...én viszont kaptam "partyba járós szerkót" a barátaimtól. Így nem kell a fázás, és a motoros nadrág között választanom ha be kéne mennem a városba (kb 20 kmről). Neoprén térdmelegítő, meg vesemelegítő . Nem is tudom, hogy tudtam eddig ezek nélkül élni.
Kb 12 fokban, farmer+ bőrkabát kombóban se fáztam. Pedig ilyenkor eddig már mindig teljes ruházatban jártam, mégha csak szórakozni is mentem be a városba
Persze, nekem is kell nyáron is a szívató, de csak pár másodpercig, és csak reggel. De ha Neked gond nélkül működik, akkor kár lenne belenyúlkálni.
Melegíteni szoktátok? Én mindig, nyáron csak rövid ideig, de ilyen hűvös hajnalokon már néhány percig is. Engem legalábbis zavar, amikor nem üzemmeleg, és még rángat.
Énnekem sosem indult szivató nélkül, mindig kell vele játszani egy kicsit, mert különben az első másodpercekben leáll. Valószínűleg kicsit ritka a keverékem, de nem bánom, mert így szuper a fogyasztásom.
Azt mondják ez sem túl jó, mert ilyenkor magasabb a hőfok (gyertyacserénél is inkább száraz kiégett volt a gyertya feje), de a plusz olajhűtővel szerintem kordában tartható. Sosem volt túlmelegedési problémám.
Tegnap Pesten jártam, és fél nyolc felé értem vissza Gödöllőre, és biza már fáztam visszafelé, ahogy kezdett hűlni a levegő. Ősz van, akkor is, ha napközben nem látszik....
Nem hittem el eddig,demostmár látom, hogy a foyasztás szégyenbe hozza leánykori etz-met. 300km vegyes egy ötezresből?Igaz,még csak szokjuk egymást,de akkor is jó.
Ja a felszolgáló srácé kompresszorral ülteti vagy magasítja a kocsit.
Másik az eredeti kormánysúly az jó hozzá a másik rezonál.
A harmadik meg van a terv papiron megcsinálom map-ba és feteszem de okt.9 ha jó mindenkinek.
igazad van majd 1ora mulva kiderül.ha a másik akkor szerinted milyen szinü legyen?a plexivel jol mutatna kiprobaltam egy kartont csinaltam hozza es egesz pofas.
...fura...nekem aztán igazán nyitott dob van fönt...és semmit nem állítgattam utána...Lehet ,hogy a srác aki nekem készítette...tudta ,hogy mitől döglik a légy?
...és mint vén fütyi már tudom...a "gömcsuklóinkra" vigyázni de nagyon...mert majd 40 évesen recseg..kattog....de leginkább fáj
Kb 12 fokban, farmer+ bőrkabát kombóban se fáztam. Pedig ilyenkor eddig már mindig teljes ruházatban jártam, mégha csak szórakozni is mentem be a városba
Melegíteni szoktátok? Én mindig, nyáron csak rövid ideig, de ilyen hűvös hajnalokon már néhány percig is. Engem legalábbis zavar, amikor nem üzemmeleg, és még rángat.
Azt mondják ez sem túl jó, mert ilyenkor magasabb a hőfok (gyertyacserénél is inkább száraz kiégett volt a gyertya feje), de a plusz olajhűtővel szerintem kordában tartható. Sosem volt túlmelegedési problémám.
http://youtu.be/Fl1Hqc1MGJk
Akkor oct. 9? Időkép minden nap mást jósol, remélem a végén jó lesz az idő!
http://g.co/maps/9rgv5
Másik az eredeti kormánysúly az jó hozzá a másik rezonál.
A harmadik meg van a terv papiron megcsinálom map-ba és feteszem de okt.9 ha jó mindenkinek.
rat-5044814
Ha valakit érdekel!