Ez a labanc kör?
Szerintem is 9-e a jobb választás, mert utána már csak egyre hűvösebb és sötétebb lesz.
Hogyne jöhetne! Lehet én is megkérdezek pár embert.
Apu egy fiatal benzinkutas srácot hülyített, amikor csak 3 henger ment az öreg skodánkban, hogy azért jár ilyen darabosan, mert Wankel-motor van benne.
Egy lökött ismerősöm csinálta meg,hogy a robogójába komplett hifit épített és valami bődületes sport moci túráztatós hangját játszotta le amikor a lámpánál várakozott.....Azon röhögtünk ,hogy egy csomó nép kereste a nagy mocit..és csak robogókat látott!:)
Mimikri!
Hybrid...tavaly - a Moszkviccsal - állunk a pirosnál, és mellettünk berreg valami, mint valami kiberhelt villanyborotva. Hát egy hybrid Lexus volt. Ha már kiadok huszonmilliót egy kocsira, akkor annak legyen tisztességes hangja! V8, benzin, 2 tonnás kaszni, mattfekete, leültetve, széles hátsó gumik...
Vedd tudomásul, hogy mostantól biorobot vagy! Feledatod a denmográfiai bomba hatástalanítása! Az enyém is az lenne, de még gurulok előtte pár kört.
Macskától már nem kell félni ha már egyszer áldott állapotba kerültél.
Gratulálunk!
Ne diszkriminálj minket, ha nagyon akarjuk bármi lehet! Mint a Brian életében...
Akkor most már csak vastag, kötött vesevédővel motorozhatsz ha jönnek e hűvösebb idők.
Hát Drága Barátaim, 4 hetesek vagyunk! Érdekes várandósan motorozni - hát ezt sajnos nem fogjátok megtapasztalni -: egy enyhébb gödröt fogtam, kicsit hullámvasutazott velem a Kisfeles, és kajakra éreztem, hogy tetszik a gyereknek. (én mondjuk elég intuitív vagyok, a 3. nap tudtam, hogy teherbe estem.)
Szerintem nem lehet elég korán elkezdeni, nem? És ha többet hallja a GS hangját, talán nem lesz BMW-fan...
Nekem volt sima Gs-en, a kormányon. Itt tudsz rendelni: www.adamoto.hu
Arra figyelj, hogy a hosszabb vezetékkel rendelkezőt kérd, különben nem lesz elég. Asszem a Saito márkájú.
Ha ez tényleg nem csökkenti az alacsonyabb fordulaton jelentkező nyomatékot és teljesítményt,akkor még lehet,hogy én is megcsinálom,mert különben én is szeretnék nagyobb hangokat.
Amit én csináltam a rövid cső levágása semmit nem változtat csak nagyobb hangja van mert a vékony cső megmarad az eredeti állapotba csak rövidebb és a füst a nagy végbe keveredik.
Jóindulattal írom,hogy óvatosan a kipuf tuninggal,különösen az otthoni átalakítással,mert sokszor elmegy a nyomaték.Eleinte a brutál hang miatt úgy érzed,hogy hú de megy,később rádöbbensz,hogy csak hangos,de nem megy.Ez a kijózanodás időszaka.
Én csak komoly szakemberrel vállalkoznék csak ilyesmire.
szed ki a kis csövet .a dobba ne fúrjál szerintem.vagy furd ki vagy egy kalapács megy egy vas rúd és üsd ki.Valahol az oldalon kb 2 hete pontosan leírtam hogyan csináltam az egészet.
Szerintem is 9-e a jobb választás, mert utána már csak egyre hűvösebb és sötétebb lesz.
Hogyne jöhetne! Lehet én is megkérdezek pár embert.