Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Airoh, annyi a trükk, hogy jót kell kikapni, mert nagyon nagy a szórás, két ugyanolyan sisak is máshogy nyílik, egyik durva, másik sima liba, van amelyiknek szar a tömítése, van amelyik egész jó, formára nagyon zsír és roppant kényelmes, ma én is filóztam, állítólag 100 fölött hangos... Nekem a régi system 4 Schubertem (BMW) is nagyon hangos, szóval franc tudja... ha felnyitható kell, ennél nem kapsz ennyiért jobbat, majd mesélj róla!
Helló! Mi is voltunk ma arra felé, és nekünk is ilyen tapasztalataink voltak! Ilyen egy igazi GS! És ez azért jó, mert jó!
A 100-at nem szeretem, mert 6-ban ott rezonál a legjobban. Vagy alatta, vagy felette...inkább felette . 110-120 ideális mindenhol.
Merrefelé voltál? Mi Pozsonyban és környékén voltunk ma egy 380 km-esen.
Filmtrükk, de jól megvan csinálva. Szakdolgozatnak kiváló Hollywoodba!
Hat, nem tudom, mi maradt, a haver is megszenvedett, mire rendes gunyat talalt.
Remelem nem 'vasaroltam be' az Airoh Maithisse sisakkal. Ingazni, munkaba jarni jo lesz: szemuveggel is OK, van beepitett napszemcso is, pinlock ready.
Ma sikerült 300 Km gurulnom szlovákiában, mivel nemrég vagyok GS tulaj több dolgot is észrevettem. Az első hogy 100 zal szépen lehet meni a 12% emelkedőkön felfelé Viszont az ülés 2 személyel 300 Km keresztűl elég sz@r . Valahogy folyamatosan csúszok a tank felé rajta. A fogyaszás is 4 liter alatt maradt egy kicsivel.
Voltam kint...az a baj ,hogy a jobb bőr kabátok csak sikló vállakra voltak
..én másodjára is megettem
Jó, de azok szerintem használtak vagy szállítási hibásak. Ahogy néztem, elég karcosak voltak. Igaz 3000-ért mit várjon az ember?
Egy a lényeg: érdemes kinézni.
Ok, de azért van Shiro sisak 3000-ért, meg kesztyűk is 3000-ért, nem beszélve egy csomó bőrcuccról, amik nagyon fél és alatta futnak...
Van mit, majd délután még kinézek párommal, neki kell kesztyű, meg... más nem jut eszembe... :D
:D Csak hát FAKE!
De elsőre nekem is durva volt....
Nekem a kúpos jön be.
hátha műkszik
melyik legyen ? A karbonosat vettem és kicsit dizájnoltam...a kúposat én készítettem..
Ja, meg ez az 50-70% inkább általában 20%.
Van még minden dögivel. Haver még egy bőrszerkót vett. Nem kajáltunk, az várt itthon. "Kész p... ita, meleg málé." Gyros volt az ebéd.
Nekem hagytatok valamit? :D
Csamcsiztatok is?
Detto. Be is vásároltam: sisak meg derékmelegítő. :)
Én is!
Hali!
BAZI NAGY RMC VÁSÁR Törökbálinton!

Ilyenkor 50-70%-os kedvezmények vannak, én holnap kinézek!
Nálunk kikerülték a villanyoszlopot!
Egyébként még nagyon morfondírozok azon, hogy idén még kéne egyet fordulni a Bükkben. Ezt oct 1. vagy 2-ára gondoltam reggeltől délutánig.
Ezeken a képeken sosem tudom hogy sírjak, vagy nevessek. Van még egy hasonló, ahol az úton a vonalban van egy hurok, mert egy fa keresztbe volt az úton!