Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Kell akkor a fényszóró foglalat?
Sorry mindenkitől! De nem tudom kihagyni

Én inkább egy ilyesmi "porcelán" terméket szeretnék. Előszeretettel használnám
Már mindent lehet kapni manapság...
Suzuki GS500 F csésze
Még kék is van neki.
Megbeszéltük, szólok!
Nekem is kell...én is megyek!:)
Nem, bakancsot csak személyesen, ha mennénk januárban, majd jelzem :D
Rendeltél már bakancsot?
10 fok az nekem még pont semmire sem elég, legalább a dupláját old meg, köszi! :D
Amúgy ujra elővettem a pulcsiba varrt ülésfűtésemet.
amit motoron nullának érzel... brrrrrr
Asse egy hawai,dizsi,puncsostál.
Most igen,de holnapra akár 10fok is lehet
Nem kéne..............brrrrr de hideg van.
Természetesen ez más Volt olyan hogy örültem annak hogy a kormányt foghatom,nemhogy integessek
Holnapra napsütést mondanak.... Lehet hogy gurulni kéne
Az lehet, hogy kint azok kezdték(egyébként pont a német GS tulajok nem intenek senkinek, szerintem még magukkal sem állnak szóba ), de itthon így ment....81' óta motorozok itthon munkaként is és nagyjából úgy volt ahogy írtam...
Nemigen.Asszem német motorosok kezdték......................és mivel mi csak a módszerváltás után jutottunk ki ott integettek és átvettük.
Asszem.
Szerintem épp azok intenek vissza....az öreg simós az nem int vissza....egyébként ez az egész integetősdi szerintem simán csak az egymás anyagi helyzetének való elismerésként alakult ki a gengszterváltás környékén mert előtte senki nem intett senkinek csak ha ismerte míg amikor bejöttek a nyugati gépek akkor elkezdtek egymásnak(szocimotorosnak soha) integetni és ahogy az egyre csóróbbak is vásárolni kezdték a nyugati gépeket ők is lelkesen beleszálltak az integetésbe....ezért van, hogy a drága manegergépek(HD, GW stb.) ritkán intenek vissza bárkinek, csak a saját rangbélinek.....
Hát...............megmondom őszintén mikor már a 200. motoros jött szembe osztrákiában meg máshol én meg gépészkedtem pár visszafordítóban elfelejtettem inteni.
Valószínűleg az lehet az oka, hogy a robogósok között van sok tizenéves kölök, és nincs bennük meg ez a szokás(ra való hajlam)
Pont igy Még szezonban olvastam a robogós fórumban hogy a robisoknak nem intenek vissza a nagyok.Itt tétényben én éreztem hülyének magam mert 10 robisból 10 nem intett.Osztán már nem integetek.
Nálam bfigyelt a 150 is mikor FR megállt a kútnál.Én meg a megbeszélthez tartva magam továbbmentem egyedül.
tényleg, azt vinni kell....
vazz...kb 30-an voltunk és 3 csoportra oszolva kezdtük meg a kivonulást az 577-re....volta gyors, közepes és lassú.......még a gyors sem tudott menni(akikkel voltunk) 100-nál gyorsabban nem még a lassúak akikkel csont kezdők kis motorokkal is voltak.......és ezen beidegesedett....én csak azt láttam ahogy Orsink leszállt már gázt adott és visszafordult... ....a lány mondta, hogy gyors volt neki a tempó...
..és nem bírta a tempót?
Egyet azé kikötök.
4 motoronként két liter pótbenzin.
Pláne ha GSS is jön.