kamu.....az egész szmoghiszti csak üzlet....épp ma mondták a hírekbe, hogy a nagy szmog miatt törvényt akarnak hozni ami teljesen véletlenül egy csomó kiadással jár és mellesleg büntetésekkel is...
Sok a pontcélom meló miatt és lószarok az utcanevek,meg házszámok itthon.Buli a bennszülötteket kérdezgetni hogy hol a kaszásdűlő 42-n a Tóthék de van hogy nem találok mamzit aki ismeri a környéket.Akkor jó a GPS.
Pláne ha időre megyek.
Nem kell kavarni 3-4x visszafordulni.Hanem ahol a dobozosnéni monnya megállok oszt annyi.
A sátorozás oké, de sajnos, én zuhanymániás vagyok. A panzió viszont esős időben, hidegben óriási. De az biztos, hogy rengeteg poén van az ilyen sátoros túrákkal: egyszer - még a kempingben, csomagolás közben megáztunk - hátra gumipókoztam a táskára a törülközőket, hogy mire elérjük a következő úticélt, megszáradjon. Vagy mezítláb, bugyiban szaladgáltam egy faluban, mert fossá áztunk az úton, és megálltunk kávézni.
Komolyra fordítva a szót, kényelem legyen otthon, ha motorozni megyek szeretem érezni, hogy élek. Sátor, bokor, max benzinkúti tusoló néhanapján, és maximum papírtérkép, de inkább csak település lista (haladási sorrendben).
Ez az őszi panziós cucc sem jött be annyira, pedig kifosztottuk a bárt is , és tényleg jó volt a hely.. de nem így szeretek motorozni
Ha valamiért nagyon kéne net, akkor meg sarki netkávézó pár euroért.
ha van konkrét úticélod, jó a GPS. Mi majdnem mindig csak az irányt jelöljük ki, de pontos helyet nem. Így el sem tévedünk. Főleg a cseheknél, ahol minden település neve jovicere végződött, szóval fogalmunk sem volt, hogy melyik faluban alszunk épp.
Jobbára használom a telót túráknál és melóban.
Navi mindíg kell mert tévedünk el elég jóízűeket,wifi ha van a szállodában simán töltöm fel a napi képeket jó poén.
Este ha 2 fősek vagy 3 a szobák spórból és a két másik helyen horkolósak vannak simán benyomok egy zenét és alszom is el mint a bunda.Meg lenyomok egy filmet.
És a legpoénabb a wifivel a budin netezni.
Újság már snassz.
Hát nekem sem értették a tapasztaltabb, keleti motoros ismerősök, hogy mi az, hogy a simsonon váltója pontatlan. A simson után könnyebb lett volna megszokni a GS-t, mint fordítva.
Hát én is el tudom magam foglalni az elektromos ablakkal... Miskolctól Mezőkövesdig... addigra unja meg az ember.
Tavaly cseréltem le a mobilom, és a pannonnál megkérdezte az eladó, hogy mit tudjon az új készülék. Mondom, agyad eldobod: TELEFONÁLNI! nem kell bele repkedő pulyka, meg navigátor. És csak azért lett vakarós, mert az volt a legolcsóbb akciós.
Üdv!
Én a géesvétel előtt erősen figyeltem az srx-eket,És ha találtam volna,lehet,hogy azt vettem volna.Persze mostmár egy percig sem bánom a gs-t.Megnéztem egy szr 660-at is,de az sajna elég gáz állapotban volt,persze a képeken jól nézett ki,de mikor megláttam...Nembaj kirándultam egy jót oda -vissza 400 km.Még mindig eladó:http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_szr660_-_yzf_600_
.yzf_r6-5003423
nem tudom az 500-as milyen, mert annyit nem motoroztam vele, hogy komoly véleményem legyen róla, de az enyém ha hintázik, azt a hátsó futóműből teszi, legalábbis így érzem.. de lehet hogy nem így van
Bár az öreg passatunkra a fekete matricát is jelentős jóindulatnak érzem...