Ez a trotyli nem az a trotyli! Nézd meg itt a fórumon az azonosítóját! Más képek vannak fenn! Az .meg,neki,h full throttle be van írva a nevéhez,az egy dolog! Millió más ember írhatja be ,mert ugye az a csőgázat jelenti! Itt a videók közt szivatják egymást a gpallerrel, jó kis csapat! Érdemes megnézni Őket!
Én is megnéztem a Pubit az iwiw-en. A szöveg nem kicsit gyanús... nem sok kétséget hagy a személyiségzava felől. És tovább is van még: szerintem élő ember nincs a földön, akinek a százegynéhány ismerőse közül legalább 80 motoros bolt és motoros klub van. Boldogok a leki szegények és igaz barátra lelnek...
Néha szánom az ilyet!
Szerinted hány fórumlakó kísérné el Nyuszit erre az elméleti randira!? Én biztos ott lennék, és a szemébe néznék az "ősmotoros" Fülesnek, amikor hazafelé ballag a "jól" sikerült légyottról. Ápolgatnám a lelkét szegénynek, és gyakran ismételném, hogy "RESPECT...". A kéztartást még be kell gyakorolnam addig!
Bizony, van amikor nem a Te kezedben van a döntés.
Szép, hogy bevallod, hiszen nehéz elismerni, hogy nem tudnál ellenállni egy ekkora személyiségnek.
Büszke vagyok Rád.
Azért kérdeztem, mert ha még 29 000 nél nem kell cserélni, akkor nem viszem még szervízbe csak pár ezerrel később. Mer elkérik a tizenegynéhányezret a munkadíjért ha nem is cserélnek. csak aszongyák h még nem kell.
Ja, múlt pénteken elhoztam a kis zümmögősömet a szervízből. Tömítéseket pasztáztak, vezérműláncot állítottak, vmit emlegettek szelephézagról, meg ugye új fékkar. 17500 ftot hagytam ott.
Guruláskor furcsa volt a gép, aztán láttam, hogy vszeg véletlen ellállíthatták az alapjáratom, mert 2500on pörgött szegény!
De azóta csili-vili.... Egy deka olajfolyás sincs rajta!
Jó, jó, de miért nem a végén köpi, miért a dob _elején_, ahol a csőhöz csatlakozik.
Szándékosan van ott erre lik?
Nem ázott el száraz helyen állt, aztán mentem vele, 1.5 órát állt és utána mikor újból melegítettem, akkor tűnt fel.
Mert a kis butusok nem tudják, hogy ez biza büntetendő cselekmény!
a., amilyen idióta othonról csinálja.....
b., az emailben benne van az IP címe....amit a szolgálktató bármikor visszakeres.....
c., zaklatás címen feljelentető.....
szóval a sok kis köcsög nem tudja hogy a "jaj de jó móka" mivel jár......
bár azért azt megnézném mikor szembetalálja magát az emberével.......
Teddy!
Szerintem írd be ide nyugodtan az infókat......
IP szám, mailcím....és minden személyes infót... (a levélnél bemész a tulajdonságokba és ott vannak az infók)
Azt szólók a havernak a netnél hogy nézen rá milyen számról van betárcsázva a net - igy meglesz a lakcím is.... ezt csináltam a tűzfalnál is, mikor egy nap kb 700x akart belépni valaki a gépemre....
Hülye kis hacker volt a csávó
Max elmegyünk azt kérünk egy kis üditőt tőle......hiszen mi nem keménykedünk:-))) Csak odacsapunk ha kell - és főleg az érdekünkben áll:-)
Néha szánom az ilyet!
Így elméleti síkon ironikusan ez jut eszembe...
A hídfő északi oldala?
Rég jártam arra, de nem rémlik.
ITTEN
Szép, hogy bevallod, hiszen nehéz elismerni, hogy nem tudnál ellenállni egy ekkora személyiségnek.
Büszke vagyok Rád.
Azért megnézném, ha randiznátok egyet.
Mekkora valóságsó lenne!
Nekem mindig gyanúsak akik ilyen sok közhelyet írnak rengeteg felkiáltójellel az adatlapjukra.
Vicces a képe magáról. Robogó mellett bukóban :D
Guruláskor furcsa volt a gép, aztán láttam, hogy vszeg véletlen ellállíthatták az alapjáratom, mert 2500on pörgött szegény!
De azóta csili-vili.... Egy deka olajfolyás sincs rajta!
Szándékosan van ott erre lik?
Nem ázott el száraz helyen állt, aztán mentem vele, 1.5 órát állt és utána mikor újból melegítettem, akkor tűnt fel.
Nyilván azért döntött így, mert eltántoríthahatlanul szerelmes!
Jól rág meg magad!
Az első 1-2 évben mindenki - Én is a fellegekben jártam...... azt azóta is zuhanok...........
a., amilyen idióta othonról csinálja.....
b., az emailben benne van az IP címe....amit a szolgálktató bármikor visszakeres.....
c., zaklatás címen feljelentető.....
szóval a sok kis köcsög nem tudja hogy a "jaj de jó móka" mivel jár......
bár azért azt megnézném mikor szembetalálja magát az emberével.......
Teddy!
Szerintem írd be ide nyugodtan az infókat......
IP szám, mailcím....és minden személyes infót... (a levélnél bemész a tulajdonságokba és ott vannak az infók)
Azt szólók a havernak a netnél hogy nézen rá milyen számról van betárcsázva a net - igy meglesz a lakcím is.... ezt csináltam a tűzfalnál is, mikor egy nap kb 700x akart belépni valaki a gépemre....
Hülye kis hacker volt a csávó
Max elmegyünk azt kérünk egy kis üditőt tőle......hiszen mi nem keménykedünk:-))) Csak odacsapunk ha kell - és főleg az érdekünkben áll:-)