Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
gs500
Nekem sajan nincs sportdob a mocimon de nem is veszek rá mert elakarom adni csak még nincs nagyobbra jogsim
Passz......szerintem nem lehet szétszedni - emberien:-))))

Visszadurrog?
Azt remélem tudod hogy sok durrogás, azt integethetsz a a szelepeknek......
Baromi jó, király hang - de nem éri meg......hacsak nem vagy milkás....
bakker, a legjobbat elfelejtettem: ha 5000 felett motorféket engedek(minnél feljebb, annál jobb) 3.-ban, visszadurrog és csattog. Nincs olyan, aki ne fordulna arra. Tehát én a fojtatlan"buherált " dobbal megelégedek, még ha nem is gyönyörű. Amúgy mi az ftp cím? krutakferenc@freemail.hu
A telj. növekedést kalibrálással értem el. +++++benzin. Szervízben 15 perc alatt megcsinálták, 500 Ft-ért. Megéri...
Nekem le van szedve a gyári, viszont flexxel levágva. A barmok a gyárban odahegesztik, ezt megerősítettek a szervízben is.
Odahegesztettek egy csonkot, így szerelhető lett. A gyárit azért nem bántottam, mert elakarom adni a motort, és a műszaki miskolcon nem egyszerű.
Amúgy a dobon a fényes lemez egyik végén szegecselt, a másikon hegesztett. Itt őrzöm az asztal alatt. Én nem nyulnák hozzá. Bocs a szar minőségért, megyek dolgozni.
Blue jelentkezz!

Hogy vehető le a kipufogó, hogy lássam a furulyát?
fogggalmam sincs, de ha a képen sikerült, biztos pattintható
hu na remélem jó lesz ez a megoldás mert nekem tetszik rajta a gyári dob csakhát kicsit halk. amugy meg hogy szedehtő le a vége ez nem világos
Hi!

Én még nem szettem le a gyári kipufogót, de a fordítás röviden: a képen a kipufogó hátsó, szokványos része látható. Kifurod a képen látható pontokkal jelölt részt (csak a pirosakat, a kékkel túl hangos lehet) 4mm vagy nagyobb fúrószárral.

A kipufogó hátsó része leválasztható (talán ebben Blue devil megerősít), és alatta az a látvány tárul eléd ami a második képen van, csak a körbefúrt lyukak nélkül.

Ekkor már csak egy fúrógépre van szükség. Régen az MTZ -n is használták ezt. Csak ott tízes vassal.

Állítólag szebb lesz a hangja. Én tavasszal megpróbálkozom ezzel, majd írok mi történt.

Na, pá!
Hali

Üdv az új tagoknak

kiváncsi lennék a hangokra..

Edigs:
neked is mintha sportdob lenne rajta, vagy nem?

Én tettem rá finster csövet de a teljesítményben nem láttam javulást csak baromi jó hanjga lett
Hogy lehet egy kis telj növekedést elérni
ha adok egy ftp cimet akkor fel tudod oda tölteni ?
A karbi kalibrálás annyi, hogy bevittem az itteni suzuki szervízbe, mert az alapjárat ingadozott. Meg is magyarázták: mivel eltávolítottam a fojtást, ami a gyári dobban tüzfal, hangtompító, összesen négy, ugyanannyi benzinhez több levegő párosul: adni kell neki benzint!!! Na én erre már vigyorogtam is, mert ugye több benzin, több erő. Ettől lett pörgősebb és szerintem icipicit erősebb is.

Nem!!! Ez miskolcon van. Tulajdonképpen ugyanaz, mint ami a kocsik alatt van a leghátsó dob, tehát egy henger, a két vége összehúzva, benne egy perforált cső, a kettő közé hőálló gyapot. A végére egy hajlított cső elvágva(mint ami a sportautók alatt kifigyel, csak nem krómos), az egész saválló acélbol, ezért fujtam le feketére. Amúgy szerintem "bármely" maszek kipufogógyártó megcsinálja. Fel vattem a hangot klipként, de 25 MB, így nem tudom hogy mutassam meg. Ha van ötlet, írd meg!!!
Batta?

Nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de van battán egy gyerköc aki valami fantázianévvel ellátot dobokat gyárt........
Az ismerösömnek az egyik útján szertehullot.........
jó vékony amugy biztos jó én nem értek hozzá a karbin mit álítottatok ?
nagot esetleg nem tudsz mutatni
és persze szerelhető. nem a legszebb, de a hangját mindenki dicséri: 5500-ig KTM 640, efelett SV, 9000nél már beleremegek!!!!!!
sokkal jobban pörög, igaz így 2500-nál rángat még, de már nem csak az airbox-nak van hangja. Nekem bejött, és bekalibrálva a karbit nem eszik többet.
ja irj már valamit bővebben a "buherált" dobról
ok,h jobb a hangja,teljesítmény jobb lett?
nekem is van egy, de nem furkáltam ,gyártattam egy tizesért fojtatlant. üvöltős lett
te is vagy , még egy gs tulaj felbukkant
Sziasztok!
pálca
Hogy van ez a kipufogó furulya dolog?Mennyire kell megbontani a kipufogót?Sajna nem tudok külföldiül.
lehet lyuggatni