Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem de ez az én véleményem.
Nem lehet, hogy a nyitottabb dobhoz már kevés az üzemanyag? (nekem is kellett a sportcsőhöz állítani, viszont a fogyasztása nem nőtt meg.)
A hátsó doboz nekem sem tetszik, ezért akarok majd a Jézuskától kérni nyeregtáskát (textilt), így ha a hátizsák nem elég, azt fel lehet tenni, ha meg nem kell, le lehet venni, szerelni nem kell...csudajó
Sziasztok
Múltkor kifúrtam a gyári dob végén a szűkítőt körben, és azóta mintha gyengébb lenne, meg nincs annyira alapjárat. Az a baj hogy a benzincsapon a tartalék is eldugult, és lehet hogy kezd eldugulni az egész, és azért nem húz úgy meg kisebb az alapjárat. Majd leveszem a tankot és kitisztítom, de idegesít hogy esetleg a kifúrással csesztem ki vele. Szerintetek?
Gyönyörű a motorja, az enyém is ez a szín, de sajnos a tanktáska, az oldaltáskák, és én is már nyomot hagytunk rajta. Azért lenne praktikusabb egy hátsó doboz, hogy ne a gumipókkal gyötörjem az oldalidomot, amikor a bevásárlás után felteszem a teli sporttáskát, dehát dobozzal meg annyira nem tetszik. Mindegy, nem megy kiállításra.
Te tudod mert láttad.A kormányt mégegyszer köszönöm.Ujra meg kel vele tanulni motorozni de sebaj.
Sonyinak olyan a motorja mint amit 2003-ban megvettek...jól elspájzolták..és csak most kezdték el használni....bejáratós vazzze!
Semmit nem zsibbad picit elöréb kell dölnöm és ennyi tehát nem terhelem a kezem és laza marad.A másik amit mondtam a kamion féle elmenés melletem annyira nem befolyásol.Most még vissza teszem a te féle kománysúlyodat aztán meglátjuk.De igy jó.Bocsi de telorol irok.
"Melyik táskába is tettem a gyereket? JJa, megvan!"
Köszönöm! (de még elég korai az öröm, remélem, nem lesz baj.) (CUBE - a troll - biztosan írná, hogy csak azért jött össze ilyen hamar, mert egy BMW-s az apja )

Hát vigyáznom is fogok, főleg a gödrökkel.

(a "csíkokhoz" ! )
szerintem frankó. én is rendeltem eredeti kormányvégsúlyt, mert most egy sokkal kisebb és kék színű van, ami persze nem olyan kék, mint a karosszéria. Csak még nem jött meg a rendelés, de nekem is az eredeti tetszik....
2 csík..... GRATULÁLOK! Most akkor még jobban kell vigyáznod a motoron!
Így szemből teljesen korrekt. Szép!

(megvolt a két csík... )
Kevésbé zsibbadsz...vagy sokkal stabilabb?
Szerintem igy elég érdelessen nézki ezekkel a kormánysúlyokkal nem?Pedig ma mentem 15km eddig és nem rossz teljeswn más a vezetési stilus.Velemény?Ez az eredeti kormánysuly.
...de hát mi volt amin ki lehet akadni?
..hmm.. soha nem fogom megtudni..
Szerintem csak akkor nem rágott volna be..ha a sirámot olvasva...fejvesztve rohanok és veszek neki tárcsát..
valóban rég volt...nosztalgiázol ?
vannak"régiek" is
sőt ex GS- esek is megtisztelnek
Visszavonom a petét, rendes vagy, hogy segítesz neki, szerencsétlen beszopta, én ki lennék akadva :D
Egyébként nem is tudtam, hogy lehet préselni...hmmm... remélem, nekem soha nem kell.
Végre befejezte a két pete :D :D :D
(Trollkodtam, bocsi, de mindketten hülyék voltatok, most szídjatok majd engem :D)
Köszi szépen, beszélni fogok velük!
A Joób szervizben már segítettek tárcsa problémán..de mondta a srác ,hogy a kopás minimumig ne használjuk.
Tárcsa le..esztergályoshoz el..aki precízen megméri az ütés mértékét...
osztás-szorzás..és vagy felszab..vagy prés..

Anno Ő készített egyedi tárcsákat...és a töredéke a gyárinak...minőségre pedig jó!

Száraz László 1149 Budapest Várna u. 4.
Budapest
383-2455, 06-29/412-133 Tel/Fax: 221-2469
Köszi a segítséget!
Bp.-n, de ott ahol felnit javítanak szoktak tárcsát is görgőzni, de legutolsó esetben gépműhely és ott barbárkodva, de végülis jól meg tudják oldani....ezek párezres tételek...