Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mindaddig azt hittem a mostani csizmámról hogy vízálló (30km alatt nem ázott át) amíg nem kellett 200+nyomnom esőben. a kamáslit vissza is tettem az esőkabát mellé..
Ja, ja csak furán hangzott, hogy Szegedről bejárós lesz vki. Csak azért gondoltam motorra, ismerve Dipshitet és a pillanatnyi "kattanásait", a havi párezres km adag, neki meg se kottyan...
Inkább esőcsizmát szerezz a motoroscsizma átázik mint a sz-r
Eső nem számít. Laktam fent pesten néhány félév erejéig. Akkor heti 900 km-t motoroztam (majdnem minden hétvégén hazajöttem). Októbertől a karácsonyi szünetig (ált nem volt addig hó) és február végétől májusig. Esőben is.. csak akkor nem motorral mentem fel ha jeges volt az út.

Ha pénz nem számítana simán beválallnám egy kicsit combosabb motorral.. havi 300ezer lenne kb hú milyen messze el tudnék belőle menni keletre
Hyper okos vagyok. 18h óta figyeltem, amint jönnek a felhők a melóhelyen, csavarta a fákat a szél, időképen látszott vihar lesz, eldöntöttem hazatolom a bringát, váltok autóra.
Esőgatya volt nálam, bakancsom vízhatlan, cordura nem ázik át, kesztyűm meg túlélem, azért telefon a vízhatlan zsebbe bele.
(itt jegyzem meg, hogy már vettem térdvédőt, IMET-es sípcsontot is védő, teljesen bejön, most a combom sem fagy át)
%m-t sem mentem, amikor elkezdett esni, de nem kicsit, miközben orkán fújt, át akart dobálni a sávokon :( 15 percig király volt, vigyorogtam a bukó alatt, nem is rossz ez az esőmotorzás, még élveztem is, tiszta lett az úttest csak a zebrákat, meg a csatornafedőket és az átfolyásokat kerülgettem és sima liba. Majd jött az autópálya és a keresztszél zuhogó esőben....bakker :(
5 motoros libasorban külsőben, szír. Mire hazaértem, vízálló bakancs leszerepelt, deréktól bokáig és nyaktól fejbúb tökszáraz, cordura kabátból, csavarni lehetett a vizet, vanucci kesztyű alig ázott át, de a vigyorom letörölhetetlen, egész jól szórakoztam, de ugyanebből nem kérek többet, köszi.
Asszem kell egy esőkabát és egy kesztyű
, rendes motoroscsizmával s már kezelhető is, addig meg ez is elég az első hídig, de nem leszek egy nagy esőmotoros, ezt meghagyom Nadettnek :D
motorral durva lenne:
egy kanyar 400 km
tisztességes egyetemista heti négy nappal: 1600 km/hét
az havonta 6400 km

ergó havonta olajcsere, plusz benzin, és ha esik az eső ÁÁÁÁ MÁÁÁÁÁV

motoron drága lenne szerintem
Igen, emiatt furcsállottam, hogy a motorod 1) vagy termeli a benzint, 2) vagy nagyon elszámoltam valamit, hogy olcsóbb a benzin, mint az albi.
Ha utána számolsz...az 7000 kilométer lenne havonta. Na annyi pénzt nem érne meg a diploma
nem is az ár, inkább a macera, amit nem bírnék....
Tegyél egy öntapadós cetlit a kormányra..és skálázd be..sokat számít ,hogy milyen szögben áll a csuklód,vállad stb..Néhány KM alatt megtalálod az ideális pozíciót...a támaszon kicsit csalóka..
Ja, hogy vonattal. Azt hittem, hogy a GS-t akarod széthajtani. :) Mondjuk az egész tűrhető, csak jó hosszú a vonatút. De mint írtad, notebookkal elviselhető.
12ezer a vonatbérlet, az elég olcsó.
És mennyire igaza van....bár az arányom még egészen elviselhető!:)
Naponta Szeged-Bp.-Szeged olcsóbb, mint az albi/kolesz?
Na holnap belövöm a kormányt.A vége vágva van meg lett ma csinálva.
Ahogy a mentőknél egy kollégám mondta még sok-sok évvel ezelőtt:
"Az öregség első jele, amikor a reggeli merevedés a hátadban jelentkezik."
Előbb a büszkeséget..majd a méltóságot...Mindig is tudtam ,hogy az élet...Harc! Hál Isti..közel a klotyó a hálóhoz!:)
Szokható... ha rászánom magam, és veszek egy netbookot, talán még élvezni is fogom
Nekem a cserebogár is, nemhogy a gesztenye!
bazzeg.... te tudod.... Akkor lehet, hogy anno Szombathelyről nekem is bejárósnak kellett volna lennem.........
De sok a gondod................próbálj meg a hegyen itt a gazdagkörnyéken bevinni egy 240-es kanapét úgy hogy fentől lefelé kell 80-as ajtókon csigalépcsőn hogy egy normál hűtővel majdnem beszorultunk.
napi bő 400 km ingázás
De elhatároztam hogy idén bejárós leszek.. kicsit sokat tudok vele spórolni
Az ott aztán egyenes.. csak az útpadkából nő ki a 100éves fasor. Bukótér konrkétan kb 30 centi. Egyszer októberben menet közben kaptam egy hulló gesztenyét vállra. Fájt!