Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ok csak nézelődöm. Talán nyár végére szeptember elejére összejönne valami és tudnák venni egy motort végre.
Az még 31ezer mérföld..de majd igyekszem. Végülis ennél többet mentem a GS-sel.. szóval akár még bele is fér
Hali!

Milyen évjárat a paripa? Nem fog hiányozni a GS ellenállhatatlan stílusa?
Szerintem ha taplra akarod állítani, és nem akarsz belőle valami ronda streetfighterféleséget akkor többe lesz mint egy normális áron (500-650) hirdetett darab
csini. aztán most lehet ennek is átfordítani a km óráját! Hajrá!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

szóval, szerintetek ezt megéri? khmm nem tudom mennyit kellene rákölteni. idom sérült vagy nem éri meg ilyenekkel foglalkozni?
Tisztán gazdasági döntés volt (azon túl persze, hogy használni is tudom). Nem is teketóriáztam sokat
felszereltség,évjárat alapján és hogy ismert,jó boltot kötöttél..

Legalább annyi élményhez segítsen hozzá mint a gs!
De nem akarom, hogy meg is látszódjon rajtam
Még lehecc manager.
page not found.

Láttam K1600-at Déva előtt, szembe jött.. intett a koma, de alig lehetett látni, pedig nyújtózkodott

Viszont ha egyszer a seggem alá tolna valaki egyet (szponzor.. ) az biztos hogy az életben le nem mosnám, nehogy már "buzi" managernek nézzenek
485. Szerintem korrekt, pláne a felszereltségéhez mérten.

97-es évjárat. 2 yamahás doboz és egy shad, tantáska, Givi GPS tartó, szivargyujtó ajzat, fém fékcső, throttle rocker, tommot ülés, plexi toldat és egy Haynes Manuál könyv ami a motorhoz járt.
hali vagy jó estét srácok ilyenkor mindig meg akar halni ennek az oldalnak az "Apró" menüpontja?! akarok használt mocikat nézegetni és atom lassú
Ha már ilyen inkontinenciális bombázó akkor inkább ez.Csak ne lenne ennyire randa előről.
mennyiért hoztad el?
Nem jön össze a link.
Amennyiért az XJ-t vettem nem hiszem. Térjünk vissza rá ősszel
Szebb motor számomra nem létezik gsx1100ef hátulól gsx1100ef oldalról
Pedig ha ez a vágyad nagy madár vagy, hogy nem írtad előbb....összehoztalak volna titeket és biztos lett volna megegyezés...
Hát ha buksz a nagyikra.
Már beleborzongtam
260 kg,koporsó segg,vicces idomok,pilincka első futómű,fura fékek,16 colos 110-es gumi elől,130-as hátul.
Erről beszélünk?
Most ne váljon meg tőle.. még 2-3 évig húzza ki. Ma vettem motort baszki..