Gondolj Mackó, gondolj...! Ez egy eredeti Micimackótól loptam.
De most én is próbálom "elrontani" az Explorerem, hátha kiötlök valamit. Bár, ha nálam hasonlóan genyó a gép, akkor letakarítok mindent a p.csába, és újra rakom az egészet. Persze egy cégesen ezt nehéz megoldani...
Épp az előbb írtam bigmen, hogy én beléptem a cégből délután az ő nevével és jelszavával (remélem megváltoztatta, mert isteni kincs van a kezemben, de megígérem, hogy csak jó célokra használom fel ).
Két "hozzászólása" is igazolja, hogy úgy minden oké volt. Majd kiléptem, de ő továbbra sem tudott írni. Már reget is cserélt, de azzal is dobja a hibát. Biztosan a gépében van a bajság...
Még agyalok rajta én is, mert ilyen még nem fordult elő velem. Valami apró sz@r lesz a megoldás.
Próbáljon más gépről belépni ( ha ez lehetséges )
Pedig az oldal nem lehet rossz hiszen én is meg tei tudsz írni.Jól mondták az előttem hozzászolók,hogy a hiba az Ön gépében van.
Lehet, hogy egy Netscape megoldás lesz... vagy a rendszergazda fiatalembernek rebegtet szempillát, akkor az boldogan eltörpöl a szaki a probléma forrásán.
No, olvasni viszont tud... azt" kapok a búrámra, ha szövögetem itt a stratégiát...
Céges a gép... de rajta van az irtáson szerintem.
A billentyűzet jó lehet, hiszen be tud lépni, meg gépelni is tud, csak amikor rákattint a hozzászólás elküldésére, akkor dobja ki. Ki érti ezt?! Meg minden más műxik a kütyüjén...
Melegedni semmi estre sem... inkább fagyjak meg!
Nyuszi ki van borulva, mert valamiért nem engedi írni az oldal. Belépni sikerül neki, de amikor ír, akkor kidobja...
Délután beléptem a nevével az oldalra, és ment minden. Nála lesz a hiba, csak az okát kellene megfejteni!
esSO! Mehet a szivecskés smile, mert egyszeri alakalom volt a nyuszibundás kalózkodásom...
Jah, Nyuszi csak egy van itt, így a "II." észre sem veszi a puszit, meg a szívet! Sőt rettentő morcosan fog rád nézni, ha kap még ilyet tőled!
Egy órát mociztam a viharban ( persze muszályból,mert haza kellet mennem valahogy) ,szerintem oltári volt! Az esőruhám csak a tökömnél ázott be egy kicsit, de oda úgyis kell a vízhűtés. Rájottem hogy sokkal sokkal jobb ilyen melegben szarrá ázni, mint 5-10 fokban!
Én is azt néztem hogy így ebben a formában kicsit "ormótlan" de erős!
És ha oldaldoboz is kell akkor kivezet még 2-3 nyúlványt jobbra-balra és felteszi a platnit....
Az egész különbség anyi, hogy az enyémnek a kivezetése (ami megy a lábtartóhoz, az fent volt az idom alatt.......
Vazze Adony cityben megvolt amit a viharvadászon írtak....
nagy szél, folyamatos villámlás, dörgés.....jégeső.....fel is vettem valamennyit a kamerával:-)))
A lányok meg röhögtek hogy az úttesten pattogtak a jégkockák:-)
De most én is próbálom "elrontani" az Explorerem, hátha kiötlök valamit. Bár, ha nálam hasonlóan genyó a gép, akkor letakarítok mindent a p.csába, és újra rakom az egészet. Persze egy cégesen ezt nehéz megoldani...