Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..vagy azért drágák mert jók, és amúgy is jó úton halad, hogy kultuszmotorrá váljon. Aki srx-et tart, még ha árulja is, valószínűleg nem spórolási céllal, hanem a szépségéért, karakteréért tartja; így az eladásuk se lehet égető, nem is licitálnak egymás árai alá, mint némely tucatmotornál szokás ( pl.:csóri er-5 tulajok 5-7 éves motorokat a béka segge alatti árral kínálnak, nagyon vicces külső szemlélőként).
Ebben igazad van! Az SRX-ből nagyon keveset adtak el....talán ezért ilyen drágák! Én nézegettem régebben a "bömös" egyhengeres traktorját...ki is próbáltam.....annyira nem győzött meg..
..igazándiból két egymástól eltérő stílus összehasonlítása (itt nem az árra gondolok) nem vezet sehova!
Ennyiért kéne a fenének....
Ez nagyjából egy hasonló paraméterekkel bíró BMW GS ára. Nem kérdés melyiket választanám...
sőt az eredeti kipufival még szebb

http://budohead.com/pics/srx60...
SRX....elrontottam...de íme

http://www.bikerglory.com/wp-c...
Énmeg ténylegaz...............szoszo a 106 körül már elvagyok de kéne még 20-30 paci.
Nekem igen...de én már öreg vagyok!:)
Az SRW-nek volt egy 600...vagy 650-es verziója...régen nagyon tetszett
Nemigen.
50 paci...bőven elég....szerintem!
Ja és ha jól emlékszem a forgatónyomaték hasonlóan a teheratókhoz majdnem végig egy egyenes vonal. Olyan ez mint egy traktor ,csak japán..
50 lovas 5000-es ! fordulaton. Az nem semmi, úgy írták anno már a pincéből is húz, a királytengely meg egyedi a motorgyártásban és soha nem kell vezérműláncot állítgatni ,olyan ez mint egy mini kardántengely soha nem megy tönkre.
neten egy kis teszt is van a vasról:
http://totalbike.hu/tesztek/rbosszh1/
a 650 hány pacis?
A 650-es már 1999-óta van, azt lehet olcsón venni külföldön. Itthon a nagy teljesítményláz miatt szinte egy sem talált gazdára a szalonokból.
Az Anyukám 65 éves koráig hitte és oktatta az egyenlőséget...aztán fényes nappal a sötétebbik szapora faj falkában támadó jeles egyedei kirabolták....most már csak fél kimenni a lakásából..
Vannak népek akikkel én sem vállalok emberi közösséget!
Rettenetes ez a kijelentés, hogy "az ember színe fehér"... Nem vállalok az ilyenekkel még csak emberközösséget sem.
Nekem is nagyon tetszenek az ilyen típusú motorok.
Talán majd 10 év múlva vissza tudok térni rájuk... (amikor 8-10 évesek lesznek)
Nekem csak ebben a formában cafe racer extrák nélkül tetszika W800 , de nagyon nagyon !
A W650 meg még jobban tetszik, mert olcsóbb és van berugókarja... csak már sajnos nem gyártják..
vagy csak rövidlábú a tulaj, mint a digók általában.

(mint a viccben, ahol a többi állat nem ismeri fel a krokodilt: "nagy a szád, bőrben vagy, hosszú a farkad és rövid a lábad... te olasz vagy?")
olasz fagyizó mellett állt..... vagy a gazdája szereti az olaszrizlinget. végülis így olasz.
Kawa w800 ...csak kicsit olasz ..egészen kicsit
Szép, nekem is tetszenek a cafferacerek. Ez valami olasz darab? Nekem még a triumph bonneville is bejön.

Majd a simsonomat szeretném átalakítani "kávésra", nem is kell túl sok változtatás hozzá.
Nekem ez tetszik mostanában...de nagyon..
Nem lesz ilyenem..de azért sóvárgok!
Amikor még "fakocka" volt :)