Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is kell...de leginkább mindig!
Vajh ki lehet az Eszkimó a családban!

...és mint vén fütyi már tudom...a "gömcsuklóinkra" vigyázni de nagyon...mert majd 40 évesen recseg..kattog....de leginkább fáj
én is akarok ilyen barátokat.....
...én viszont kaptam "partyba járós szerkót" a barátaimtól. Így nem kell a fázás, és a motoros nadrág között választanom ha be kéne mennem a városba (kb 20 kmről). Neoprén térdmelegítő, meg vesemelegítő . Nem is tudom, hogy tudtam eddig ezek nélkül élni.

Kb 12 fokban, farmer+ bőrkabát kombóban se fáztam. Pedig ilyenkor eddig már mindig teljes ruházatban jártam, mégha csak szórakozni is mentem be a városba
Persze, nekem is kell nyáron is a szívató, de csak pár másodpercig, és csak reggel. De ha Neked gond nélkül működik, akkor kár lenne belenyúlkálni.

Melegíteni szoktátok? Én mindig, nyáron csak rövid ideig, de ilyen hűvös hajnalokon már néhány percig is. Engem legalábbis zavar, amikor nem üzemmeleg, és még rángat.
Énnekem sosem indult szivató nélkül, mindig kell vele játszani egy kicsit, mert különben az első másodpercekben leáll. Valószínűleg kicsit ritka a keverékem, de nem bánom, mert így szuper a fogyasztásom.
Azt mondják ez sem túl jó, mert ilyenkor magasabb a hőfok (gyertyacserénél is inkább száraz kiégett volt a gyertya feje), de a plusz olajhűtővel szerintem kordában tartható. Sosem volt túlmelegedési problémám.
Este én is mentem egy kicsit, de nálunk nam volt annyira hideg, viszont már nem ugyanaz mint egy hete...
Bizony, reggel már nem indul szívató nélkül, és fékezni sem lehet már olyan bátran... Meg ste is sötét van hamar...
Tegnap Pesten jártam, és fél nyolc felé értem vissza Gödöllőre, és biza már fáztam visszafelé, ahogy kezdett hűlni a levegő. Ősz van, akkor is, ha napközben nem látszik....
Azért vigyetek magatokkal aláöltözős gúnyát mert a magaslatokon hideg lesz.....és ahol hideg van...ott a gumi sem tapad tökéletesen!
Nem hittem el eddig,demostmár látom, hogy a foyasztás szégyenbe hozza leánykori etz-met. 300km vegyes egy ötezresből?Igaz,még csak szokjuk egymást,de akkor is jó.
Köszi a tippeket olajügyben meg a jókívánságokat.Látom itt folyik az élet.Alig találtam meg a kétnapos hozzászólásomat.
Igen. Jelenleg jó az oktober 9. Reélem 100%-os lesz nem kavarbe semmi.
Jól néz ki, és bőven megvan egy tankból. Első túrának tökéletes lesz!
Akkor oct. 9? Időkép minden nap mást jósol, remélem a végén jó lesz az idő!
Útiterv ha megfelel.
http://g.co/maps/9rgv5
Ja a felszolgáló srácé kompresszorral ülteti vagy magasítja a kocsit.
Másik az eredeti kormánysúly az jó hozzá a másik rezonál.
A harmadik meg van a terv papiron megcsinálom map-ba és feteszem de okt.9 ha jó mindenkinek.
Off: Az ott egy merci felnis audi? Elég szépen ül
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs500_mindig_kell_egy_ba
rat-5044814

Ha valakit érdekel!
valami ilyesmi lenne
igazad van majd 1ora mulva kiderül.ha a másik akkor szerinted milyen szinü legyen?a plexivel jol mutatna kiprobaltam egy kartont csinaltam hozza es egesz pofas.
Nem az a lényeg ,hogy melyikkel néz ki jobban..hanem ,hogy melyikkel stabilabb ,kényelmesebb...ha a nagyobbik a jó..azt még lazán dekorálhatod!
most meg probalom ezzel a kormanysulyal.ezzel vagy amasiklal nezki jobban?
...fura...nekem aztán igazán nyitott dob van fönt...és semmit nem állítgattam utána...Lehet ,hogy a srác aki nekem készítette...tudta ,hogy mitől döglik a légy?
Ja rádásul osztrák tűzoltok.