Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy gondolod a segítséget? Vegyünk neked féktárcsát.....metán szedjük szét a motorunkat? Kérj az ősöktől lóvét...ahogy olvasom a motor amúgy is apádé!
Sziasztok. Vinném a motort műszakizni, de kell egy jó első féktárcsa is a gépre. Már sírhatnékom van ettől a sok cserélnivaló szartól... Tudtok ilyenben segíteni? Nincs rá 100 ezrem, hogy mindenből újat vegyek, de kell egy olyan ami használt de mégis hibátlan. Tudnátok ilyenben segíteni? Köszi.
Bazi régen láttam félálomban buszon digó ótópályán.
Nahh megérkeztem..kockás lett az összes seggem..azért a mini felessel 50 köbci...húzós a Bp-Győr-Bp
A szöveg jó, de hiányos...
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?"
Leülhetsz, egyessssss
Én 10 éve nem lakom a szüleimnél..... van más megoldás is... tudod, a híd alatt még nincs olyan hideg....
"anyámnál élek,babettával járok.............hogyne lennék kemény"

A legjobb szöveg.
"Szüleimnél lakni elképesztő nagy dolog..." Nekem muszáj volt valami kecót vennem, na, azóta nem is telik benzinre...
Na, én ezért vettem motort, lakás helyett. Motorra megvolt a pénz, de a lakásra való összeg túl távolinak tűnt/tűnik....
gondolod, én szándékosan megyek felhőszakadás idején?
Ez tényleg jó ár, ennyiért nem bukhatsz nagyot. (A gumin, a motorral egyáltalán ne bukjál.)
43 600 körül jön ki, a BT itt most pár Forintal drágább. Viszont a Dunlop 10 000-el!
Nekem az a fontos, hogy 15-20 ezeret elmenjen, és jó legyen a kanyarba. Ha esik úgyis óvatosabb vagyok, vagy nem motorozok.

http://www.motorgumishop.hu/az...
Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül? (bár néztem képet róla, nekem kevés a mintája... eső esetére )
Mikori és mennyit kérnél érte?...
Michelin PILOT ACTIV -ról mik a vélemények?
Mennyire tartós, mennyire tapad?
Most az van a legjobb árban a jobbak közül, olcsóbb a szett mint a BT45-ös!
De a markolatfűtés nyáron is nálam van, amikor csak az elázás miatt szükséges.
31 rugó körül van fűthető kesztyű....nem olcs az tény, de egy téli kesztyű+markolatfűtés is legalább ennyibe kerül....
...a LIDL-ben vettem, 1500-ért. Nekem bevált. (de persze a rövid dzsekimet ilyenkor már nem hordom, csak a hosszút, és nyakmelegítőt is.)
Mivel az egész kezed átmelegíti, nem hűl ki a kézfejed sem. És esőben is nagyon jó, mert szárítja a kesztyűt. Nekem mondjuk mindig hideg a kezem, és emiatt nagyon szeretem.
Érzem a derekamon, hogy lassan nem ártana egy vesevédő/derékmelegítő. Ezzel kapcsolatban van valami tapasztalat? Probiker típusúakat néztem, kb. 4000 Ft körül vannak a Bázismotornál.
Jó dolog az a markolatfűtés?
Én csak a kézfejemen szoktam érezni a hideget, az ellen meg nem véd.
... nálam meg az, hogy be kell kapcsolnom a markolatfűtést...

A szívatót tovább kell hagyni, meg tovább is melegítem indulás előtt.
Nekem nem kell. Nálaz az jelzi az idő romlását, hogy egyre hamarabb kell tartalékra áthajtani.
ez sajna mind igaz !
Ma reggel már megérezte a paripa a "hideget" (15 fok körül). Másodjára vagy harmadjára indult be, melegítettem is indulás előtt, de kevés volt neki az alapjárat. Mire beértem a melóhelyre (kb. 15 km), addigra produkált egy vérszegény 1100-as alapjáratot. Fel is tekertem 1500-ra, így már stabilabb.

Nálatok is kell így ősz elején állítgatni?
Ha életün folyama visszaterelődik természetes medrébe, akkor ezek a dolgok maguktól oldódnak meg! Jaj de szépen fogalmaztam, saját magam hatása alá kerültem!