... már írtam a kólás sztorimat... már fel sem tűnne, hogy minden falut körbehu...gyozok... (apám a másik véglet, ő ugyan nem áll meg. Így sikerült neki 3 óra 20 perc alatt leérnie Miskolcról Szegedre. Egy skoda favorittal. )
Hát idén már többszáz km-es túrát nem vállalok, a "mehetnék" ugyan bennem van, csak ezek a fránya zürichiek megint megtaláltak... Pedig még most kellene mennem, tavasszal már nem férek fel a hasamtól a GS-re...
Gratulálok, párodnak meg üzenem, hogy szép munka! :D
CUBE szerint ez tuti a BMW-n történt, mert olyan a gép kisugárzása, hogy volt csak ráült egy csaj, nem is történt semmi és terhesen szállt le!
A BMW-n még két nő is teherbe ejtheti egymást, faszi sem kell hozzá!
Városban 3,5-4 liter, országúton 3-3,5L, autópálya: 3,5-4L. (én elég alacsony fordulatszámon, egy személlyel használom) (amikor fel lett rakva az új cső, na, akkor 240 km-nél kitankoltam... nem is forgatom most már 8000-ig... )
Énis erre gondoltam, mert azt már énis hallottam hogy sportdobhoz utána kell állítani, viszont akkor elvileg a fogyasztása is nő. Nem akartam hogy még azt is állítgatni kelljen. Na majd kiderül ha kitisztítottam a tankot. Egyébként neked mennyi a fogyasztása?
Nyeregtáska alapszabály hogy vagy átlátszó karcálló fóliával kell lehuzatni vagy minden felrakás előtt kacsaszalaggal leragasztani különben kikezdi a festést.
Borzasztó a vendéglátás, pont a nyarad foglalja le.
vagy meg kell csinálni, hogy a vázban legyen a tank, a tank meg csak designelem. (valamelyik motoron így van) és akkor mehet a kukába az egész.
CUBE szerint ez tuti a BMW-n történt, mert olyan a gép kisugárzása, hogy volt csak ráült egy csaj, nem is történt semmi és terhesen szállt le!
A BMW-n még két nő is teherbe ejtheti egymást, faszi sem kell hozzá!
Hátsó futóművet állítsátok át 2 személyre!
Borsodban a grillcsirke is "forgóstyúk".
Mostmár fújhatom, majd kap új matricát hátra.
Nem találok fényképet róla, csak olyat, amin rá van húzva az esőzsákja.