hanem ismerős darab, akkor nem.. de amúgy igen
Bassz de sok a kívánalom......................kipufogót burkolni?

Nemmindegy hogy burkolt vagy nem?

Kijön a hengerből elvezeti a cuccot hátra................oszt csókolom.
hát olyan 600 körül gondolkodok de az átírást is beleszeretném kalkulálni. végül is talán beletudom majd alkudni az árba . vagy nem.
Mint mondottam nem kifejezetten szerették a bocit sem sándor sem rami.
Ilyen idom egy csomó van a német e-bayen 100 euro környékén!
Ez névreírva ennyi... nem drága ez. Tulajdonképpen ennyiért adtam el a GS-em..az 87-es volt
az Sv-vel is szemezgetek, ott valami problem amire oda kéne figyelni?
csak az a bajom a régebbiekkel hogy nem szimpatizálok a kipufogó kivezetésével a hengerből:( nem tudom miért de nem tetszik. nem lehet utólag leburkolni őket az újabbakat már láttam úgy de ilyen 2000-2002 körülieket is le lehet (még nem nagyon láttam azokat azért kérdem)
Jah, és bocs a többiektől, de ez lenne a legfaszábban kinéző 500-as a topicban
Kölce!

Ennyi pénzből, én 2001-est vettem, magyar papírosat.
Ez a motor Szászbereken van. Aki árulja feszt jóállapotú motorokat hoz be németországból. Szerintem megtekintésre érdemes!
500-ért jobb GSXF-et lehet kapni, mint SV-t..szerintem. Bár a kívánt árról egyelőre nem tudunk semmit
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

ehhez mit szóltok? régi darab a km-ek ellenére még lehet jó motorikus állapotban?
Keress egy SV-t.Olcsó és jó.
Kölce!

Sérült-burkolt mocival csak óvatosan! nem látod pontosan mi van alatta, csak alapos megbontás után, azt meg úgy sem lehet ott helyszínen.
A GSnek sem az, mégis szeretjük.
Olcsón fenntartható, viszonylag gusztusosan kinéző motor. Gurul, fékez, megáll kanyarodik. Nem rossz, de a kategóriatársak verik...mondjuk a szerviz számláknál is nagyfiúnak kell lenni, ha jobbat drágábbat akar az ember.
Ja és ha itt vagyunk páran . hallottam ezt azt a Gsx 600f -ről ezeknek a motoroknak tényleg ne túl valami jó a vázuk és a futóművük?
97-es

Nem lesz meg az "I'm a hero" érzés amikor leparkolok valami lehetetlen helyre.. mert ebből mindenki kinézni azt amit csinálni szeretek egy motorral. Szóval az a báj, ami eddig jellemezte egy-két túraképemet, az elvész. Egy XJ900-zal bárki le tud motorozni akármennyit, akárhova.. A GS450-nel sokan a megyéből se mennének ki

Apropó Kobra árulja a 450-esét