Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolj Mackó, gondolj...! Ez egy eredeti Micimackótól loptam.
De most én is próbálom "elrontani" az Explorerem, hátha kiötlök valamit. Bár, ha nálam hasonlóan genyó a gép, akkor letakarítok mindent a p.csába, és újra rakom az egészet. Persze egy cégesen ezt nehéz megoldani...
Szóval, informatikus gépzsonglőr GS fanok a feladat adott:
Hogyan lehet visszahozni a fórumon hibernált Nyuszit ide közénk?
Épp az előbb írtam bigmen, hogy én beléptem a cégből délután az ő nevével és jelszavával (remélem megváltoztatta, mert isteni kincs van a kezemben, de megígérem, hogy csak jó célokra használom fel ).
Két "hozzászólása" is igazolja, hogy úgy minden oké volt. Majd kiléptem, de ő továbbra sem tudott írni. Már reget is cserélt, de azzal is dobja a hibát. Biztosan a gépében van a bajság...

Még agyalok rajta én is, mert ilyen még nem fordult elő velem. Valami apró sz@r lesz a megoldás.
És az egér ?

Próbáljon más gépről belépni ( ha ez lehetséges )
Pedig az oldal nem lehet rossz hiszen én is meg tei tudsz írni.Jól mondták az előttem hozzászolók,hogy a hiba az Ön gépében van.
Lehet, hogy egy Netscape megoldás lesz... vagy a rendszergazda fiatalembernek rebegtet szempillát, akkor az boldogan eltörpöl a szaki a probléma forrásán.
No, olvasni viszont tud... azt" kapok a búrámra, ha szövögetem itt a stratégiát...
Céges a gép... de rajta van az irtáson szerintem.
A billentyűzet jó lehet, hiszen be tud lépni, meg gépelni is tud, csak amikor rákattint a hozzászólás elküldésére, akkor dobja ki. Ki érti ezt?! Meg minden más műxik a kütyüjén...
Nyuszinak esetleg vírus ? Ellenőrzés mikor volt ?
Lehet,hogy az van.
Sziasztok !

Próbálkozzatok meg egy billentyűzet cserével hátha sikerül !
Melegedni semmi estre sem... inkább fagyjak meg!
Nyuszi ki van borulva, mert valamiért nem engedi írni az oldal. Belépni sikerül neki, de amikor ír, akkor kidobja...
Délután beléptem a nevével az oldalra, és ment minden. Nála lesz a hiba, csak az okát kellene megfejteni!
esSO! Mehet a szivecskés smile, mert egyszeri alakalom volt a nyuszibundás kalózkodásom...
Jah, Nyuszi csak egy van itt, így a "II." észre sem veszi a puszit, meg a szívet! Sőt rettentő morcosan fog rád nézni, ha kap még ilyet tőled!
Egy órát mociztam a viharban ( persze muszályból,mert haza kellet mennem valahogy) ,szerintem oltári volt! Az esőruhám csak a tökömnél ázott be egy kicsit, de oda úgyis kell a vízhűtés. Rájottem hogy sokkal sokkal jobb ilyen melegben szarrá ázni, mint 5-10 fokban!
Jövő héten forgalom vizsga, most meg a kurva sulis vizsgákat nyomatom....
JA, itt Bíkísen/Bíkísben gatyarohasztó meleg van. Robee! hogy állsz a jogsival?
Itt nállunk az Alföldön még most is 30 fok van, tiszta az ég.....lehet minket kikerül
Felmelegszik a hideg Bajai időjárásban:-)
Pontosan!

Én is azt néztem hogy így ebben a formában kicsit "ormótlan" de erős!
És ha oldaldoboz is kell akkor kivezet még 2-3 nyúlványt jobbra-balra és felteszi a platnit....

Az egész különbség anyi, hogy az enyémnek a kivezetése (ami megy a lábtartóhoz, az fent volt az idom alatt.......
Az tuti, hogy az árnyékban 15:30-kor nézet 31 fok 20 perc alatt leeset 15 fokra
Én is itt vagyok:-))))

Vazze Adony cityben megvolt amit a viharvadászon írtak....
nagy szél, folyamatos villámlás, dörgés.....jégeső.....fel is vettem valamennyit a kamerával:-)))

A lányok meg röhögtek hogy az úttesten pattogtak a jégkockák:-)
Az enyém nem:-))))
Mi lesz ezzel a nyuldömpinggel?
Ha neki akarok írni, a Teddy-nyuszi fogja megkapni?
És a nyussz II mit fog szólni, ha ezt a jelet kapja?:
Tiborunk ügyesen összehozta!
Bocs, de egy kicsit esetlen a szerkezet, viszont biztos, hogy erős. Sőt, adja magától az oldaldobozok megoldását.
miskolcon még szép az idö
de oda is elér
(viharvadász szerint)
már itt is vagyok
vihar tulélve
rohadtul esik
vitt mindent a szél
Mi van nyuszi? Nem sikerül?
Én elvagyok, ugyan abban a szaros algában. De az asszonyt nehéz kordában tartani.
Egyébként este a tábortűznél nem kellemetlen a motorosgúnya?
A viharvadasz.hu oldalon elég jók a bejelzések:-)))
Mi van/lesz odalent emberek?

Pigi tájékoztas:-)))
Mert úgy olvasom hogy nem lesz egy kis eső ebből:-)))