Ha Zsibbad a kezed...vagy a rezgés..vagy a tartás..
...lehet ,hogy valóban a nehezebb súly kellene...és a kormány szögén mindenképpen változtass..Mondtam ,hogy ha minél jobban előre tolod..annál több súly megy a csuklódra..könyöködre ..válladra.. (mert ugye 100 fölött nem mindenhol lehet utazni....már ,hogy a menetszél csökkentse a terhelést..
...jahh és hát ezt is kicsit szokni kell.
Hááááát tesztelem.180 fölé nem akartam................menne de a sisak a pofámba szorult.Érdekes hogy az a fingnyi plexi segít kicsit.
150.-nél úgy indul meg mint a sövö 100-nál.Csak ne legyenek fényképészek.
Úgy indultam én is hogy ott maradok, csak távoznom kellett, mert jött egy kollega egy másik gépessel és aggattam ott mindenkinek. Én főleg az a típus vagyok, aki szereti nézni, hogy mit gányolnak a cuccaival, mert egyrészt jogom van hozzá másrészt meg érdekel. És hát hogy máshogy tudnak ezek is érvényesülni? Hát csakis úgy ahogy az összes többi vállalkozó: Szívni a kisember vérét...
Én is megjártam, amikor a volántelepre vittem gumizni. Felni festése megsérült, nem lett kicentírozva, és a kis füles lemezek is körbefordultak amikor meghúzták, és beleszántottak a lengővilla festésébe...
ganjaninja adta a kormánnyal együtt mert ahoz lett esztergálva.De a döntési szög is számít mennyire van előre vagy hátra döntve.
Ugye ez 80 cm es kormány a gyári 70-es és kb 2-3 cm magas.
Vagyis ja, de beszéltem velük telefonon és nem hajlandóak még meghallgatni sem, a gumiszereléssel nincs bajom, de a tárcsával nem tudom mit csináltak... Pénteken voltam náluk, ma meg hívtam őket. Sajnos az én hibám, mert ha ott helyben észreveszem ki sem fizetem a gumit és el van intézve. 3 nap után visszamenni és bizonygatni, hogy már pedig ez nem ilyen volt... Pont műszaki előtt ez nagyon jól jött...
...lehet ,hogy valóban a nehezebb súly kellene...és a kormány szögén mindenképpen változtass..Mondtam ,hogy ha minél jobban előre tolod..annál több súly megy a csuklódra..könyöködre ..válladra.. (mert ugye 100 fölött nem mindenhol lehet utazni....már ,hogy a menetszél csökkentse a terhelést..
...jahh és hát ezt is kicsit szokni kell.
Érdekes hogy ezt még a nullás se tudja rángatni.
Én még annyival nem mentem (motoron)
150.-nél úgy indul meg mint a sövö 100-nál.Csak ne legyenek fényképészek.
...én kérek elnézést...
Ugye ez 80 cm es kormány a gyári 70-es és kb 2-3 cm magas.
Nekem a kézzsibbadás nem a rezgéstől jön elő, hanem a támaszkodástól.
utólag viszont már nem tudod bizonyítani....