A cső a légszűrőházból (airbox) jön. A karbi visszaköp némi benzint, ez jön ki. Ledugózva gyárilag azért van, mert akkor a csövön szívná a benzint és nem a szűrőn keresztül. Ha sok a kifolyó, akkor lehet, hogy a tűszelep nem zár jól, vagy a benzincsap membránja tropa, így folyamatosan telik a karbi.
Sziasztok! Valaki tud tippet adni, hogy miért csöpög a benzin a képen látható helyről? Ahogy néztem a légszűrőház aljából jön az a cső amiből csöpög! Akinek van ötlete ossza meg velem legyen kedves! Köszi! :)
Az idő is relatív....... a dimenziók között pedig lehetséges az átjárás..... És ha megnézed, a kolléga posztol az "Időgépet házilag centrifugából" forumban is. Lehet, hogy tud valamit.......
Na hétvégén beadtam a gépet teljes motordiagnosztikára és átvizsgálásra, a héten várom az eredményt, úgy döntöttem megtartom a gépet ha hibátlan és megbízható túravas varázsolható belőle
Én pont tegnap nézegettem a Cascot, mivel BMW-t szeretnék majd köv mocinak és írták a BMW-s fórumon hogy ha kaszkóz kötök nem olyan drága az alkatrész ha borulok, nah már most felmentem egy kalkulátoros oldalra hogy megnézzem miújs, erre kiderült hogy CSAK az Allianz köt motoros Cascot 26 év alatt, hát ki voltam hűlve.... ráadásul kurwa drága is volt szal nekem tuti felejtős a casco
Én is most kerestem és itt megtaláltam a kellő darabot!
Ha rövid a lábad ültesd le 5 cm-rel a gépet!
Jó készülést a szezonra!
Papa002
BMW f800 st, vérbeli túra gép :) ,
Milyen típus?