Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óvatosan a támaszkodós fékezéssel..
Kössz a tippet, megfogadom!
Ha Zsibbad a kezed...vagy a rezgés..vagy a tartás..
...lehet ,hogy valóban a nehezebb súly kellene...és a kormány szögén mindenképpen változtass..Mondtam ,hogy ha minél jobban előre tolod..annál több súly megy a csuklódra..könyöködre ..válladra.. (mert ugye 100 fölött nem mindenhol lehet utazni....már ,hogy a menetszél csökkentse a terhelést..
...jahh és hát ezt is kicsit szokni kell.
Nem ráz................csak kénytelen vagyok féknél támaszkodni.
Érdekes hogy ezt még a nullás se tudja rángatni.
A lemezt kicsit érdemes megcsiszolni és egy csepp zsírt rátenni és nem forog körbe...
akkor meg ne csodálkozz, hogy ráz
Én még annyival nem mentem (motoron)
Szerintem is felejtsük el. Vagyis én elfelejtem, Te viszont megjegyezheted, de a rengeteg új hasznos információtól veszed el a bájtokat a fejedben!
Sima nyomatékkulcsal. Csak bambák voltak, és amire észrevették már körbefordult a lemez.
Hááááát tesztelem.180 fölé nem akartam................menne de a sisak a pofámba szorult.Érdekes hogy az a fingnyi plexi segít kicsit.
150.-nél úgy indul meg mint a sövö 100-nál.Csak ne legyenek fényképészek.
szerintem átvertek mert fiatal vagy.... úgy gondolják, azzal lehet. de ha tisztában vagy a jogaiddal, nem szívózhatnak.
Úgy indultam én is hogy ott maradok, csak távoznom kellett, mert jött egy kollega egy másik gépessel és aggattam ott mindenkinek. Én főleg az a típus vagyok, aki szereti nézni, hogy mit gányolnak a cuccaival, mert egyrészt jogom van hozzá másrészt meg érdekel. És hát hogy máshogy tudnak ezek is érvényesülni? Hát csakis úgy ahogy az összes többi vállalkozó: Szívni a kisember vérét...
180? mennyi a max sebességhatár itthon? ejnye
Mennyiért adnád a géped és mikori?....vagy csak vicc volt?...
Nekiestek befelé légkulcsal?
Próbáltam 180-ról megtartani derékból....................bazira nem sikerült.
Én is megjártam, amikor a volántelepre vittem gumizni. Felni festése megsérült, nem lett kicentírozva, és a kis füles lemezek is körbefordultak amikor meghúzták, és beleszántottak a lengővilla festésébe...
az nem jó, ha támaszkodsz....
....ehh inkább nem reflektálok...mert ha az őszinteség bunkóság akkor én paraszt vagyok..
...én kérek elnézést...
Valószínű támaszkodsz.Alátétez egy 2-3 centit a kormánynak hogy ne dőlj neki annyira.
ganjaninja adta a kormánnyal együtt mert ahoz lett esztergálva.De a döntési szög is számít mennyire van előre vagy hátra döntve.
Ugye ez 80 cm es kormány a gyári 70-es és kb 2-3 cm magas.
Szerelnek motorgumikat, és voltam már ott más motorral is. Nem így ismertem meg őket, de kár hogy így kel elfelejteni. :S
Nekem a legnagyobb van, amit valaha láttam.
Nekem a kézzsibbadás nem a rezgéstől jön elő, hanem a támaszkodástól.
ezt mondom, mindig ott vagyok, ha szerelnek valamit (pl. autó) és ha nyűg van, egyből szólok. utólag hiába.....
Vagyis ja, de beszéltem velük telefonon és nem hajlandóak még meghallgatni sem, a gumiszereléssel nincs bajom, de a tárcsával nem tudom mit csináltak... Pénteken voltam náluk, ma meg hívtam őket. Sajnos az én hibám, mert ha ott helyben észreveszem ki sem fizetem a gumit és el van intézve. 3 nap után visszamenni és bizonygatni, hogy már pedig ez nem ilyen volt... Pont műszaki előtt ez nagyon jól jött...
jegyzőkönyv, fogyasztóvédelem, (...)
utólag viszont már nem tudod bizonyítani....