Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem egyszerűbb megcsináltatni? Mintha Bluenak lett volna hozzá paraméter? vagy rosszul emlékszem?
OK! Lassú vagyok.
próbahozzászólás volt!
Ne tudjátok meg milyen profi lettem ezidő alatt. Még az is kiderült, hogy nincs vírus a gépemen.
Na, akkor innentől kezdve vissza kell fognom magam!

Nyuszi! Tettem fel neked a doboztartóról képeket. Te milyen dobozra gondolsz? 1db, v3?
Már nem látom az apróban a konzolt, pedig az jó lett volna neked.
Ez a cini-mis evő jószág, amelyiknek nem szűk a nyúlbunda!
Ezt hogyan hoztad össze? Engem egyenlőre csak a top érdekelne. A doboz tartója jár a doboz mellé, vagy külön meg kell venni?
Ez mi ez?

És legfőképp melyik nyussz?
juhúúúúúújuhúúúúúújuhúúúúúú!
itt vagyok, és ragyogok!
Na mostmár nem zárhattok ki a társalgásból! juhúúúúú!

Írtam mailt a sportmotornak, és náluk volt a hiba, de megoldották! juhúúú
"A legtöbb helyen 6-7500ft az óradíj..."

nem tudom, hogy hogyan van ez, de ahol én vettem a bömöst (Bcsaba suzuki márkakereskedő) ott azokra a motorokra, amiket ők adtak el 3500 Ft a munkadíj óránként
Szerintem ezeknek mindegy ki a kiszemelt. Csak fenyegetőzhessenek! Mert rettentő izmosak a fiúk ám! És olyan képzett karatéjosok, hogy csak úgy süvít!
Belefújhatnak a valagmba egymás után... egyelőre szórakozom rajtuk, később meg letiltom a leveleiket, ha már túl mennek a vékony határon. Egyelőre be vagyok rosálva tőlük, de rettentő módon!
A Drbike.hu oldalon keresd meg a jogdokit!
Nekem is segített már!

Az egy kicsit szerintem nem így van - mámint a 8 nap.........
Én mikor munkahelyi balesetett szenvedtem fél vagy 1 éven belül bármikor beadhattam a kárigényemet........mindenre kiterjedően.........(pl azt is kifizetedheted - de amúgy ez 1-2 hete volt téma itt) hogy mondjuk volt egy mozijegyed - és ugye nem tudtál elmenni.....)

A magyar jog pedig sajnos ilyen......évek telenek el.............
Én azt ajánlom hogy ha kell akkor járj a biztósító nyakára minden nap vagy hetente...

Elsőre engem is leakartak rázni, majd mikor közöltem velük, hogy biza a kezemben van az elismerő nyilatkozat......a biztositási kötelezetség Önöknél.......az eset óta eltelt 2 hónap......az annyi mint......PLUSZ A NAPI KAMATOZÁS!......
eredmény? 2 hét múlva a számlán volt a "közös megegyezés".........

Egyszerűen írd meg nekik hogy Te belemén egy közös megegyezésbe.......
Szedd össze az infókat az alkatrészekre és számold össze......

pl: első lámpa :10.000
index: 4000/db
Sárvédő: 10-15.000
Kormány: 12000
karok: 2000/db
Bowden....spriál.....km óra......ford szám óra......fékek.....teleszkóp..... = 150.000 (kb)
bukósisak (3 évig arányosan fizetik! vagyis ha volt egy 60.000-res bukód....és a baleset pillanatában 1 éves volt akkor 40.000-ret kérhetsz érte!)
Ruha.....(kabát, nadrág, kesztyű)
-eltört a mobilod......
- stb...stb...stb.....
szumma: 300.000ft................

ezután menj be egy szervízbe és kérdezd le az árakat (pl hollós, amargó, motorrad, poxen...stb)
Ott ezekre legalább a dupláján számolhatsz...........

Szóval ezt írd meg.........
OK-ok amiért Ők jól járnának:
1., eltekintesz a kamatoktól, ami ugye 2 év alatt már nem kis összeg......
2., eltekintesz a "fájdalomdíjtól".....mivel ilyen is van ám!
3., eltekintesz a szervíz díjaktól ahol egy első teló olyan 100000ft/db.....
Vagyis Ők kb 50-60%-ot nyernek a bolton.....

Szóval egyezetek meg egy X ft-ba.............hiszen a bíróság ugyis a te részedre fog dönteni
(UGYE VAN elsimerő nyilatkozatod a sofőrtől?!)

Én ezt leírtam elküldtem.....
Vissza írták hogy mégis mit képzelek Én magamról?
Mire megadtam nekik ismét egy szervíz KB. árlistáját......
Erre jkövetően 2 hét múlva jött a levél hogy ŐK milyen nagylelküek így felajánlanak nekem egy összeget (ez az összeg amugy megegyezet az általam kért összeggel:-).......aláírtam a papirt, visszaküldtem....5 nap múlva megvolt az átutalás.....

A biztósítokkal az a teendő hogy rá kell mászni a nyakukra.....ugyis megunják........és inkább fizetnek...
Csak ugye a magyar ember BIRKA....így vár és vár........
Nem szabad! Ahogy a csekeket be kell fizetned időre - így a biztosítóknak is van kötelezetségi része!

KIVÉVE!
Ha nincs a kezedben elismerő nyilatkozat - mert akkor ugye polgári peres uton hajthatod be......azt pedig már nem a biztosító intézi hanem maga a kamionos.....

ELLENBEN!
Kárfelmérésed volt?
Mert ha nem - ráadásul birsági ügy van belőle akkor hozzá ne nyúlj a motorhoz - hiszen a tárgyi bizonyitékot semmisited meg vele!
Én is csak akkor csináltam meg a mocimat mikor már minden le volt rendezve....

LÉNYEG

Keresd meg Miklóst (Dr. Herpy Miklós) és Ő lmondja a full jogod, lehetőségeid......és esetleg megtudod vele dumálni hogy legyél a "védence"
Azért nem megy a biztosítós buli, mert a soför biztosítója elutasította a kárbejelentésemet, mert elmúlt nyolc napos. Hiába magyaráztam, hogy a kórházban feküdtem, mert rommá tört a bal karom nem fogadták el. Azt mondták várjam meg a bírósági eljárás végét. 2004 június 17-e óta nem történt semmi az ügyben. Ja! A szakértő megállapította, hogy 52 km/h-val mentem.
Na ennyit az esetről!
Alkatrész ügyileg pedig lámpára, műszerekre, indexre, fékkar és tartályra, kormányra, valamint tükrökre lenne szükségem.
Egyébként köszi a címet, mindjárt meg is nézem!
És van már valami sejtésed, hogy miért találtak meg téged?
No a GS és a 2003 kipipálva:-)
Hali nyerő automata:-)) (az is félkarú) csak az rabólni is szokott

Az gáz..... de!
1., milyen motorod van? gondolom GS - ha már ide írsz
2., évjárat?
3., mi kellene? hisz az hogy teljes eleje az elég tág és nagyon húúúúúzos.....mit tudsz megmenteni?
Gondolok olyanra hogy sárvédő? lámpa? Indexek? ez kapásból 20-30000ft minusz lenne a költségvetésednél....

Vagy totális amortizáció?

Biztosítás intézi? Hiszen az olvasat alapján a teherautós volt a hibás....
Ha igen! akkor Én nem szaroznék a helyedben!

Irány egy márkaszervíz - és csinálják meg - azt a biztosító meg kifizeti nekik
Így legalább tuti hogy jó, tuti hogy új dolgok lesznek a gépen.......hiszen a szervíz még a fényezést is megcsinálja, vagy kicseréli.......

Ha meg egy kicsit elírtad a dologot és Te is hibás vagy (pl eléd fordult, de te meg 100-al mentél) akkor érdeklődj a www.suzuminn.hu oldalon..... ott általában van bontva GS.....illetve bontókban........

Én ennyit tudok segíteni...............
Ja! 2003-as a kis looserem!
A sok amugy az, hogy szelephézagot CSAK HIDEG motoron szabad nézni........mikor ugye nincs hőtágulás.....

Szóval holnap levesziem......hétvégén ugye nincs szervíz........
Hétfőn szétszedik.....megnézik......tutira kell legalább 1-2 lapkát cserélni.......
Azt megrendelik.....2-3 nap a posta......megjön, beteszik......összerakják.......elméletileg pénteken mehetek érte.....

A karbiszinkron kb 10 perces meló.....
lekapod a tankot....a karbiról lehúznak 1-2-3 tömlőt.....oda feltettek valami kütyüt (a Motorradnál legalébbis) azt motor indit....alul meg állítgatnak a csavarokon.....
Tömlők vissza, tank vissza...azt mehetsz.....
Sziasztok!
Imádott motoromhoz keresek alkatrészt! Egy sör szállító IFA-s visszakanyarodott elöttem egy épület takarásából záróvonalon keresztül így hű társam eleje teljesen összetört. Ha valaki tud hozzá alkatrészt akkor kérem segítsen! Váz, felni, villa ép! Telefon számom: 06-20-9588-266
Nagyon hálás leszek!
Eredmény?
Mire gondolsz? Mivel szakszervíz -és ráadásul a FullGasról még nem hallotam rosszat - így értelemszerű hogy max annyit tudok majd mondani, hogy mennyit kellett fizetnem:-)
Ezt viszont már most mondom:-)
Egy szelephézagolás olyan 20 ropi környékén mozog......
A legtöbb helyen 6-7500ft az óradíj.....
A munka max 2 óra (lásd a videót az oldalomon....ott a csóka 1 óra 20 perc alatt megcsinálta)
1db lapka 2000-2500ft közt mozog, de olyat még senki nem mondott, hallott, láttot, hogy egyszere mind a 4 lapkát cserélni kellett volna...........

Tavaly 2 lapka volt cserélve.............

Utána pedig az eredmény?
Dögös hang - hiszen a ciripelés kimarad a hangzásból:-)
Oké, köszi, majd ha visszakaptad (ha nem felejted el) írd meg hogy mi az eredmény....
Ma reggelre megtalált a másik gyengeelméjű! Ez a paller, vagy ki a tököm.
Most legalább kiderül, hogy hányan vannak a "csapatban". Tanulhatok tőlük, hisz olyan választékosan ecsetelve van az irományban a "szétrúglak és könyököllek", hogy olyan érzésem támad olvasás közben, mintha TV-t néznék.
No, ennyi e reggeli híradás.

Tegnap mérges voltam, ma röhögök rajta. Nyertem egy ingyen kabarét, már várom a további fejleményeket... egészen szórakoztató az "egysejtűek akarása".
Nyuszi!
Van még egy tartozásom irányodban, de hbali is nézheti, meg aki esetleg ilyesmiben töri a buksiját.