Na ez a másik nagy átvágás EU-s környezetvédelem...Mo. pénzé teszi a kvótáját...tiszta vicc.
Amúgy nem értem..adott egy vas ami eszik 4-5 lityi között..és van egy full injektoros varázslat ami (igaz több pacival) de eszik 7-8 liter naftát.......melyik a károsabb?
EU.norma...kontra BKV..Volán meg tudja mi a franc..Közben egy hybrid honda nem lehet taxi 2013-tól mert 430 liter helyett csak 410 liter a csomagtere..
Ne csak én érezzem már ,hogy kollektíve át vagyunk cseszve
suzi.gs500 !
Nem bánkódom én! Kölcsön nélkül sosem lett volna 0km-es mocim . A motorozás élménye meg megfizethetetlen! Meg, igazából meg se vezettek . Korrekt volt a szalon is, és a banki ügyintéző elmondott minden variációt. Nekem kellett volna előrelátóbbnak lenni, esetleg más konstrukcióban gondolkodni. Így jártam !
De még nincs veszve semmi. Ha az alpesi valutát felhozzuk 1=/1re
király vagyok.
Nálad te voltál az első tulaj, vagy mi is történt ?
A bankos dologhoz csak annyit ,hogy a piaci árnál lényegesen olcsóbban kínált vasat sok esetben nem vehetted meg kp-ért mert a jutalékuk minden kiadott hitelre busás nyereséget hozott..
Én életem első videomagnóját vettem részletre...mert akkor még naiv voltam....most már inkább számolok..
Sajnos ameddig az országunkban ki lehet adni 273% thm-es és uzsora kamatos hitelt...és van rá kereslet...addig sajnos sokan bele is dőlnek. Amint a bank nem tud kihelyezni ilyen szarokat...akkor jön majd a reálisnak mondható kölcsönök korszaka..
Nanáá..csak előbb kap egy perem polírt..majd 150-es gummát (mértékletes leszek a 150 pont elég) henger forma króm fék kitámasztót (ha a pénzem engedi..ha nem engedi akkor az eredetit vágom meg)
Akinek volt tapasztalata iridiumos gyertyaval, megosztana velem , mert most szeretnek beruhazni ra de nem tudom mit varjak tole.
Elore is koszonom a valaszokat.
Szia isti55:Ne bánkódjál,én is így jártam,nagyon meg vezettek,én Csongrádból hoztam,egy motoros boltból de annak a szemét ládának be döltem sajnos.Ma már másképpen csinálnám.(A Víg-motor boltról van szó).Egy szemét ládák voltak.Az Újfehértói motor-boltossal együtt Ö pedig(Komjáti Attila.)
Hát én is ostoba voltam !
A Gs-t hitelre vettem, és 15% befizetés , 3 éve törlesztem, (+árfolyamkockázat) és most a bruttó egyenlegem mínuszban annyi mint A 0 km-es ára ( akciósan) volt a szalonban . Nem is tudnék kiszállni belőle.
utólag már én is máshogy csináltam volna
"ÉN ÍGY SZERETLEK BANKVILÁG!"
Mit tettél Vals? Körbi a parancsnok! Te jó ég, egy ártatlan dumcsi, és mindjárt mindenkin autózik! Na szép! Mit mondanak az idő jósai mikor lesz már végre motoros időjárás? Hó helyzet az országban?
Mostanában jól eltűntem, de tanulás volt. Azért olvastam szorgalmasan, látom most kicsit el autósodott az oldal, de nincs ezzel baj szerintem. Ha már itt vagyunk, íme a hirdetés, amivel két hét alatt adtam el nővérem Wartburgját. Az új tulaj ragaszkodott a bólogatós virághoz a műszerfalon...:) link
Vagy egy fasza fényképezővel áll szemben, ami akku kivétel után visszaáll a 2005. 01.01-re
Egyszer egy lakodalmat sikerült így végigfotóznom, mert a gazdája a kezembe nyomta.Nem is volt átállítva!
Másnap meg csodálkoztunk.
Bár Decemberben a babát is két nappal elfotóztam, mert csak az volt odaírva hogy dátum, na az meg jó mondom,csak nem az nap volt.
visszanéztem, jogos a pont neked !
aztán mennyi a "banki" költség, és hány év van még hátra a törlesztésből ?
és azt hiszem jelenleg nem is vagyok hitelképes a bankok számára,
Amúgy nem értem..adott egy vas ami eszik 4-5 lityi között..és van egy full injektoros varázslat ami (igaz több pacival) de eszik 7-8 liter naftát.......melyik a károsabb?
EU.norma...kontra BKV..Volán meg tudja mi a franc..Közben egy hybrid honda nem lehet taxi 2013-tól mert 430 liter helyett csak 410 liter a csomagtere..
Ne csak én érezzem már ,hogy kollektíve át vagyunk cseszve
( nálam az akció gondolom független volt a banktól mert 3hét múlva a Gs500 már nem fért bele az új EU-s környezetvédelmi előírásokba.)
Nem bánkódom én! Kölcsön nélkül sosem lett volna 0km-es mocim . A motorozás élménye meg megfizethetetlen! Meg, igazából meg se vezettek . Korrekt volt a szalon is, és a banki ügyintéző elmondott minden variációt. Nekem kellett volna előrelátóbbnak lenni, esetleg más konstrukcióban gondolkodni. Így jártam !
De még nincs veszve semmi. Ha az alpesi valutát felhozzuk 1=/1re
király vagyok.
Nálad te voltál az első tulaj, vagy mi is történt ?
Én életem első videomagnóját vettem részletre...mert akkor még naiv voltam....most már inkább számolok..
Sajnos ameddig az országunkban ki lehet adni 273% thm-es és uzsora kamatos hitelt...és van rá kereslet...addig sajnos sokan bele is dőlnek. Amint a bank nem tud kihelyezni ilyen szarokat...akkor jön majd a reálisnak mondható kölcsönök korszaka..
Elore is koszonom a valaszokat.
A Gs-t hitelre vettem, és 15% befizetés , 3 éve törlesztem, (+árfolyamkockázat) és most a bruttó egyenlegem mínuszban annyi mint A 0 km-es ára ( akciósan) volt a szalonban . Nem is tudnék kiszállni belőle.
utólag már én is máshogy csináltam volna
"ÉN ÍGY SZERETLEK BANKVILÁG!"
"Új" Suzukik közül szerintem a Busának van a legszebb farrésze
Mit tettél Vals? Körbi a parancsnok! Te jó ég, egy ártatlan dumcsi, és mindjárt mindenkin autózik! Na szép! Mit mondanak az idő jósai mikor lesz már végre motoros időjárás? Hó helyzet az országban?
Mostanában jól eltűntem, de tanulás volt. Azért olvastam szorgalmasan, látom most kicsit el autósodott az oldal, de nincs ezzel baj szerintem. Ha már itt vagyunk, íme a hirdetés, amivel két hét alatt adtam el nővérem Wartburgját. Az új tulaj ragaszkodott a bólogatós virághoz a műszerfalon...:)
link
Egyszer egy lakodalmat sikerült így végigfotóznom, mert a gazdája a kezembe nyomta.Nem is volt átállítva!
Másnap meg csodálkoztunk.
Bár Decemberben a babát is két nappal elfotóztam, mert csak az volt odaírva hogy dátum, na az meg jó mondom,csak nem az nap volt.
aztán mennyi a "banki" költség, és hány év van még hátra a törlesztésből ?
és azt hiszem jelenleg nem is vagyok hitelképes a bankok számára,