Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak oda szabad vinni ahol motorgumiznak is és azok közül is oda ahol használnak kiemelőt......és persze műanyag védőket mindenhová....
Bosszantó
Nehezebb kormánvégsúlyt kell beletenni.....lehet kapni jó nehezet, az csökkenti a rezgést...
vagyis a gumis tette tönkre a tárcsát?
Adtam 30 ezret és kaptam egy gumit meg egy 8-ast vissza. Jó mondjuk nem csak a gumis hibája, mert régi a tárcsa, de sem megkopva, sem karistolódva nincs. A szegecsek elfáradtak meg adtak neki egy 8-ast... Én meg örülhetek, hogy legalább tudom, hogy oda többé nem kell mennem gumizni.
Hasizom! Ha törzsből tartod magad nem fog elfáradni a kezed, és nem is zsibbad.. valamint a kesztyű is tovább bírja (legalább ez motiváljon !)
Am mi baja a tárcsának?
Nekem a gyárival is rohadtul el szokott zsibbadni a kezem.
Úgy kell beállítani, hogy ne azon támaszkodj.
Nem vagyok megsértődve. Nem is voltam. Sőt ideges sem vagyok, vagyis az vagyok, de az itt szerintem nem látszik. Poénokon nem szoktam sírni, csak sz@r a hangulatom, és valahogy azon a túl segítőkész hozzászóláson nem tudtam elnevetni magam, pedig nagyon akartam. Nem agresszív de lekezelő volt számomra. Ebből hülyeség ügyet csinálni, sőt igazából még 3-4 választ is felesleges írni azokra a hozzászólásokra, de ezen szerintem mindenki túltette magát itt a fórumon. Ideges is csak azért vagyok, mert elviszem a gumishoz a motort és szar fékkel kell visszakapnom. És persze hiába károsít meg téged akárki az nem számít, mindig csak az számít, hogy te kit károsítottál meg... :( Mindegy nem érdemes foglalkozni vele.
Ugye meg vettem /ganjaninja/ kormányát(Pazzaz) az első 10 km tök jó utána zsibbadás nagyon a gyárival talán meg szoktam mert csak a bal kezem zsibbadt de ezzel mind a kettő nagyon vagy dönteni kéne még valamerre.
Neeem, nem az olcsóság miatt mászkálok... Minden felelősség a Kisfelest terheli.
Nekem is volt ilyen jellegű gondom, nekem egy kormánykiemelő lett feltéve. Megfigyeltem, hogy hol fogom a kormányt és mennyire van behajlítva a csuklóm, és úgy találtuk ki, hogy jobb, ha kicsit felém van kihozva a kormány. Helyezgesd a kezed (főleg város útnál) , hogy hol a legjobb.
mint nálunk az asszony.... képes 10 km-t autóztatni, mert ott 10 Ft-al olcsóbb a tej, csak mire odamegyünk 200 Ft a benzin....
Kérdezném hogyan érdemes be állítani a kormányt ,hogy a kezed ne
zsibbadjon vagyis ki szált a vér a kezeimből. 183 cm magas és 90 kg vagyok tudom egyéni csak kérdezem.
Nem. Csak valahogy mindig a tőlem legmesszebb eső boltban van az a kaja, ami kell, ha motorral megyek vásárolni...

Így mentem egyszer 3 zsömléért Rozsnyóra. Hát ha akkor még nem volt közelebb Lidl?
ja hogy Te is környéken lakozol?
úgy értem én is. Csak a Lidlbe járok arra, de nehogy már drága bevásárlás legyen...
Zakopane megér egy estet... Onnan tovább lehet menni Krakkóba, szép a vidék is arrafelé. Meg Zywiec környéke is tuti, kisebb hegyek között egy hatalmas víztározó, nem tudom, hány falun keresztül, szép. Meg a Zywiec sör persze.
mármint a Testvérvárosok útján is....
A Testvérvárosokon?! Hát sehol sincs nyugtom?!
nem a barátok köztben volt?
ott az utóbbi időben sokszor sumákolnak, meg a Testvérvárosokon is, tessék figyelni!
Csak kétszer harmincra büntettek a ganznál álo opel vivaros fotósok.
meg mindenki hogy betartotta a KRESZ-t...... egy lakosra 2 rendőr jutott
Nézz át az ER-5 topicban. Fisi kolléga a kawájára valami 25ezerért vett goldfren féktárcsát, újat