Oké irány a hegy de ne szidjon senki mert csak 3 hónapja van meg a moci és annyira nem ismerem.Rádásként tegnap lett másik kormány betéve de ma nem lehet nagyon menni mert oltári nagy szélvan.Tudom ez nem mentség.A semmering 1000m magasan van ott van a sneeberg-is az is szép a másik amit be linkeltem oldalt de.nagyon jószerintem mert vannak túra tervek is az oldalon.
Szerintem olyan 10h körül kéne menni.
Én most nem akarok vásárolni. Inkább irány a hegy! Én csak átutazóban voltam Ausztriában, semmit nem ismerek arrafele.
Ez nem kívánságműsor, te leszel a túravezető!
Reggel indulnék (nem túl korán), és amikor Sopronba érek, akkor indulna a túra.
Eddig jó időt mond majd meg látjuk.A louis is kell a tervbe vásárlás gyanánt?Jártál már Ausztriába?Mondjuk én csak kocsival de szép a semmering felé pl. egy jó útvonal.Gondolom reggel indulás este haza és hány kór lenne az indulás.Én nem szeretnék vezető lenni mert még soha nem voltam,de minden segítséget meg adok.Gps; térkép stb.
Tegnap már Tirolban esett a hó!
Remélem azért a határtól nem messze még nincs "tél"!
Hogyha nem lesz 8-án nagyon ítélet idő, akkor szerintem menjünk. Tökön szúr a 400 Ft-os benzin, de szerencsére a GS takarékos!
Mondom nekem március 11-én lesz műszakim, és akkora vágás van az első gumimban, amivel szerintem nem engednek át. Viszont nem életveszélyes, és még mindíg van benne jó pár ezer km. El akarom koptatni scere előtt. Még abban bízhatok, hogy jövőre korán eljön a tavasz...
Nem azért motorozik az ember esőben, mert ez a perverzitása, de ha elkap egy úton, akkor nem táborozhatsz le...
Tavaly szinte végig esett a nyaralásunk alatt. Választhattunk, hogy vagy ülünk 10 napig Zakopaneban egy kempingben, és megesz az unalom, vagy ugyanúgy megyünk tovább, mintha jó idő lenne. Nem nagy élmény napi 300 km-t menni esőben-szélben, dehát ha már egyszer elindultunk... Se esőruha, se termobélés, mert a net kánikulát ígért... (illetve nekem volt egy ideig esőruhám, de a menetszél letépte, szóval darabokra hasadt pár nap után.) De megvolt ennek is a hangulata. Nem bántuk meg.
Amikor Prágába mentünk, akkor is egész úton esett. Még a gyári BT-vel okozott némi meglepetést a prágai macskakő... Dehát ami elázik, az meg is szárad egyszer...
Ja, kívül, belül meg a mocsár :D
Buvárruha, hmmm...
Simán kell egy full esőcucc, kesztyűvel, lábtyűvel és hali, vagy egyszerűen nem kell esőben motorozni :D
kb. egy éve hivatalba kellett mentem időre.
gyanús volt az ég, de utcai ruhába indultam el mocival .
esőisten biztos szeret,mert csak abban a 20 p.-en esett( ÖMLÖTT !)
amíg odaértem .
a hölgy rutinból hellyel kínált, talán fel sem nézett.
csak szerényen magamra és az alattam álló tócsára mutattam .
utána hazamentem szárítkozni oszt annyi !
Milyen jó is az...amikor folyik a karodon az víz, a csizmádban deciszám az eső, és közben arra gondolsz, hogy az utolsó száraz cuccod is most buggyant el az oldaltáskában... Ellenben vérprofin szárítunk bőrgatyát.
Szerintem olyan 10h körül kéne menni.
a benzináron e törpölj egész európában 400..........benne vagyunk a nagy átlagban.
Ez nem kívánságműsor, te leszel a túravezető!
Reggel indulnék (nem túl korán), és amikor Sopronba érek, akkor indulna a túra.
Remélem azért a határtól nem messze még nincs "tél"!
Hogyha nem lesz 8-án nagyon ítélet idő, akkor szerintem menjünk. Tökön szúr a 400 Ft-os benzin, de szerencsére a GS takarékos!
Mondom nekem március 11-én lesz műszakim, és akkora vágás van az első gumimban, amivel szerintem nem engednek át. Viszont nem életveszélyes, és még mindíg van benne jó pár ezer km. El akarom koptatni scere előtt. Még abban bízhatok, hogy jövőre korán eljön a tavasz...
http://www.motorostura.hu/buil...
Email: taschnerattila@freemail.hu
Tavaly szinte végig esett a nyaralásunk alatt. Választhattunk, hogy vagy ülünk 10 napig Zakopaneban egy kempingben, és megesz az unalom, vagy ugyanúgy megyünk tovább, mintha jó idő lenne. Nem nagy élmény napi 300 km-t menni esőben-szélben, dehát ha már egyszer elindultunk... Se esőruha, se termobélés, mert a net kánikulát ígért... (illetve nekem volt egy ideig esőruhám, de a menetszél letépte, szóval darabokra hasadt pár nap után.) De megvolt ennek is a hangulata. Nem bántuk meg.
Amikor Prágába mentünk, akkor is egész úton esett. Még a gyári BT-vel okozott némi meglepetést a prágai macskakő... Dehát ami elázik, az meg is szárad egyszer...
Buvárruha, hmmm...
Simán kell egy full esőcucc, kesztyűvel, lábtyűvel és hali, vagy egyszerűen nem kell esőben motorozni :D
csak békauszonnyal nehézkes a sebváltás , gondolom !
gyanús volt az ég, de utcai ruhába indultam el mocival .
esőisten biztos szeret,mert csak abban a 20 p.-en esett( ÖMLÖTT !)
amíg odaértem .
a hölgy rutinból hellyel kínált, talán fel sem nézett.
csak szerényen magamra és az alattam álló tócsára mutattam .
utána hazamentem szárítkozni oszt annyi !
nekem csak egyszer borult el az agyam
M7-es, hasalás a tankon, 160- 170 ? nem egy
élvezet ! az életedért harcolsz !
?