Hogy gondolod a segítséget? Vegyünk neked féktárcsát.....metán szedjük szét a motorunkat? Kérj az ősöktől lóvét...ahogy olvasom a motor amúgy is apádé!
Sziasztok. Vinném a motort műszakizni, de kell egy jó első féktárcsa is a gépre. Már sírhatnékom van ettől a sok cserélnivaló szartól... Tudtok ilyenben segíteni? Nincs rá 100 ezrem, hogy mindenből újat vegyek, de kell egy olyan ami használt de mégis hibátlan. Tudnátok ilyenben segíteni? Köszi.
43 600 körül jön ki, a BT itt most pár Forintal drágább. Viszont a Dunlop 10 000-el!
Nekem az a fontos, hogy 15-20 ezeret elmenjen, és jó legyen a kanyarba. Ha esik úgyis óvatosabb vagyok, vagy nem motorozok.
Michelin PILOT ACTIV -ról mik a vélemények?
Mennyire tartós, mennyire tapad?
Most az van a legjobb árban a jobbak közül, olcsóbb a szett mint a BT45-ös!
Mivel az egész kezed átmelegíti, nem hűl ki a kézfejed sem. És esőben is nagyon jó, mert szárítja a kesztyűt. Nekem mondjuk mindig hideg a kezem, és emiatt nagyon szeretem.
Érzem a derekamon, hogy lassan nem ártana egy vesevédő/derékmelegítő. Ezzel kapcsolatban van valami tapasztalat? Probiker típusúakat néztem, kb. 4000 Ft körül vannak a Bázismotornál.
Ma reggel már megérezte a paripa a "hideget" (15 fok körül). Másodjára vagy harmadjára indult be, melegítettem is indulás előtt, de kevés volt neki az alapjárat. Mire beértem a melóhelyre (kb. 15 km), addigra produkált egy vérszegény 1100-as alapjáratot. Fel is tekertem 1500-ra, így már stabilabb.
Ha életün folyama visszaterelődik természetes medrébe, akkor ezek a dolgok maguktól oldódnak meg! Jaj de szépen fogalmaztam, saját magam hatása alá kerültem!
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?"
Leülhetsz, egyessssss
A legjobb szöveg.
Ez tényleg jó ár, ennyiért nem bukhatsz nagyot. (A gumin, a motorral egyáltalán ne bukjál.)
Nekem az a fontos, hogy 15-20 ezeret elmenjen, és jó legyen a kanyarba. Ha esik úgyis óvatosabb vagyok, vagy nem motorozok.
http://www.motorgumishop.hu/az...
Mennyire tartós, mennyire tapad?
Most az van a legjobb árban a jobbak közül, olcsóbb a szett mint a BT45-ös!
Én csak a kézfejemen szoktam érezni a hideget, az ellen meg nem véd.
A szívatót tovább kell hagyni, meg tovább is melegítem indulás előtt.
Nálatok is kell így ősz elején állítgatni?