Egyébbként a GS500 gyári kipufogót lehet tuningolni a furulya kilyukasztásával. itt láthatod Modification manuals/Engine related/Stock exhaust pipe modification
Mint azt már korábban ecseteltem megváltam szeretett GS-emtől.
Az új tulaj Százhalombattai lakos és Török Antalnak hívják, beszéltem vele (telefonon) sajnos netje nincs,így nem tudom ide a fórumba irányítani.
Viszont meg tudom adni a telefonszámát:0670-519-46-67 és még egy jó hír (persze akit érdekel) Sport kipufogókat gyárt minden típusra. Gondoltam közzéteszem hátha valakinek jól jön.
Üdv mindenkinek:
Ui:Mikor lesz már végre jóóóóóóóóóóidőőőőőőőőőő ????????????????
ne vedd sértésnek hogy öreg mert én is is motoroztam együtt 40-50 évesekkel és nem ugy gondoltam hogy " öreg " de azért egy 20 éves más mint egy idősebb akármilyen motoros na tudod te hogy gondoltam
Hogy kik jönnek azt mindig a túrának szentelt topicban olvashatod....
Fiatal?? Egy motoros mindig fiatal marad:-) Láttod nem ismered Old Winget:-)))
A csóka 58(?) éves, de kb. 25 éves a szövege......Én legalább majd be...rok rajta:-)))
De vannak.... Pl most regisztráltak Kesutiék (81-esek) szintén GS-el.....
De Én se vagyok valami öreg:-))))
Gs500
Dinójárat ha minden igaz április 1.
És igen....
Vagy az AKMT fórumán vagy a weboldalon a túrák résznél.....
én amugy mennék több naposra is !!! csak most bizonytalan hogy mikor veszem meg a motort de sztem tavaszra meglesz!!! amugy vannak fiatalok a csapatba ????
Most hogy nézem, azt hiszem a 2. szám hasolit rá a legjobban......
JA!!!
Sok minden általában bent van a raktárba!
Tehát sokszor ne csak kerskéljetek, hanem irjátok fel a cikkszámot - KAPJATOK EL EGY ELADÓT - és Ő intézi........
Pl a Fazer tükrök is bent voltak......kint egy szál se.......
Most hogy vettem a dobozokat - kint csak 1db volt.......
és ugye sorolhatnám......
A belső cuccokat a belső pultnál kell kérni (szűrők, gyertyák, láncok...)
de!!!!!!!!!!
em fogsz benne látni semmit - hacsak nem egy kis nádszálka vagy:-)))))
Hisz az eredeti tükör /240/ széleségű!!!!
Én is ezért vettem anno tégla tükröt, mert az már /260/-as tehát 2cm-rel szélesebb.....
De a téli cuccban ez sem votlt elég......igy jött a fejidom és a FAZER tükör ami /385/-ös.....
Na most már hűtra is látok, ahogy azt kell:-)))))))
Beütöm a kipufogót tízes vassal, azt jó van.
Egyébbként a GS500 gyári kipufogót lehet tuningolni a furulya kilyukasztásával.
itt láthatod Modification manuals/Engine related/Stock exhaust pipe modification
Na, pá!