Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hibridkocsi igaz, de azért mert az olajlobbi nagy, és minden valamire való fejlesztés jogát egyből megveszi, és titkosítja.
A zöld ház viszont simán megvalósítható, van is itthon is sok példa rá, csak drága, vagyis nem drága, ha azt nézed, hogy a plusz befektetés 30-40 év alatt megtérül, de ennyi többletet a devizahitelesek nemigazán fizetnek ki. Vagyis ha ebből a szögből nézed drága, de a technológia megvan, és működik. (gyakorlatilag nem kell külső energia, mindent megújulóból megteremt, és ez közel-távol csak itthon működik, mert ott a sok geotermikus energiánk, ami a környező országoknak nincs. ergó, nincs rezsi)
Ha működik, akkor működik magától. Odafigyelés kérdése.
Fura...nem tudom ,hogy miért voltam az Ex-el 8 évet....pedig nem erőlködtünk a megtartáson..
..automatára volt állítva:)
...mert sokszor a nők is ostobák.

és persze nem értik, hogy a férfiak miért a kelemenannákat, bódysylviket, pirneralmákat szeretik. Miért, a nők meg a kigyúrtkopaszgazdag, nullikusokat. Null-null.
Ahogy a Gésa emlékirataiban olvastam: "Ebben rejlik a mi tudásunk, hogy egy férfi egy módon lehet megtartani: állva. És nem hanyatt fekve."

Egyszer meghallottam, hogy az ember beszélt rólam egy barátjának. Mondta, hogy fontos, hogy egyszemélyben vagyok a társa, a barátja, a "szeretője" (nem egész így mondta ), a szerelme. A külső (ezzel a szexualitás) nélkülözhetetlen, de nem kizárólagos.
Azt hiszem maradt volna pénzem a folyamatos fejlesztésre:)
Sajnos sok, alapvetően rendes/normális nő brutális nagy f@szkalapot választ magának. Meg a rosszfiúkat keresik.
Aztán kopp. Mert a brutálisan nagy f@szkalapok ráunnak a husira, és egy idő után továbbállnak. (ugyanígy, a magukat iszonyat jó partinak gondoló nők)

A hibrid és elektromos technológia és a zöld ház jelenleg olyan stádiumban van, mint a mobiltelefon a 80-as évek végén: relatív kezdetleges és drága.
Érdemes még várni velük.
Persze ha sok millánk van rá, akkor mindegy, de nincs.
Motorom lenne..és az elég a benzin íz érzéséhez....az autó csak hidegben ,esőben...ritkán..
Ezzel teljesen egyetértek, kivéve a hybridautót. Vess rám szélkollektort, de szerintem visszatérnénk a benzineshez... legyen bár újrahasznosított papírból a ruhám, de a benzint nem tudom felejteni. És lehet, hogy vennék egy ETZ-t. Kétüteműt. Füstöset.
Van egy barátnőm aki több millát költött magára (brutálisan jól sikerült) hogy megtartson egy faszkalapot....
..nem jött össze neki.

..pedig a legjobb formatervezett segge van a Világon:)
A lottó 5-ös feléből biztosan értelmesen jótékonykodnék ...a maradék felét befektetném...és a a többiből elég lenne egy 1-1,5 éves utazásra.
Lenne egy motorépítő műhelyem..jó sok sok sok szerszámmal..
Valami hybrid autóval járkálnék..és az öltözékem maradna a farmer bakancs..és agyonhordott de kedvenc póló....
Jahh építenék egy olyan házat ami lehetőség szerint az összes fellelhető alternatív energiával funkcionál..

..és mivel most ébredtem...kihúzom a biliből azt az álmodozós praclimat..
Apu szokta mondani, hogy ha a nagymellű nő tetszik, akkor nem szedek fel egy kis mellűt, hogy aztán műtétre kényszerítsem.
Miért, elvesztette a mellét és fenekét?
A műmellhez és műfenékhez műpasi és műélet dukál. Aztán 25 év után kidurran az egész.
Az 1990-es évek közepén-végén magukat tetováltató és plasztikáztató nők most értek 40-45 éves korba. Rettenetesen néznek ki.
Nem egyforma az értékrend. Egyszer baráti körben megjegyeztem, hogy ha annyi pénzem lenne, mint egy bizonyos ismerősünknek, én tuti, hogy szereznék egy csomó diplomát, megtanulnék vagy 10 nyelven, végigolvasnék egy könyvtárat, bejárnám a világot (nem Thaiföld, horvát tengerpart konkrétan). És csodálkoztak, hogy miért? Ilyen hülyeségekre pénzt...

A barátnőm műmellet és - feneket csináltatna a pénzből. Nem gondolkodunk egyformán.
Amióta magántulajdon van, azóta van háború, éhínség, gazdag-szegény ellentét. Azzal nem teremtem meg a világbékét, ha nem veszek 25 milláért egy A8L-t, vagy hatért egy 1200-es GS-t Attól még nem lesz béke Afrikában, meg a házát elgépező-elivó hajléktalant sem nevelem meg. A drogot sem muszáj megvenni és rászokni. Persze, nehéz gyerekkor, kilátástalanság... Én pont azért beszélek így, mert egy csomó okom lett volna, hogy szenvedélybeteg vagy félresiklott legyek. Ha te magad nem akarod, hogy jobb legyen, semmilyen segítség nem fog használni.
Én egy Alfa Romeo kupéban is tökéletesen tudnám élvezni az autózást, és akkora aranylánc sem kéne a nyakamra, amihez külön edzést kell nyögni a teremben. Az általad felsorolt dolgok jók, az biztos. A jövőbe is be kell fektetni, nem csak a jelenre figyelni. Ismerek olyan "hangya" típusú embereket, akik a szülinapi torta szeleteit 3 cm "vastagra" vágták és a szalvétát is két rétegre szedték; csak az egyik rétegét adták oda, folyadék gyanánt pedig vizet. Nem szegénységből, hanem sz@revésből. Na, az ilyeneket én sem értem.
Akinek annyi pénze van hogy megvegyen egy ilyen luxuscikket pont leszarja mit gondol a népesség 98%- róla.............úgyis csak a maradék 2%-al van némi kapcsolata meg a neki dolgozókkal.
Én nem konkrétan az uzsorásokra, meg a drogdealerekre gondoltam. Pl ha egy angol lord lánya lennék, valsz a legnagyobb szociális érzékenység mellett is a legrosszabb autóm egy phaeton lenne. És nem arcoskodásból, csak szerintem ha van pénzem, akkor élvezzem is. 500 Ft-ot is el lehet költeni marha látványosan egy plazaban, de milliomosként is lehet művelt, kultúrált, visszafogott, de elegáns valaki. IQ kérdése.

Én a falusi kuporgatókat sem értem: végignyomorognak egy életet, aztán meghalnak úgy, hogy a felhalmozott milliókból nem akartak egy kicsit sem többek lenni emberileg. (pénzből lehet utazni, idegen kultúrákat megismerni, nyelveket tanulni, művelődni, széles látókört szerezni pl.)
Mindenkit lesz@ró és antiempatikus viselkedésnek tartom, ha valaki olyanban mutogatja magát, amiből egy komplett albán kisváros éves költségvetése kitelik. Lehet valakinek sok, de nem árt körültekintőnek, pláne óvatosnak lenni.
Hallottam olyanról, akinek überjól menő üzlete van nem éppen legálisan, de nyitott mellé egy kisboltot fedőtevékenységként és csak a legújabb, alapfelszereltségű Opel Astrát veszi meg. És el is tűnik évente 2-3 hónapra nyaralni. (az illető magyar)
a német autópálya már csak legenda, amint eléred a 200-220at már fékezhetsz is le.1:kijönnek eléd,és hidd el hogy nem is lesz zavarban a német sofőr. 2:tele van 80-120 korlátozással és útépítéssel.alig van lehetőség a végsebesség közelébe érni.
Monacobaba és Cote d'Azurnál csak az unalmas emberek mentek veyronnal és lamboval.Többre tartottam azt aki a szűk szerpentinen az imprezával jött velem szembe,nyugodtan, de mind a 4 kerékkel túl a csúszáshatáron.Őt követte hasonló felállásban egy superduke.Na ez ám az élet!
Nem hiszem, hogy Magyarországon lenne veyron-tulajdonos. Ezekre az utakra...

Na, de a német autópályák, Monte Carlo, Cote d'Azur...

Ehelyett: Miskolc, Zöld Nyíl project, számozott utcák...
Budapesten, dugóban és piros lámpánál állni, bárhol parkolni, vagy Szabolcsban a részeg bicikliseket és lovaskocsikat, román/ukrán rozzant minibuszokat kerülgetni igazi élmény lehet egy 1000 lóerős Veyron-nal. Az autópályán 130km/h a max, igaz, akinek van pénze Veyron-ra, az nemhogy a büntetést, de jogsi visszaszerzéséhez a kenőpénzeket is simán leteszi.
Én idáig leggyorsabban 900 km/h-val utaztam.
10.000 méter magasan...
itt a fórumon bárki bármit bármikor félre tud érteni...

Igen, ha a gumi árának egy tizedét költeném a Kisfelesre, már akkor is színarannyal futtathatnám, és rakétahajtóművel szerelhetném fel. Mondjuk, nem nézne ki rosszul...
belegondoltál hogy abból a 4 gumiból te hány szezont mész el? (próbáltam nem félreérthetően írni de most hogy felhívtam erre a figyelmet,biztos az lett )
eszik alattad 2 litert a gs,meg évente 2 olajcsere.durván 200 évig motorozhatnál a pénzből