Örülünk hogy hallottunk felőled !
Vigyázzatok magatokra !
ui: egy telet szerintem kibír a tank , ha nincs csurig de
létezik benzineskanna is a világon !
tavasszal lehet már egy vagyont ér a teli tank !
-meg vegyél egy első kereket tárcsa nélkül ! -
Édesek vagytok, jó tudni, hogy hiányzom. Vagy legalábbis eszetekbe jutok...
Nincs bababoltjárás, én tanultam a nagy "öregektől" - Dipshit, Zoli32 -: "Ebayozd le" helyett meglesz egy csomó minden a vateráról.
Krissalnak: továbbra is lehet élcelődni a súlyomon: 3 hónapos terhesen 49 kiló vagyok. Ez, figyelembevéve a fogyást, a mellnövekedést és a plusz 2 liter vért, kb 4-5 kiló minusz. Na most hogy menne velem a GS!
Nem tűntem el, csak mivel nem "kakaóbiztos" a laptop, nem mertem használni...
A múlt hét egyetlen motoros történése az volt, hogy megküldte a bank a Kisfeles törzskönyvét! Az immár pedigrés motorom letakarva, akksi nélkül hintázik a garázsban. És persze idén sem tudtam tele tankkal letenni, ez már valamiféle hagyomány nálam.
Tegnap mentünk egy mini karikát Lepencén. A Pilisben már-már fagynak az utak (ez kora du. volt), így nekem már tényleg vége a szezonnak. Csúszkált a segge, nem volt túl biztonságos érzés. A motort lemosom, aztán irány a téli álom.
bár nemide tartozik,de mivel semmilyen elérhetőséged nincs,csak itt tudom neked elmondani,h. megnéztem az adatlapod,tipikusan olyan személyre vall,aki nem meri felvállalni magát!és a háttérből magyaráz,következmények elkerülése végett!normális embernek,normális az adatlapja!
azért csaknem olvastad végig!mert a kerék témát nem én hoztam fel! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !ígyhát nem is ebből indult az egész,tehát olyanba szóltál bele,amiről eredetileg S Z Ó S E M V O L T !remélem már világos a dolog.
ne egy kiragadott részletet nyomj az orrom alá!
a legelső amivel indult az egész,a tokozott lánc! azt keresd meg és majd rájössz! a saját írásomra az előzmény csak azért volt,mert elfelejtettem hozzáírni,és utólag így oldottam meg!
(amúgy végigolvastam, és nem hiszem, hogy rosszindulatú voltam, mivel tippet is adtam, hogy hogy tudod gyorsan elpasszolni. szóval a stílus nem a legmegfelelőbb. ha rosszindulatú lettem volna, akkor felhívtam volna a figyelmedet, hogy kereskedelmi és reklámtevékenység a forumban nem folytatható, lásd: http://www.sportmotor.hu/szaba...)
"most nem tör senki motort"erre azt mondom,most nem hirdettem itt a kereket!
amúgymeg ha nyáron töri össze valaki,de csak most van rá pénze megjavítani,akkor miértne nézheté itt meg,hátha kínál valaki alkatrészt!
Jaja, nekem is feltűnt, hogy nem tűnt fel régen, pedig most volt a Rammstein koncert is, oda meg készült.
Szerintem moci garázsban, baba pociban, és a készülődés lefoglalja. (kiságy, pelenka, babaruha....)
Most nem tör senki motort (Hála Isten). Adjál fel apróhirdetést az összes ismert portálon, meg esetleg e-bay, majd csak elviszik, de azért ne minket piszkálj, ha:
1) viccelődünk
2) nem vesszük meg, mert nem kell
Felajánlottad, meghallgattuk, sőt, még emlékezünk is rá, vagyis majd ha mégis kell, keresni fognak.
Két dologra gondolj.
Az egyik hogy akik itt lvassák a fórumot per pill nem zúzták le a motorjukat annyira hogy felni kelljen.
A másik meg hogy ugyan van olyan aki lezúzta a GS-ét és vadul keres felnit de nem olvassa a fórumot.
Vigyázzatok magatokra !
ui: egy telet szerintem kibír a tank , ha nincs csurig de
létezik benzineskanna is a világon !
tavasszal lehet már egy vagyont ér a teli tank !
-meg vegyél egy első kereket tárcsa nélkül ! -