Áhh Esélytelen. Matematikailag lehetetlen, egy zigótához kell egy tökéletes petesejt meg egy tökéletes hímivarsejt. Szóval én csak 50% zigótát teszek ki. :)
Hát ezaz nem tudom mit hisztiztek itt, már elnézést kértem a kedves mindenható úrtól, de nem érdekli. Én mindig azon voltam ezzel a fórumos élettel, hogy azzal kár rosszban lenni, akit nem ismerünk... De igazatok van, hisztis ötéves szintű a viselkedésem! Akarja még ezt valaki tovább firtatni? Netán alkudozni, hogy nem is 5 hanem egy 3 éves szinten vagy esetleg egy spermium szintén vagyok-e? Ajánlat a papucsállatkára? De ha csak unatkoztok nyugodtan beszélhetünk másról is!
Ha egyvalamit megtanultam az internetes közösségi életből az az, hogy gyerekeknek mindig pontosan és finoman fogalmazok, különben jön a hosszas hiszti...
a rezgést csak elenyészően csillapítja...a stabilitásért felelős..
Semmi gondom nem volt vele..Ha nem jött volna az Isteni szikra...akkor még most is a vasamon lenne..Ma egész délelőtt nyersanyagért rohangáltam...amiből az új kormány készül
A kormánysúly mit befolyásol és mennyinek kell lennie?Most bele tettem az eredeti gyárit de mégy nem próbáltam.Gondolom a rezgés csillapitást.Ganjaninja neked mi en volt a kormány bent a mociba mert te közel 300km mentél vele.
FELADOM!
Mekkorát üt a tárcsád?
Semmi gondom nem volt vele..Ha nem jött volna az Isteni szikra...akkor még most is a vasamon lenne..Ma egész délelőtt nyersanyagért rohangáltam...amiből az új kormány készül
Occó..
Idén lehet, meglepem az Embert a szülinapjára 2 jeggyel... és majd elénekelheti nekem, hogy Heirate mich!