Ugyanúgy gondolkodtam mint EVIL. És a helyes út amit Blue írt. A hitelnél számolj a hiteldíjjal is + egyébb költségek. Na, de én két és fél éves gépet vettem 6000 km -vel és 450000 Ft -val az új ára alatt. Ezt nem hagyhattam ki, bár az F -es jobban tetszett, de a naked gépek uralkodnak most Európában és nem a Balkánon, teszem hozzá. De ha az F -es jobban tetszik EVIL -nek......... Most már nem vennék F -est, még ha az idom nem ilyen gagyi lenne, talán. Tudom a lámpa jobban néz ki, de a kerek lámpát cserélheted, a Louis -ban és máshol is k...a nagy a választék.
Amúgy nézz be az AKMT-s fórumba és ott a Gs topicba.....
Kesuti január végén hozta el a gépet....azóta belerakot egy keveset:-).....
A tegnapi fogyija 3,6 L/100km volt:-) a robogom eszik ennyit:-)
Ha szarul van bejáratva a gép - akkor soha nem lesz ennyi!!!!
Ja ja....bár specc Én nem vennék az istenért se F-est:-))))
Egy borulás ott nagyon sokba kerül:-)
És K6-ost se.......nincs semmi változás, csak más a díszcsík:-) Arra meg nem fizetnék plusz ennyi pénzt:-)
Van szalon ahol szerintem még K4-est is lehet kapni 0 km-rel......
PIET!
A 100-as az AJNÁNDÉK! Ezt kapta meg Kesuti is, illetve Keali is fog kapni!
Ez nekem 2004-ben még csak 30-volt (egy bukó, egy ponyva, eü csomag, izzókészlet, meg egy féktárcsazárat kértem)
Persze ha a felét benyomod és csak 2 évre akarod venni akkor kb ilyen árban lesz! De a lényeg akkor is megvan! ÚJ A VAS!!! És azért ez nem semmi......plusz a 2 év gari....
Vazze....... Ha ezt elhozod akkor bocs de NEM VAGY NORMÁLIS!!!!!!!
majd 2 éves gép.......18000km.....és kb 650-et kaptam volna érte CSAK!!!!
1.150.000-ért fél éves 1-2-3-4000km-rel...esetleg azért még addnék ennyit!
De egy ennyire használtért biza nem!
Most ha jól tudom a K5-ös gép a legtöbb helyen 1.198.000-ért van CAKK-PAKK (átíratás, regadó...stb...) PLUSZ adnak 100.000-ért ajándékot!
Szóval ezzek infók birtokában, menj be egy bótba azt gyorsan előlegezz le egy ÚJ gépet.....250.000-ért (20%)
Várj pár napot (max 2 hét) menj be a gépért......
válasz ki egy bukót, ruhát akármit (lakatokat) és ÖRÜLJ AZ ÚJ GÉPNEK!!!!!!
Egyet nem ajánlok!!!!
Csomagtartót, dobozt NE EBBŐL KÉRJETEK....hisz ugye saját tapasztalat....
Egy csomagtartó 40 ropi!!!! Otthon meg megcsinálható 3000ből!
amugy igazad van mert most elkezdtem számolni.
na ez a gép (gs500f) nyáron lesz két éves és 14e km van benne 1,150,000 re tartották és lealkudtam egy 100e-st ugyhogy el tudnám hozni 1,050,000-be de most jön a hitel amit ugy mondtam nekik hogy felét befizetném és a többit meg 24 hónapra erre kiszámoltak nekem egy hónapra 26638ft. tehát felveszek a motorra 525e ft-ot amit 2 év mulva fizetnék vissza 140e forintal többért. na és még azt mondta a csaj hogy az átirás meg ilyesmi azt is nekem kéne fizetni és az meg kb 40e ft. na most akkor ez a motor lenne benne 1.250.000 ftba és egy uj gs meg 1.4m és le lehet alkudni belőle egy százast szóval max 100e forint a különbség és akor van egy zsir uj motorom.
Nekem is azért lett Gs-em, mert Korlátozottom van még a mai napig is....
Anno a 125-ös után nekem jó lett volna egy 250-es is és már ki is néztem egy csomót.......de már ott bibi bolt hogy az biza nem 25KW-os......
Így nem volt sok választásom - mint az új gép........
De tény! Vagy visszaíratod, vagy veszel egy újat, vagy megcsinálod a különbözetit......
Vagyis van még mindig 3 esélyed!!!
Mellesleg mennyiért árulják ezt a mocit?????
Nem lene esetleg jobb egy zsír új? Amit tutira TE használsz? amire 2 év gari van?
Amit te járatsz be - így tutkó hogy nem bibis sehol?
Én 2004-ben vettem......20% előleg és 6 évre fizetek 20054ft-ot......
A cimbi 7 vagy 8 évre vette de Ő már csak 14000-ret fizet.....
És ugye manapság már nem igazán lehet eladni használtan a GS-t pont ezért.......
Általában inkább becseréléssel lehet elpasszoni...... (mint az autóknál)
Hát egy kis macera csak megéri, a Proxen asszem valahoil Vác felé van.
Én inkább a jogsi külömbözetit választottam , saját mocival 16 e Ft volt (minden dijjal)
Én találkoztam egy GS-el amit a jogsi miatt visszairattak : folytás , teljesitménybemérést asszem a Proxennél csinálták neki, de lehet hogy a Motorlandnál. Kérdezd meg öket, Valami 25-30 e Ft-ot mondott rá a srác,
ez egy 1 éves motor és azt mondják hogy csak az ujnak tudják ugy viszairni a forgalmiba a teljesitményt ja emg a forgalmiban igaz mindig kw-ba adják meg a teljesítményt
Én is körbekérdeztem - mivel olcsó - és nem sokan használják.
az infók alapján túrázásra jó és akinek volt (Furfarag) Ő is ezt használja és jók a tapasztalatai......
Én azt mondom ha bírja az esőt, és kibir 10.000-ret akkor tök ugyan ott vagyok, mintha vennék egy "márkásat".......
Ugyanúgy gondolkodtam mint EVIL. És a helyes út amit Blue írt. A hitelnél számolj a hiteldíjjal is + egyébb költségek. Na, de én két és fél éves gépet vettem 6000 km -vel és 450000 Ft -val az új ára alatt. Ezt nem hagyhattam ki, bár az F -es jobban tetszett, de a naked gépek uralkodnak most Európában és nem a Balkánon, teszem hozzá. De ha az F -es jobban tetszik EVIL -nek......... Most már nem vennék F -est, még ha az idom nem ilyen gagyi lenne, talán. Tudom a lámpa jobban néz ki, de a kerek lámpát cserélheted, a Louis -ban és máshol is k...a nagy a választék.
Na, pá!