Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosan!
..és nem is eszi meg a gumi közepét
mondjuk arra is rájöttem, hogy autópályán nem olyan izgalmas menni, jobb a főút.... ott vannak kanyarok, meg táj, ...
igenis!
A lényeg, hogy a mai napot is túlélted, na most ezt ismételd folyamatosan! :D
Igazad van, csak amikor araszol a sor, akkor nem lehet megoldani, hogy ne legyek senki holtterében. Mint autós, ilyenkor én mozgok az ülésben, hogy tuti ne legyen senki ott. A kedves fehér autós meg elvolt a saját világában, és nem is nézett semerre....
Hali!
A széldobálást majd megszokod, simán befogsz állni egy 110-140-re, nekem napi 32km autópálya van, meguntam a tökölést.
Viszont a holtteret, sajna neked kell megszokni, soha ne menj huzamosan holttérben, húzd oda neki és előzd meg, vagy maradj le, te vagy a gyengébb, védekezz a fürgeségeddel.
Ha 2 napig nem akar senki kinyírni, már boldog vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy nem vadászik rám valaki, valahol! :D
Ma lementem Szegedre, meg vissza, 360 km, ebből 95%-a pályán. Nos igen, valóban 100-nál (5000-et pörög) rezonál a legjobban, alatta lassú vagyok, felette meg a szél még nagyon dobál. Meg az elsuhanó kocsik, akik lusták sávot váltani az előzéshez. (És ezúton is üdvözlöm azt a fehér Oroszlános autóst, aki nem látott, így majdnem 2X is lenyomott, amikor araszoltunk a villanyvezeték javítási munkálatoknál, szóval üzenem neki, hogy van a kocsijának holttere, meg visszapillantó tükre. Tessék használni! Nagy szám lett volna, ha pályán 10 km/h-s sebességnél ütnek el....... )

Más:
Az út alatt ennyi olajat nyomott ki a szelepfedélnél. Majd tavasszal a szervizben kezdek, idén nem hiszem, hogy foglalkozok vele. (Idénre a tank-projekt van betervezve....)
Gyere nyugodtan de csak 90-100 tempo amire gondoltam ha meg felel.Nem vagyok egy tapasztalt de el kel kezdeni valahol csak az idő is jo legyen!
tetszik az útvonal, ha nem melózok én is csatlakoznék
Ja a másik megcsináltam google earth-be szimuláciot meg néztem jó!
Köszi.Holnap pontosan megcsinálom és éjjel felrakom amit terveztem a tempo 90-100 lesz kb.Az útvonalat én se ismerem.Bocsi.
Köszi jónak tűnik!Én ott leszek!
Körülbelül ez lesz a terv.
http://g.co/maps/ab4e2
Igen. Vannak friss burkulatú utak is. A szerpentinek lefelé nekem sem 1szerüek , sajnos énsem vagyok az a kanyarvadász típus. Ingább az országutakat szeretem 100-110 es körüli tempóban. Igaz mi 2 személlyel voltunk.
Ok köszönöm a választ!Ha nem esik a hó én ott leszek!
Bár ha esik akkor is csak lassabban megyek....
Várom a keddet...
Egyelőre annyi van, hogy Nagycenken van a találkozó reggel 10-kor. Ott megtankolunk, és gurulunk egy tanknyit az Osztrákoknál békés tempóban.
Sonyika szervezi, úgy tudom kedden előáll részletes útitervvel.
Ja, két Fazer-es állattal mentem, azért siettünk ennyire. Magamtól sosem mennék így.
Arrafelé még nem voltam. Ott is jók az utak?
Ma egy 550-est mentünk szintén Szlovákiába.
Balassagyarmatnál mentünk át. Azért az itthoni 22-es út sem kutya!
527-esen Zólyom majd Besztercebánya. Itt "Teplicéztünk" egy órácskát majd Selmecbánya-Léva-Párkány felé haza.
Most végre nekem is sikerült megetetnem vele 4,8 litert!
Mondjuk két község között nagyon ritkán mentünk 140 alatt, szerpentinen lefele meg halálfélelmem volt, olyan volt a tempó. Ismeretlen volt még az a szakasz (527-es út), így egy pár kanyart elrontottam, de a végére belejöttem.
Poprád környékén voltunk
Üdv Mindenkinek!

Az október 9. tervezett gurulást valaki összefoglalná nekem nagy vonalakban?Szívesen csatlakoznék de csak információ morzsákkal rendelkezem
Legegyszerűbb ha a kabátzsebbe beteszel egy marékkal... egy darabig elég. Forgalmi, útlevél, füldugó.. ez mindig a motoros kabátomban figyel
Az lesz, csak ennyi kis bizbaszt összekészíteni egy motorozáshoz... mintha rakétakilövésre készülnék...
Használj füldugót! Nem véletlen hordanak a "drága" sisakok viselői is.
Ma voltunk a Kakucson, a sisakot is teszteltem. Nem csak 100, hanem már 80 fölött is szélzajos, de hát ilyenek a felnyitható sisakok.
Amúgy hasznos ez a beépített napszemüveg, jó, hogy nem kell napszemüveget föl-levenni.

A Nolanom is hasonlóan "csendes" (zajos), ennyi pénzért ez jár. Majd kell a felnyitható mellé egy zárt bukó is.

A Kakucson egy jót kergetőztünk, szerintem majd jövőre is kinézek. A Metzeler Lasertec egész jól dönthető, bár nem sikerült (még) leszőrözni, de a csizmám orra-talpa már leért.