Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Püff neki! Jól mellényúltam!
Akkor az volt a fejemben! Mármint a próbálkozásod.
sziasztok

ezt nézzétek meg
http://www.sportmotor.hu/motor...

a robogós résen volt
Sziasztok

Ma motoroztam egy kicsit, és kipattant a szikra.
Gondoltam kiprobálom mennyi alatt megy 100-ra. 7 mp-et mértem
Esso!

pár nappal csúszásban vagy:-)))

Nyusziék JÚNIUS-ban mennek....Mi meg JÚLIUSBAN

Én ugye bepróbálkoztam azzal hogy ne júniusba menjenek hanem mikor mi jövünk hazafelé - de ugye sajnos nem így történt......de max megoldjuk magunk:-))) Hiszen ha pénteken délelőt KLAGENFURTBÓL indulunk akkor MAX délután itthon vagyunk.... (pályázunk - igy ugye 3-4 óra az út.....vagy 5:-)
Szóval aki akar maradhat az Őrségben péntek estére - és szombaton egy nagy körrel jövünk hazafelé....

Vasárnap pihi....
Hétfőn meg indul a gálya...........
Ja, szia nyussz! Nekem sem kell szoba!

Szóval én nem íratkozom sehova, mert ha minden igaz, Blueval akkor közelítjük az Őrséget a másik oldalról. Aztán nem tudom, hogy megállunk-e.
Ez marha jó!
Elképzelem, hogy nyuszi szobája előtt milyen hosszú sor áll! Senki sem fog szállást kérni, hogy bújhasson!
Távozz innen áruló haramia

(CSAK VICC VOLT)
Máté!

És valóságot mondottam:-)
Holmap után (pénteken) egy hétre megvállok a paripától.....mert viszem a szervízbe megcsináltatni.....

Szóval volt 40.000-nél és viszem most 60.000-nél.....
Dél és Kelet lányai és fiai!

nem gondolkodik valaki az országnak ebből a feléből az Őrségi túrán? Jó lenne, mert akkor ... NA, Jobb lenne, ha nem egy motor menne innen.
(azért ezt Nyusziék még ne vegyék IGENnek)
sziasztok,megint itt,sajna nem volt időm gép elött lenni...ha még valaki emlékszik én voltam az az idióta aki eltörte a karburátok házat..... jelentem ,ehet hegeszteni... szóval olcsón megusztam,aránylag...........aki 200al akar menni az ne üljön gs-re..sajnos,pedig egy szuper masina,egy nagyon jó motor a gs , de eladtam :( és vettem egy fazer-t .... hál isten azóta már 2.ezresemet gurulom.... kb ilyen is a mosolyom...mindenkinek jó motorozást.......szép napot....a nap süssön rátok.....
Blue!
Nagyon megköszönném ha segítenél: voltál már a 40 000res szervíz óta szelephézag állításon? hozzá kellett nyúlni? úgy emléxem aszondtad 60 000 viszed megint...
mert az enyémbe 29 000 van és 6000nél volt utoljára megnézve...
Dolgozás van ezerrel... én is nagyjából csak reggel érek rá olvasni és írni!

Nyuszival "beszéltem", és még mindig nem tud belépni.
Az Őrséggel kapcsolatban nemsokára elindítunk egy másolós listát, hogy a szállást időben tudjuk kalkulálni...
Egyelőre még keresés alatt áll a szálláshely, de valószínű, hogy "ágyas" lesz. Szóval, holnaptól indul a lista, és a létszám függvényében keresgélünk. Kb. egy jó hétig van idő gondolkozni, aztán élesedik a helyzet. Természetesen az utolsó pillanatig is csatlakozhat bárki, de az intézi magának a szállást, vagy összebújuik valakivel.
Szerintem szánalmas amit művel ez az "úriember"!
Teddy!

Tudod amugy ez olyan csávó aki a csapból is folyik:-)))))
De szerintem ha egyszer szembetalálkoznánk vele az úton azt bizony aranyéremmel honorálnánk:-)) mert végre kimozdult a gép elől:-)))
Ja tudom már:-)

Ő nyújtja majd a zenét, vagy ...addig taposom a nyakát mig Ő nyújtja a zenét:-)
Teddy!

Ne is foglalkoz vele:-) Ez nevetséges.....

Amugy ha nyuszifan az illető és téged kardéle hány, akkor velem mit csinálnak aki egyenesen randevúra hívta ezt a szépséget?

Ne foglalkozz vele!

Vannak ilyen emberek. A lényeg, hogy mi tudjuk, hogy ki vagy, milyen vagy és bírjuk a bucid!
Velem is előfordult már, hogy megtalált egy ilyen szájbabasz alak. Ha nem foglalkozol vele, szerintem előbb utóbb megúnja és keres magának valaki mást akit baszogathat.

Azért vicces, hogy azt sem tudod kik ezek és egyszer csak kapsz egy ilyen levelet.
Reggel felbosszantott, de már elszállt a mérgem. Képes volt hajnal 3/4 4-kor megírni a szerzeményt!
Mi történt emberek?

Mindenkit kirúgással fenyegetnek?
Nem ezt szoktam meg.
Szia Teddy! Van egy két majom itt fent a Fórumon akik ölik egymást, hogy ki tud mélyebbet dönteni,meg h kinek az anyja nagyobb kukitépő! Nem kell Őket figyelembe venni! Magukat motorosnak mondó gyerekek! A videók közt mindíg feltesznek ilyen nem itthon készült vidiket és azt ugaták, hogy mekkorák!

Na Ők Throttle és gpaller a két "Jóbarát"!

ATOMOT NEKIK!
Ezé szeressük!
Assszongya Nyuszi a végén, hogy "bleeeee".

Mondjuk az biztos, hogy vág az esze...
Helyes!
Inkább nyuszit froclizzuk! Nagyon tetszik, ahogy megválaszolja(divatosan:lereagálja) a játékos ba....tatást!
"Erős vagyok, mint az állat..."- Erik után szabadon!

Ha minden suttyó beszólását felvenné az ember, már régen beköltözhetne a bba a sárga házba, ahonnan kiszabadult a sok birka! Igen jó alvó vagyok, így nem fenyeget a veszély, hogy esetleg karikás szemekkel ébrednék bármikor is ezek után. De azért reggel biztosan csuklott szegény mamája, mert elhagyta a szám egy cifra magyaros véleménnyilvánítás.

Nem is pazarlok több szót az új barátomra.
Pedig nekem az az imél cím ismerős. Ha beleolvasok más fórumokba, rá szoktam menni a hozzászólók adatlapjaira is. Sztem vhol már találkoztam ezzel a címmel, de persze nem tudom, hogy hol!
Mindenesetre ne legyenek álatlan éjszakáid a fenyegetőzés miatt!