Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pesten is vannak mászófalak......
Áh kanyarban lassúsági versenyen érmes lennék.
az úgy frankó, itt viszont nemigazán van ilyen lehetőség, de majd beszervezem asszonyt. pl jó motiváció, hogy motorral megyünk, és akkor tutira jön velem.
Pestre egyetemre járok.. a falak meg itthon vannak. Az a szak nincs máshol, amit el szeretnék végezni..
Majd Parádnál a gesztenyefás egyenesben
Nincs lépcső vagy lift szegeden?
Nekem a Táborosi úr a szomszédom.. úgyhogy a lehetőség adott, csak nagyon szar minden nap pestre feljárni szeged mellől.. kicsit időrabló, így a heti több alkalom nem tud összejönni.. Azért egy cipőt veszek.. beülőt adnak, meg mindig van ott valaki aki biztosít
Aki öreg az már annak is örül ha kijut síkon a slozira idő előtt.
..hö hö..nekem már az is öröm ha lemászok az aktuálisról
Mérhetjük csak rühellek pályán tépni.
Na majd egy közös gurulásnál megmérjük hogy mennyi az annyi.
De majd akkor ha már jó lesz az első gumim.
Kizsírozott szakadék... hátszélben...
Egyetem alatt én másztam falat, tényleg mindent átmozgat, és ha rendszeresen mászol (heti 2*3 órát), akkor hamar izmosodsz.
Most is itt vana szerkó, csak egyedül nem jó buli, a Mountex meg drága. Rákosliget jó, csak kell egy társ, akivel tudjátok biztosítani egymást.
javagyúúúúgy...tréleren...
Esetleg lejtő?
Bazinagy?
Neeeeeeem
F power!
..kioktatósdit játszunk? Hogy mit..és ,hogy mire használok a fejemben lötyögő szarból...azt lehetőség szerint ...szeretném én eldönteni..
Amúgy én visszaballagnék egy csipet csapattal (természetesen ha tutira ők kókányoltak (mert elég ha csak leejtik)és a következő garnitúra gumimat is ők fizetnék..
Ha pedig..mint leírtad....tudod,hogy nem hagyod ott...főleg egy új szakinál.....akkor kettőnk közül mégsem neked kellene osztani az észt ,hogy mire használjam a szürkeállományomat
Liftezem.
tuti csal az órád.
Szombaton voltam falatmászni! Profi falmászó központban. Ott nem éreztem hogy húdenagyon elfáradtam volna.. majdnem 4 órát másztam mint pók a falon.. azóta 2 nap eltelt, de még mindig fáj mindenem . Szerintem rászokom.. Ha valami, ez minden izomcsoportot megmozgat.. és szórakoztató, valamint lihegni se kell hozzá
Huhh az egy más világ.............érdekes a hang.............néha mint egy sornégy de van benne sok egy barkaszból és nem annyira kultúrált surrogós mint egy yamaha vagy honda.
Van benne bugivugi
Mutass derékizom gyakorlatot ami nem fáraszt.
Tudom két fekvőtámasz után leszoktam róla.....................de próbálj derékból 180-ról lassulni izomból megtartva úgy hogy a szemeid mennek előre.
Mondom teszt volt a nulláson........................elsőször blokk majd futómű és utána fék.
Nem e?! 190-et bármikor kipengetem!
Nemhiába, a Triumph fehérneműben is a legjobb...

Mi, GS-esek a 180 feletti tempódat már nem tudjuk megélni...
Én úgy is indultam, hogy vittem szerszámokat és hogy majd én kiveszem a kereket. Mivel ha csak gumizni kell akkor 1600Ft ha meg szerelni is kell akkor 2-3000 között van. És mondom ha valamin akkor ezen spórolhatok, dehát ezeknél... :S