A fényképezőgépbe van beépítve. Tud csinálni tracklogot is, de inkább az alapfunkciója tetszik, az exif fájlba benne vannak a kép készítésének koordinátái is.
Ez nem normális fotóscucc, motoros szempontok alapján lett véve. Canon powershot sx230 hs, tavaly a kategória legjobbjának választották.
A Nokia 1800-asommal meg meg vagyok elégedve, egy év alatt nem tudtam elpusztítani, és van benne elemlámpa funkció (több funkció nincs )
Igazad van. Abba a három dobozba meg a tanktáskába és az ülés alatti rekeszbe minden elfér. A GPS tokba meg megy majd a telefon és a fényképező apparát.. legalább lehet útközben tölteni.
Nem volt a nevemen, mert köcsögölt a srác akitől megvettem. Apja nevén volt aki meghalt, nem vot a hagyatékban a cucc, ő meg eladta nekem. Nem tudtam átírni így. Megkértem csináljon póthagyatékit, kifizetem, és akkor tiszta minden nevemen a cucc.. na ezt nem csinálta.
Jövőhéten ráértem volna a mutatványra, hogy jogi segítséget kérjek, de rájöttem hogy most nem lesz annyi pénzem hogy utána még 60ezerért a nevemre is írják a futót és vegyek még egy másik motort is. Így hirtelen megindulásból meghirdettem úgy ahogy volt, jó pénzért.
Ha ennyiért nem vitték volna el, kb augusztusig porosodott volna részben idő, részben erre szánható pénz híján.
Annak a pénznek a 4szereséért amit most kaptam érte, simán fogok találni egy patika, új rendszámos darabot ha pár év múlva visszasírnám. Addig remélhetőleg több pénzem is lesz
És bizonyos jogi személyek esetén nem lehet még olcsóbb a biztosítás?
Motoros casco-val jelenleg mi a helyzet?
(mi a két autón - enyém és éccsanyámé - most kb. 130ezer Ft-ot spóroltunk meg a kötelező és Casco-váltással. A két autóra 140ezer volt ez a két biztosítás. A Casco váltása csak díjnemfizetéssel lehetséges a korábbi biztosító felé, de íveset sz@rok rájuk, hogy átbújhatnak alatta:-)
De ez is vicc, hogy nekem friss jogsival akkor került volna a GS biztije évi 45ezerbe, fater nevén, akinek nincs motoros jogsija, volt tizen valamennyi..
A következő motorom már a nevemen lesz, mert A0ban a 6 éves jogsimmal csak 2ezerrel drágább az egész év mintha vinném át apa nevével a bónuszt a GS-ről.
Szia! Tudom ajánlani neked az index.hu Fiat Punto topikját, ahol a fórumtagok elég jól ismerik a Punto-piacot, és meg lehet velük beszélni a dolgokat. (nekem 2005-ös Puntóm van, de valszeg amíg ki nem esik alólam, el nem adom)
ismerősöm a teljesítmény adót játszotta ki így, autóra. karácsonyól január közepéig kivonatta. elvileg jan 1. forgalomban lévő járműre számolják az aktuális tulajdonosnak a teljesítményadót. ha akkor nincs forgalomba nem kell fizetni. másodkézből hallottam.........
Csak amiatt, hogy addig se kelljen a kötelező biztosítását fizetni, amíg ősztől-tavaszig áll a garázsban. Hülyeség volt, mert valami 3000 Ft-ot nyertem vele, de sokkal többet jártam utána, több időm ment el rá, a végén meg az újrakötés...
A fényképezőgépbe van beépítve. Tud csinálni tracklogot is, de inkább az alapfunkciója tetszik, az exif fájlba benne vannak a kép készítésének koordinátái is.
Ez nem normális fotóscucc, motoros szempontok alapján lett véve. Canon powershot sx230 hs, tavaly a kategória legjobbjának választották.
A Nokia 1800-asommal meg meg vagyok elégedve, egy év alatt nem tudtam elpusztítani, és van benne elemlámpa funkció (több funkció nincs )