Bár, nagyon gyanítom, hogy nem Nyuszek hozta ki az ihletet belőle. Gyanítom, hogy ezzel a pallerral van gondja? Aki akkora spanom, hogy már nem is emlékszik az eszem, hogy tudnám ki az. Bár, nem is nagyon vagyok kíváncsi rá...
Hát, se írni, se olvasni nem tud az emberem. Sok helyen éltem már ebben a kis országban, de speciel Dunaújváros kimaradt ebből. Lehet, hogy van egy "ikrem"?!
Azt hiszem, attól nem félek, hogy a vérem elhagyná az ereim! Nem azért, mert kemény vagyok, mint a kő, de a szájhősök ritkán komolykodnak!
Milyen romantikus-lovagos történet lenne itt a Sprtmotoron!
Ez lenne a vezércikk: "A csekély értelmű medvebocs összecsomagolta a nagy és erős Ellent, mert feltételezte, hogy a Nyuszival vannak tervei..."
esSO, neked élénk a fantáziád, de lehet, hogy jól látod a kérdést! Lehet, hogy egy rejtett "Nyuszifannal" állok szemben?
A Szerkesztőknek is idéztem a levelet, hátha ők már találkozatk ezzel a majommal. Elvileg a regeknél láthatják az emil címet. Így legalább regisztrálhat újra. Ez hasonló, mint Szabcsibaba volt a múltkor... igazi Ökör!
Hmmm.............. Érdekes levél! De nem a szerkesztő írta, hanem valaki, aki beleolvasott a fórumba. Ja, és haverod, mert tudja, hogy ki vagy! Sőt, a paller kapcsolataidat is ismeri.
Ott a végén meg vagy fenyegetve tettlegességileg?(bocs, ha nem értem tökéletesen, de vmi furcsa nyelven írták) Sztem javasold neki - bár csúnya dolog -, hogy az édesanyjával létesítsen nemi kapcsolatot, esetleg orálisat is!
De még az is lehet, hogy nyuszi valamelyik szempillarezgetésileg begerjesztett ismerőse akar rajtad bosszút állni! Ez esetben majd elmondhatod, hogy egy nyúlért ontották a véred!
És még egy közhely: nagy az Isten állatkertje! Vagy Moldovával szólva: nyitva van a zártosztály!
Látom Nyuszi megoldotta a problémát, nem a munkahelyről próbált belépni!
Nos, képzeljétek, erre a levélre ébredtem reggel. Előzmény: Írtam a szerkesztőnek az egyetlen Nyulunk problémájáról... és ez az erdemény:
"Szia haver.Látom nem tud belépni haverod a sport
motorra.Ejnye bejnye.
Ki is lenne az?Paller?Hát tudod az admin nagyon jól teszi a dolgát,semmi hiba nincs.Ki van tiltva.Gondolom magadtól is rájöttél.A másik meg hogy kicsi a világ,mert véletlenül ismerlek személyesen.Igaz Henz?Imádkozz hogy kimagyarázd a paller kapcsolatodat.Te dunaújvárosi vagy,attól hogy most baján vagy.Haver 99 százalék biztos benne hogy tudja ki vagy,és én is tutira veszem.Igaz nem láttalak már pár éve,de most nagyon rábasztál.Üdvözlöm paller haverodat.Nem soká találkozunk.Olyat fogsz kapni,hogy lerakod a hajad.
Kiss Ferenc [throttle@freemail.hu]"
Kedves fiú, és fingom nincs, hogy ki, de a hajamért mindenképpen offenzíven állok a kérdés elé... ilyenkor megvakarom mindig egy kicsit a tenyerem, és várom a "randevút"!
Böngésző? Az az explorer? Mer" az van bent. Nem segít az újraindítás. Amúgy más baj is van, mert sűrűn le is fagy. Valakit megszorongatok holnap az tuti! Már itt nyüszögök mióta, és dolgozni sem tudok rendesen, nehogy fórumozni!
Láttunk egy mocis balesetet a Borároson este 3/4 10kor. Elég sötét volt. Autó-moci. Srác a földön ült, az egyik lába fel volt húzva, azon nem volt naci. Elég sokan álltak ott. Talán egy fekete Kawa lehetett. NEm hiszem, hogy komoly bajuk lett, ahogy láttam.
Köszi az ötleteket! A billentyűzetem, az egerem rendben van. Asszem tegnap délelőttig be tudtam lépni melóhelyről a fórumra, és hozzá is tudtam szólni a témákhoz, de aztán már nem. Amikor ki akartam írni az Őrségi túrát.
Nálunk nincs semmiféle netes-tiltás, tűzfal, vízesés, mohaszőnyeg, ilyesmi. Kis cég, és a főnök megbízik bennünk, illetve abban, h rendesen melózunk! a hiba...
Amit a sportmotorosok írnak, hogy Explorer-eszközbeállítás- blablabla, azt mind megcsináltam bent, de semmivel sem lett jobb a helyzet. Az is érdekes, hogy regisztráltam még egy hasonlóan frappáns névvel, és azzal belépni sem engedett, mert vmi másik böngészőre hivatkozott, de nem igazán értettem... Már szóltam a kollégámnak, h nézzen rá a gépemre, de nem talált semmit, pedig én is bacilusokra gyanakszom.
Azért bosszant, hogy ti ilyen jól elfecserésztek, én meg nem tudok mit hozzászólni, csak msn-ezni. Grrrr
Igaza van greatman-nak lehet,hogy a renszergazda tiltotta le a kimenő forgalamt bizonyos okok miatt lehet,hogy a cég vezetője vagy erre illetékese rajtakapott valakit aki a hálón lógot és nem csinált semmit ezért a rendszergazdával letiltatta a kimenő adatforgalmat.Mindenképpen meg kell kérdezni erről biztosan meg fogja mondani a magyarázatot.
Próbálkozzon meg egy rendszer visszaállitással egy korábbi időpontra ( bár céges gépnél ha hálózatos nem tudom mennyire lehetséges ez ) pl. amikor a hiba jelentkezett ezt megelőző időre .
Ha Nyuszi céges gépről próbálkozik, akkor lehetnek a következő problémák is:
- Proxy -t használnak, és az dobja ki. Nem engedi csak egy irányban, befelé a kapcsolatot.
- A tűzfal dobja ki. És nem a Nyuszi gépében, hanem a szerverben.
Mindkét esetben meg kell keresni a helyi rendszergarázdát, és meggyőzni.
Látod, ezt nem tudom. Ehhez kellőképpen messze van tőlem a Nyuszi dolgozós számítógépe... Majd jól kifaggatom, ha holnap sem tud bejönni ide rendesen.
Képzeljétek, hogy napok óta bele van szorulva a gondolat... ha egyszer kiszabadul belőle!
Az ötleteket viszont gond nélkül olvassa, és azonnal ki is próbálja! (eddig egyik sem volt hatásos )
Azt hiszem, attól nem félek, hogy a vérem elhagyná az ereim! Nem azért, mert kemény vagyok, mint a kő, de a szájhősök ritkán komolykodnak!
Milyen romantikus-lovagos történet lenne itt a Sprtmotoron!
Ez lenne a vezércikk: "A csekély értelmű medvebocs összecsomagolta a nagy és erős Ellent, mert feltételezte, hogy a Nyuszival vannak tervei..."
esSO, neked élénk a fantáziád, de lehet, hogy jól látod a kérdést! Lehet, hogy egy rejtett "Nyuszifannal" állok szemben?
A Szerkesztőknek is idéztem a levelet, hátha ők már találkozatk ezzel a majommal. Elvileg a regeknél láthatják az emil címet. Így legalább regisztrálhat újra. Ez hasonló, mint Szabcsibaba volt a múltkor... igazi Ökör!
Ott a végén meg vagy fenyegetve tettlegességileg?(bocs, ha nem értem tökéletesen, de vmi furcsa nyelven írták) Sztem javasold neki - bár csúnya dolog -, hogy az édesanyjával létesítsen nemi kapcsolatot, esetleg orálisat is!
De még az is lehet, hogy nyuszi valamelyik szempillarezgetésileg begerjesztett ismerőse akar rajtad bosszút állni! Ez esetben majd elmondhatod, hogy egy nyúlért ontották a véred!
És még egy közhely: nagy az Isten állatkertje! Vagy Moldovával szólva: nyitva van a zártosztály!
Látom Nyuszi megoldotta a problémát, nem a munkahelyről próbált belépni!
Nos, képzeljétek, erre a levélre ébredtem reggel. Előzmény: Írtam a szerkesztőnek az egyetlen Nyulunk problémájáról... és ez az erdemény:
"Szia haver.Látom nem tud belépni haverod a sport
motorra.Ejnye bejnye.
Ki is lenne az?Paller?Hát tudod az admin nagyon jól teszi a dolgát,semmi hiba nincs.Ki van tiltva.Gondolom magadtól is rájöttél.A másik meg hogy kicsi a világ,mert véletlenül ismerlek személyesen.Igaz Henz?Imádkozz hogy kimagyarázd a paller kapcsolatodat.Te dunaújvárosi vagy,attól hogy most baján vagy.Haver 99 százalék biztos benne hogy tudja ki vagy,és én is tutira veszem.Igaz nem láttalak már pár éve,de most nagyon rábasztál.Üdvözlöm paller haverodat.Nem soká találkozunk.Olyat fogsz kapni,hogy lerakod a hajad.
Kiss Ferenc [throttle@freemail.hu]"
Kedves fiú, és fingom nincs, hogy ki, de a hajamért mindenképpen offenzíven állok a kérdés elé... ilyenkor megvakarom mindig egy kicsit a tenyerem, és várom a "randevút"!
A héten az összes igggggazi hülye megtalál...
proba......
nekem felkerült valami szar a gépre és nálam is van olyan szitu NÉHA ( EZ poén...hiszen csak néha) hogy nem enged kimenni.....
Ellenben ezt ki is írja legalul......
a teendő....
1., megirod a szövegelésed....
2., nyomod a CTRL gombot folyamatosan és rákkattintasz a "hozzászólás elküldésére"
Jó éjt mindenkinek!
Még jó, hogy nem írtam durvábbat!
Nálunk nincs semmiféle netes-tiltás, tűzfal, vízesés, mohaszőnyeg, ilyesmi. Kis cég, és a főnök megbízik bennünk, illetve abban, h rendesen melózunk! a hiba...
Amit a sportmotorosok írnak, hogy Explorer-eszközbeállítás- blablabla, azt mind megcsináltam bent, de semmivel sem lett jobb a helyzet. Az is érdekes, hogy regisztráltam még egy hasonlóan frappáns névvel, és azzal belépni sem engedett, mert vmi másik böngészőre hivatkozott, de nem igazán értettem... Már szóltam a kollégámnak, h nézzen rá a gépemre, de nem talált semmit, pedig én is bacilusokra gyanakszom.
Azért bosszant, hogy ti ilyen jól elfecserésztek, én meg nem tudok mit hozzászólni, csak msn-ezni. Grrrr
Nekem meg a google nem dzsal vagy 3 napja. Ilyenkor mi van? Hétfő de. volt pár órát, de azóta se.
Se mozillán, se operán!
- Proxy -t használnak, és az dobja ki. Nem engedi csak egy irányban, befelé a kapcsolatot.
- A tűzfal dobja ki. És nem a Nyuszi gépében, hanem a szerverben.
Mindkét esetben meg kell keresni a helyi rendszergarázdát, és meggyőzni.
Képzeljétek, hogy napok óta bele van szorulva a gondolat... ha egyszer kiszabadul belőle!
Az ötleteket viszont gond nélkül olvassa, és azonnal ki is próbálja! (eddig egyik sem volt hatásos )
Milyen böngészőt használ ? Én a Slimbrowser-t használom eddig semmi gondom nem volt vele.
Gép újraindítás nem segít ?