Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hayabusát láttam fehérben, nem volt rossz. De nakedbike-rajongó vagyok, egy időben nagyon odáig voltam a cagiva raptor-ért, meg a ducatikért. A Sügit viszont nem adnám egyikért sem!
Amikor még motorozós csajom volt...neki volt fekete vas....de fehérre akarta festetni!:)
...nem seszín...nem hallottad még a choppereseket? "az ember színe fehér, a motoré fekete" Egy rojtos krómsas még jól jöhet.
hehe, a cicám fekete-fehér foltos. Kap egy kék bolhanyakörvet, és kész a KSX-R (Kandúr-GSX-R) raccsingmacsi
régen"seszín" volt
Naja, ha SUZUKI? akkor kék-fehér-fekete a nyerő színhármas.
Jó képek!

Narancssárga, hogyisne! Még azt hiszik, KTM...
Tudtam ,hogy ezt a labdát valaki leüti!:)
Legyen a felnid narancssárga!:)
És bi bi biiiii...van már új libám!:)
Ahan, kicsit sportosabb kinézet. Egy SV-t láttam kék felnivel, nekem tetszett.

Ganja! Hétvégén gondoltam rád, Márton-napi libavigasságok voltak.
kékreeeee?
Nyugizzál Kicsilány..az én polírozott felnimen is van egy kb 3cm-es ütés...első nekifutásra infarktust kaptam...aztán úgy maradt...centirozásnál nem kellett rá sem több...sem máshova súly....ez lett a szexepilje!
Ha lejön a festék a felniről, legalább le lesz festve kékre, ahogy már mióta szeretném.
A GS felnije nagyon jó anyagból van. Én egyszer 150-nel mentem bele egy bazinagy kátyúba Szenegálban, amit aztán még három vagy négy kisebb követett szép sorban mielőtt akár csak fékezni is tudtam volna. Lett egy néhány centis hajlat a felnin, de kemény falú téli gumi volt épp fenn és nem is eresztett amíg a sivatag közepére nem értem. :) Lényeg a lényeg, pont elértem egy kisvárosba, és ott egy szaki felhevítette és kikalapálta, majd valami cuccot is beleolvasztott. Lecsiszolta és kész. Nem mondom, hogy jól néz ki, de levegőt nem ereszt azóta sem. Viszont az látszott, hogy ha hozzányúlsz a festék egyből lejön.
Nekem tiszta rojtos a felnim a kisebb ütésektől, mégsem volt velük semmi gond... néhány milliméter nem milliméter :)
Nekem is kb. ekkora kár érte a felnim. A gumi nem enged, rázkódást nem éreztem, az Ember szerint sem gáz, de azért így nem marad.

De ha belegondolok, hogy én 100-as tempónál így jártam, mi lett volna egy speedessel, pláne valami kis kecses felnivel...
Hát...szerintem az a normális, ha a férfiak a női testeket kedvelik. De lehet, hogy csak én kaptam konzervatív nevelést...

A kicsi alient május végére várjuk. Be vagyok sz@rva, mert az apja 60 centivel és 4,50 kilóval született. Mondtam neki, ha nekem is egy ekkora gyereket csinált, ráengedem a jakuzát.
Örülök, hogy hallunk felőled, remélem a hányós korszaknak vége és tudod lassan élvezni a állapotod :D
Nem viccelődök a súlyoddal, csak maradj egészséges és a baba is!
Kicsit nem figyeltem, ha mondtad, mikorra vagy kiírva?
Navégrevazzzemárazthittemvalamibajodvanvagyeltiltottakagéptőlnetán
azuborkamajszolásmiattnincsidődránkésérezdmagadlecseszveazeltüné
sértdetökreörülökhogyélsz!
Ezt így egy szuszra!
lenne is ráfutásos koccanás !
Na Dette látod ez az a stílus amiért is szeretünk !
-nem tudom mekkora a huplid , egy nekem is van a
hátsó keréken. (kb 5 cm hosszan kb. 3-5mm a deformáció.)
a gumicserénél és a vizsgabázison is azt mondták
amíg nem érzékelek rezonanciát, rázkódást,egyéb
anomáliát ne foglalkozzak vele.-
Mi Bitivel kimentünk......Bőrrojtot tudtam volna venni mázsaszám
Tényleg nem volt nagy durr.......
Te ezt így tudod, hogy mi ilyet szeretnénk?
Akkor ez tűnik olcsóbbnak. Majdnem infarktust kaptam, mikor megláttam a huplit. Az Embernek szoktam mondani, hogy amennyi útadót, teljesítményadót meg egyebet fizetünk, minden úton, 100 méterenként félmeztelen hulahulás lányoknak kellene integetniük. Nemhogy kátyú.
Görgőzés 5 rugó körül van...
Te kis huncut! De tényleg, nekem hátsó kerék kellene, ki lehet ugyan görgőztetni, de nem tudom, úgy mennyibe fájna. Melyik olcsóbb: görgőzés vagy másik kerék? Tárcsa nélkül, persze.

Ne is bosszants a benzinárral: sajnos az ingolstadti elkerült a háztól, és jött egy diesel kisétvágyú a helyére. Isten veled, összkerék, welcome családi kombi...
ja, szerdán is 5 HUF-al drágul.....