Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj ugyanis bejött a két hét egybe és abbol nem engedek!
Okt.9.-én jó mert akkor eddig nincs semmi még?
Így van, egy jó hidegtál... írd ki, hogy mit hol találnak. Vagy csak van egy Tesco a környéken...

Borzasztó a vendéglátás, pont a nyarad foglalja le.
Csinálj nekik előző nap szendvicseket!
Na van egy probléma okt.8.-án a túra részemről le fujva mert csoport lesz és nemtudok menni kajálnak és miután szakács vagyok meg kel csinálnom.
... már írtam a kólás sztorimat... már fel sem tűnne, hogy minden falut körbehu...gyozok... (apám a másik véglet, ő ugyan nem áll meg. Így sikerült neki 3 óra 20 perc alatt leérnie Miskolcról Szegedre. Egy skoda favorittal. )
Ha már annyira előrehaladott leszel hogy akadájozzon a tank még hálás is leszel hogy meg kell állni 40 km-enként.
...és 40 km-enként tankolhatok...

vagy meg kell csinálni, hogy a vázban legyen a tank, a tank meg csak designelem. (valamelyik motoron így van) és akkor mehet a kukába az egész.
Egy romet tankot kell felrakni.
Hát idén már többszáz km-es túrát nem vállalok, a "mehetnék" ugyan bennem van, csak ezek a fránya zürichiek megint megtaláltak... Pedig még most kellene mennem, tavasszal már nem férek fel a hasamtól a GS-re...
Akkor okt.8.-an nem jössz ugye?Tehát eddig 2 fő!
Jogos :D
Rá sem kellett ülni a Bajorra, elég volt, hogy a motorom mellette állhat a garázsban...
Azért annyit nem akarok hízni.
Gratulálok, párodnak meg üzenem, hogy szép munka! :D
CUBE szerint ez tuti a BMW-n történt, mert olyan a gép kisugárzása, hogy volt csak ráült egy csaj, nem is történt semmi és terhesen szállt le!
A BMW-n még két nő is teherbe ejtheti egymást, faszi sem kell hozzá!
Gratulálok!

Hátsó futóművet állítsátok át 2 személyre!
Na ez viszont jó.
Tudom, csak teszik így lefordítva.

Borsodban a grillcsirke is "forgóstyúk".
Városban 3,5-4 liter, országúton 3-3,5L, autópálya: 3,5-4L. (én elég alacsony fordulatszámon, egy személlyel használom) (amikor fel lett rakva az új cső, na, akkor 240 km-nél kitankoltam... nem is forgatom most már 8000-ig... )
Ducktape.
Énis erre gondoltam, mert azt már énis hallottam hogy sportdobhoz utána kell állítani, viszont akkor elvileg a fogyasztása is nő. Nem akartam hogy még azt is állítgatni kelljen. Na majd kiderül ha kitisztítottam a tankot. Egyébként neked mennyi a fogyasztása?
...kacsaszalag, ez jó.

Mostmár fújhatom, majd kap új matricát hátra.
Az enyémen moost mar elmennea plexi vagy dizájnosabb tükör vagy ora csere.
Nyeregtáska alapszabály hogy vagy átlátszó karcálló fóliával kell lehuzatni vagy minden felrakás előtt kacsaszalaggal leragasztani különben kikezdi a festést.
Van nyeregtáskám, nem túl nagy, de szerintem nagyon csinos a motoron. 3 perc alatt fel lehet szerelni (okés, nekem 5 perc).

Nem találok fényképet róla, csak olyat, amin rá van húzva az esőzsákja. (szerencsére ez bele van varrva, két pillanat alatt rá lehet húzni a táskára.)