Na, akkor innentől kezdve vissza kell fognom magam!
Nyuszi! Tettem fel neked a doboztartóról képeket. Te milyen dobozra gondolsz? 1db, v3?
Már nem látom az apróban a konzolt, pedig az jó lett volna neked.
nem tudom, hogy hogyan van ez, de ahol én vettem a bömöst (Bcsaba suzuki márkakereskedő) ott azokra a motorokra, amiket ők adtak el 3500 Ft a munkadíj óránként
Szerintem ezeknek mindegy ki a kiszemelt. Csak fenyegetőzhessenek! Mert rettentő izmosak a fiúk ám! És olyan képzett karatéjosok, hogy csak úgy süvít!
Belefújhatnak a valagmba egymás után... egyelőre szórakozom rajtuk, később meg letiltom a leveleiket, ha már túl mennek a vékony határon. Egyelőre be vagyok rosálva tőlük, de rettentő módon!
A Drbike.hu oldalon keresd meg a jogdokit!
Nekem is segített már!
Az egy kicsit szerintem nem így van - mámint a 8 nap.........
Én mikor munkahelyi balesetett szenvedtem fél vagy 1 éven belül bármikor beadhattam a kárigényemet........mindenre kiterjedően.........(pl azt is kifizetedheted - de amúgy ez 1-2 hete volt téma itt) hogy mondjuk volt egy mozijegyed - és ugye nem tudtál elmenni.....)
A magyar jog pedig sajnos ilyen......évek telenek el.............
Én azt ajánlom hogy ha kell akkor járj a biztósító nyakára minden nap vagy hetente...
Elsőre engem is leakartak rázni, majd mikor közöltem velük, hogy biza a kezemben van az elismerő nyilatkozat......a biztositási kötelezetség Önöknél.......az eset óta eltelt 2 hónap......az annyi mint......PLUSZ A NAPI KAMATOZÁS!......
eredmény? 2 hét múlva a számlán volt a "közös megegyezés".........
Egyszerűen írd meg nekik hogy Te belemén egy közös megegyezésbe.......
Szedd össze az infókat az alkatrészekre és számold össze......
pl: első lámpa :10.000
index: 4000/db
Sárvédő: 10-15.000
Kormány: 12000
karok: 2000/db
Bowden....spriál.....km óra......ford szám óra......fékek.....teleszkóp..... = 150.000 (kb)
bukósisak (3 évig arányosan fizetik! vagyis ha volt egy 60.000-res bukód....és a baleset pillanatában 1 éves volt akkor 40.000-ret kérhetsz érte!)
Ruha.....(kabát, nadrág, kesztyű)
-eltört a mobilod......
- stb...stb...stb.....
szumma: 300.000ft................
ezután menj be egy szervízbe és kérdezd le az árakat (pl hollós, amargó, motorrad, poxen...stb)
Ott ezekre legalább a dupláján számolhatsz...........
Szóval ezt írd meg.........
OK-ok amiért Ők jól járnának:
1., eltekintesz a kamatoktól, ami ugye 2 év alatt már nem kis összeg......
2., eltekintesz a "fájdalomdíjtól".....mivel ilyen is van ám!
3., eltekintesz a szervíz díjaktól ahol egy első teló olyan 100000ft/db.....
Vagyis Ők kb 50-60%-ot nyernek a bolton.....
Szóval egyezetek meg egy X ft-ba.............hiszen a bíróság ugyis a te részedre fog dönteni
(UGYE VAN elsimerő nyilatkozatod a sofőrtől?!)
Én ezt leírtam elküldtem.....
Vissza írták hogy mégis mit képzelek Én magamról?
Mire megadtam nekik ismét egy szervíz KB. árlistáját......
Erre jkövetően 2 hét múlva jött a levél hogy ŐK milyen nagylelküek így felajánlanak nekem egy összeget (ez az összeg amugy megegyezet az általam kért összeggel:-).......aláírtam a papirt, visszaküldtem....5 nap múlva megvolt az átutalás.....
A biztósítokkal az a teendő hogy rá kell mászni a nyakukra.....ugyis megunják........és inkább fizetnek...
Csak ugye a magyar ember BIRKA....így vár és vár........
Nem szabad! Ahogy a csekeket be kell fizetned időre - így a biztosítóknak is van kötelezetségi része!
KIVÉVE!
Ha nincs a kezedben elismerő nyilatkozat - mert akkor ugye polgári peres uton hajthatod be......azt pedig már nem a biztosító intézi hanem maga a kamionos.....
ELLENBEN!
Kárfelmérésed volt?
Mert ha nem - ráadásul birsági ügy van belőle akkor hozzá ne nyúlj a motorhoz - hiszen a tárgyi bizonyitékot semmisited meg vele!
Én is csak akkor csináltam meg a mocimat mikor már minden le volt rendezve....
LÉNYEG
Keresd meg Miklóst (Dr. Herpy Miklós) és Ő lmondja a full jogod, lehetőségeid......és esetleg megtudod vele dumálni hogy legyél a "védence"
Azért nem megy a biztosítós buli, mert a soför biztosítója elutasította a kárbejelentésemet, mert elmúlt nyolc napos. Hiába magyaráztam, hogy a kórházban feküdtem, mert rommá tört a bal karom nem fogadták el. Azt mondták várjam meg a bírósági eljárás végét. 2004 június 17-e óta nem történt semmi az ügyben. Ja! A szakértő megállapította, hogy 52 km/h-val mentem.
Na ennyit az esetről!
Alkatrész ügyileg pedig lámpára, műszerekre, indexre, fékkar és tartályra, kormányra, valamint tükrökre lenne szükségem.
Egyébként köszi a címet, mindjárt meg is nézem!
Hali nyerő automata:-)) (az is félkarú) csak az rabólni is szokott
Az gáz..... de!
1., milyen motorod van? gondolom GS - ha már ide írsz
2., évjárat?
3., mi kellene? hisz az hogy teljes eleje az elég tág és nagyon húúúúúzos.....mit tudsz megmenteni?
Gondolok olyanra hogy sárvédő? lámpa? Indexek? ez kapásból 20-30000ft minusz lenne a költségvetésednél....
Vagy totális amortizáció?
Biztosítás intézi? Hiszen az olvasat alapján a teherautós volt a hibás....
Ha igen! akkor Én nem szaroznék a helyedben!
Irány egy márkaszervíz - és csinálják meg - azt a biztosító meg kifizeti nekik
Így legalább tuti hogy jó, tuti hogy új dolgok lesznek a gépen.......hiszen a szervíz még a fényezést is megcsinálja, vagy kicseréli.......
Ha meg egy kicsit elírtad a dologot és Te is hibás vagy (pl eléd fordult, de te meg 100-al mentél) akkor érdeklődj a www.suzuminn.hu oldalon..... ott általában van bontva GS.....illetve bontókban........
A sok amugy az, hogy szelephézagot CSAK HIDEG motoron szabad nézni........mikor ugye nincs hőtágulás.....
Szóval holnap levesziem......hétvégén ugye nincs szervíz........
Hétfőn szétszedik.....megnézik......tutira kell legalább 1-2 lapkát cserélni.......
Azt megrendelik.....2-3 nap a posta......megjön, beteszik......összerakják.......elméletileg pénteken mehetek érte.....
A karbiszinkron kb 10 perces meló.....
lekapod a tankot....a karbiról lehúznak 1-2-3 tömlőt.....oda feltettek valami kütyüt (a Motorradnál legalébbis) azt motor indit....alul meg állítgatnak a csavarokon.....
Tömlők vissza, tank vissza...azt mehetsz.....
Sziasztok!
Imádott motoromhoz keresek alkatrészt! Egy sör szállító IFA-s visszakanyarodott elöttem egy épület takarásából záróvonalon keresztül így hű társam eleje teljesen összetört. Ha valaki tud hozzá alkatrészt akkor kérem segítsen! Váz, felni, villa ép! Telefon számom: 06-20-9588-266
Nagyon hálás leszek!
Eredmény?
Mire gondolsz? Mivel szakszervíz -és ráadásul a FullGasról még nem hallotam rosszat - így értelemszerű hogy max annyit tudok majd mondani, hogy mennyit kellett fizetnem:-)
Ezt viszont már most mondom:-)
Egy szelephézagolás olyan 20 ropi környékén mozog......
A legtöbb helyen 6-7500ft az óradíj.....
A munka max 2 óra (lásd a videót az oldalomon....ott a csóka 1 óra 20 perc alatt megcsinálta)
1db lapka 2000-2500ft közt mozog, de olyat még senki nem mondott, hallott, láttot, hogy egyszere mind a 4 lapkát cserélni kellett volna...........
Tavaly 2 lapka volt cserélve.............
Utána pedig az eredmény?
Dögös hang - hiszen a ciripelés kimarad a hangzásból:-)
Ma reggelre megtalált a másik gyengeelméjű! Ez a paller, vagy ki a tököm.
Most legalább kiderül, hogy hányan vannak a "csapatban". Tanulhatok tőlük, hisz olyan választékosan ecsetelve van az irományban a "szétrúglak és könyököllek", hogy olyan érzésem támad olvasás közben, mintha TV-t néznék.
No, ennyi e reggeli híradás.
Tegnap mérges voltam, ma röhögök rajta. Nyertem egy ingyen kabarét, már várom a további fejleményeket... egészen szórakoztató az "egysejtűek akarása".
Ne tudjátok meg milyen profi lettem ezidő alatt. Még az is kiderült, hogy nincs vírus a gépemen.
Nyuszi! Tettem fel neked a doboztartóról képeket. Te milyen dobozra gondolsz? 1db, v3?
Már nem látom az apróban a konzolt, pedig az jó lett volna neked.
És legfőképp melyik nyussz?
itt vagyok, és ragyogok!
Na mostmár nem zárhattok ki a társalgásból! juhúúúúú!
Írtam mailt a sportmotornak, és náluk volt a hiba, de megoldották! juhúúú
nem tudom, hogy hogyan van ez, de ahol én vettem a bömöst (Bcsaba suzuki márkakereskedő) ott azokra a motorokra, amiket ők adtak el 3500 Ft a munkadíj óránként
Belefújhatnak a valagmba egymás után... egyelőre szórakozom rajtuk, később meg letiltom a leveleiket, ha már túl mennek a vékony határon. Egyelőre be vagyok rosálva tőlük, de rettentő módon!
Nekem is segített már!
Az egy kicsit szerintem nem így van - mámint a 8 nap.........
Én mikor munkahelyi balesetett szenvedtem fél vagy 1 éven belül bármikor beadhattam a kárigényemet........mindenre kiterjedően.........(pl azt is kifizetedheted - de amúgy ez 1-2 hete volt téma itt) hogy mondjuk volt egy mozijegyed - és ugye nem tudtál elmenni.....)
A magyar jog pedig sajnos ilyen......évek telenek el.............
Én azt ajánlom hogy ha kell akkor járj a biztósító nyakára minden nap vagy hetente...
Elsőre engem is leakartak rázni, majd mikor közöltem velük, hogy biza a kezemben van az elismerő nyilatkozat......a biztositási kötelezetség Önöknél.......az eset óta eltelt 2 hónap......az annyi mint......PLUSZ A NAPI KAMATOZÁS!......
eredmény? 2 hét múlva a számlán volt a "közös megegyezés".........
Egyszerűen írd meg nekik hogy Te belemén egy közös megegyezésbe.......
Szedd össze az infókat az alkatrészekre és számold össze......
pl: első lámpa :10.000
index: 4000/db
Sárvédő: 10-15.000
Kormány: 12000
karok: 2000/db
Bowden....spriál.....km óra......ford szám óra......fékek.....teleszkóp..... = 150.000 (kb)
bukósisak (3 évig arányosan fizetik! vagyis ha volt egy 60.000-res bukód....és a baleset pillanatában 1 éves volt akkor 40.000-ret kérhetsz érte!)
Ruha.....(kabát, nadrág, kesztyű)
-eltört a mobilod......
- stb...stb...stb.....
szumma: 300.000ft................
ezután menj be egy szervízbe és kérdezd le az árakat (pl hollós, amargó, motorrad, poxen...stb)
Ott ezekre legalább a dupláján számolhatsz...........
Szóval ezt írd meg.........
OK-ok amiért Ők jól járnának:
1., eltekintesz a kamatoktól, ami ugye 2 év alatt már nem kis összeg......
2., eltekintesz a "fájdalomdíjtól".....mivel ilyen is van ám!
3., eltekintesz a szervíz díjaktól ahol egy első teló olyan 100000ft/db.....
Vagyis Ők kb 50-60%-ot nyernek a bolton.....
Szóval egyezetek meg egy X ft-ba.............hiszen a bíróság ugyis a te részedre fog dönteni
(UGYE VAN elsimerő nyilatkozatod a sofőrtől?!)
Én ezt leírtam elküldtem.....
Vissza írták hogy mégis mit képzelek Én magamról?
Mire megadtam nekik ismét egy szervíz KB. árlistáját......
Erre jkövetően 2 hét múlva jött a levél hogy ŐK milyen nagylelküek így felajánlanak nekem egy összeget (ez az összeg amugy megegyezet az általam kért összeggel:-).......aláírtam a papirt, visszaküldtem....5 nap múlva megvolt az átutalás.....
A biztósítokkal az a teendő hogy rá kell mászni a nyakukra.....ugyis megunják........és inkább fizetnek...
Csak ugye a magyar ember BIRKA....így vár és vár........
Nem szabad! Ahogy a csekeket be kell fizetned időre - így a biztosítóknak is van kötelezetségi része!
KIVÉVE!
Ha nincs a kezedben elismerő nyilatkozat - mert akkor ugye polgári peres uton hajthatod be......azt pedig már nem a biztosító intézi hanem maga a kamionos.....
ELLENBEN!
Kárfelmérésed volt?
Mert ha nem - ráadásul birsági ügy van belőle akkor hozzá ne nyúlj a motorhoz - hiszen a tárgyi bizonyitékot semmisited meg vele!
Én is csak akkor csináltam meg a mocimat mikor már minden le volt rendezve....
LÉNYEG
Keresd meg Miklóst (Dr. Herpy Miklós) és Ő lmondja a full jogod, lehetőségeid......és esetleg megtudod vele dumálni hogy legyél a "védence"
Na ennyit az esetről!
Alkatrész ügyileg pedig lámpára, műszerekre, indexre, fékkar és tartályra, kormányra, valamint tükrökre lenne szükségem.
Egyébként köszi a címet, mindjárt meg is nézem!
Az gáz..... de!
1., milyen motorod van? gondolom GS - ha már ide írsz
2., évjárat?
3., mi kellene? hisz az hogy teljes eleje az elég tág és nagyon húúúúúzos.....mit tudsz megmenteni?
Gondolok olyanra hogy sárvédő? lámpa? Indexek? ez kapásból 20-30000ft minusz lenne a költségvetésednél....
Vagy totális amortizáció?
Biztosítás intézi? Hiszen az olvasat alapján a teherautós volt a hibás....
Ha igen! akkor Én nem szaroznék a helyedben!
Irány egy márkaszervíz - és csinálják meg - azt a biztosító meg kifizeti nekik
Így legalább tuti hogy jó, tuti hogy új dolgok lesznek a gépen.......hiszen a szervíz még a fényezést is megcsinálja, vagy kicseréli.......
Ha meg egy kicsit elírtad a dologot és Te is hibás vagy (pl eléd fordult, de te meg 100-al mentél) akkor érdeklődj a www.suzuminn.hu oldalon..... ott általában van bontva GS.....illetve bontókban........
Én ennyit tudok segíteni...............
Szóval holnap levesziem......hétvégén ugye nincs szervíz........
Hétfőn szétszedik.....megnézik......tutira kell legalább 1-2 lapkát cserélni.......
Azt megrendelik.....2-3 nap a posta......megjön, beteszik......összerakják.......elméletileg pénteken mehetek érte.....
A karbiszinkron kb 10 perces meló.....
lekapod a tankot....a karbiról lehúznak 1-2-3 tömlőt.....oda feltettek valami kütyüt (a Motorradnál legalébbis) azt motor indit....alul meg állítgatnak a csavarokon.....
Tömlők vissza, tank vissza...azt mehetsz.....
Imádott motoromhoz keresek alkatrészt! Egy sör szállító IFA-s visszakanyarodott elöttem egy épület takarásából záróvonalon keresztül így hű társam eleje teljesen összetört. Ha valaki tud hozzá alkatrészt akkor kérem segítsen! Váz, felni, villa ép! Telefon számom: 06-20-9588-266
Nagyon hálás leszek!
Mire gondolsz? Mivel szakszervíz -és ráadásul a FullGasról még nem hallotam rosszat - így értelemszerű hogy max annyit tudok majd mondani, hogy mennyit kellett fizetnem:-)
Ezt viszont már most mondom:-)
Egy szelephézagolás olyan 20 ropi környékén mozog......
A legtöbb helyen 6-7500ft az óradíj.....
A munka max 2 óra (lásd a videót az oldalomon....ott a csóka 1 óra 20 perc alatt megcsinálta)
1db lapka 2000-2500ft közt mozog, de olyat még senki nem mondott, hallott, láttot, hogy egyszere mind a 4 lapkát cserélni kellett volna...........
Tavaly 2 lapka volt cserélve.............
Utána pedig az eredmény?
Dögös hang - hiszen a ciripelés kimarad a hangzásból:-)
Most legalább kiderül, hogy hányan vannak a "csapatban". Tanulhatok tőlük, hisz olyan választékosan ecsetelve van az irományban a "szétrúglak és könyököllek", hogy olyan érzésem támad olvasás közben, mintha TV-t néznék.
No, ennyi e reggeli híradás.
Tegnap mérges voltam, ma röhögök rajta. Nyertem egy ingyen kabarét, már várom a további fejleményeket... egészen szórakoztató az "egysejtűek akarása".
Van még egy tartozásom irányodban, de hbali is nézheti, meg aki esetleg ilyesmiben töri a buksiját.