Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nem elképzelhetetlen, hogy a bontós is tologatja a sajátját évekig.
hát az elég baj,mert itt van a nyakamon,és nem kell senkinek.hívtam bontót,25 ért adják,a javítottat is.itt kínálgatom 18ért,de nem értem miért nem kell senkinek!nincs harag..........
Ne haragudj! Nem tudtam kihagyni.
A neved már egybeforrt a tárcsa nélküli első kerékkel....
nem veszem,mert tudtommal nem vicc téma volt!
Nyugi! Csak ugrat, csak te nem veszed a lapot
ne haragudj,de valami gondod van?
tudsz szöveget értelmezni?és megszoktad nézni a hsz.előzményeit?ja,nem. . . . . .akkor ajánlom szives figyelmedbe!
Valóban !
Biztos a kismamaság jobban lefoglalja,
mint színt vinni a fórumlakók életébe .
-Ninja !
voltál börzén ? állítólag nem volt nagy durranás !
Bakker, nekem is hiányzik
Hova lett Nadettke?
Esetleg első kerék? Tárcsa nélkül persze.
van egy 85ös etz m,bontatlan blokkal,napi használatba,eredeti láncal! ! ! !meg volt 520ra átalakított láncal is,a gumiba elfér a nagyobb lánc.és a tokot is rálehetne faragni.
KendA hajadra :D
a gyári kulcskészlethez hozzácsapnék még
imbuszkulcsokat is .(kormányrögzítő, lábtartó ...)
a hivatalos méreteket nem tudom
Szuper, mindenképpen szerzek be egyet, mert a rugó állításához is kell. Így majd megmérem, aztán rajz, és irány a bolt. És akkor tuti jó lesz a méret. juppi
Beta boltban lehet kapni minden méretben és nem túl drága(persze ez relatív)...na meg lajosos boltban is, annak mindkét vége külön méretű és az egyik ekkora...
Nagy segítség mindenképpen . Már a formája miatt is.
Köszönöm!
Ez egy elég jó kép, így ha a meglévő szerszámhoz viszonyítjuk a méretet, akkor nyerő lehet...
Es a vegen elnevezzuk domperkenek?
Ilyen gazd. helyzetben ezek ésszerű döntések lennének....a láncvédő egy mai lánccal gyakorlatilag szinte örökéletűvé tenné a láncot...
Akkor kezdhetjük gyártani a láncvédőket, lefóliázni a tankot, kartervédőt, rácsot a lámpára...
viszont erősen véd...kicsit mz-s...
Szvsz. eléggé ronda a harmonika, nem akarlak megbántani, mert az én motorom, meg aztán tényleg rusnya egy jószág, de ezzel a harmonikával még tovább lehetne rontani azt is :D

Sorry.
Persze, hogy szép, nem akarom bántani a GS-t, mert szeretem. De azért motorszépségversenyen nem szívesen indulnék vele.
szerintem szép a gs500. a harmónika meg olyan MZ-sé teszi, bár kétségtelenül praktikus.