Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veszélyes ez a hátba rúgás érzelmileg, mert leértékeli a nem hátbarúgós időszakokat és sajnos abból van a több. Én mostmár ezért erős és lineáris karaktert keresek.
idén már Gödöllőn volt a forgalom (is) Vácon csak a kresz vizsga volt.
Azért Gödöllőn is vannak "érdekes" utcák.
Ajjjj.
Vidámság volt.
Utáltam vácot a sok egyirányúval.
mindkettőn voltam, a feketevázast el is fektettem forgalomba
Nekem is ez a bajom vele: csak megyek-megyek, de nem jutok el sehova Akkor meg mi értelme van?
A kék ezüstvázas vagy a feketevázas?
aha
arról nem is beszélek, hogy érzed amint
horpad be a tank !
Homoki?
méghogy gs-sel 140 fölött nem élmény !
dehogynem : RÉMÉLMÉNY !
Persze biztos hogy gyorsabb meg erősebb mint a GS, de az érzés mégse jobb
nálam is pont ez volt. mentem elöl, 80km/h városon kívül, és hiába szóltak a rádión, nem hallottam. de azért énnekem tetszett, amikor tanultam motorozni (mármint a jogsi megszerzéséért, mert egy motoros folyton tanul)
Azajó.
Nincs hátba rúgás, sehol. Túl lineáris.
70-nél semmit nem hallottam a rádión.A 6 kilós meg olyan kis semleges lehet.
Én 30-as tábla hatálya alatt húztam ki a a tanuló 600as banditot 100 fölé. Azt az ordítást ami a rádión jött közben és utána

Mondom ha csak egyszer ülök rajta (Ak.ról Ar-a képzés),akkor már megnézem mit tud 80 ló 4 hengerből. Nem ájultam el
én is így gondolom!
Amúgymeg tényleg jó a gyorsaság.....................még tanultam a GS-el hazafelé a vizsga előtt mondták hogy lehet menni.................na én mindenkit megelőzve mentem előre.................utána jött a lebaszás hogy minek sietek.
Ki érti ezt.
Cserélj motort bbkapitánnyal. Mindketten jól jártok. Egész nap úton lehetsz 2ezer forintból
Kivétel erősíti ugyebár a szabált.
Az ebéd ígérete nagy hajtóerő tud leni.
Pláne ha késik az emberfia és időre van bejelentve.
Én nemrég ültem géesre,és még csak 140-ig merészkedtem,de már az sem olyan nagy élmény.Elég a110-120.A motorozás úgysem arról szól,hogy mielőbb odaérni,hanem minél többet úton lenni...Szerintem.
Úgy ám..
És beperelni a ruházat miatt is.
Akkor el is kell esni vele... műszaki hiba miatt, aztán még ők fizetnek