Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, az Uniós rendezvényen is csak zsaruk voltak, a fejesek már be sem fértek a várostáblán belülre. Hú, milyen kocsi voltak ott...
az igaz, de jó csaj volt
Áh benne volt a VV-ben.Két éve................vagy 3.
Zakopane lesz a következő cél. Bár lehet ott érdemesebb elidőzni, és nem csak átrohanni rajta. Ez egy minimum 700 km-es kör lenne, lehet idén már nem is valósítható meg egy nap alatt.
van egy titkos alagút a vasutállomástól a kastélyig. be kell lógni este
...eee... Sissy már meghalt...

vagy nem is tudtad?
Nem engednek csak fejesekt be meg túristákat..........meg 543764 rendőrt.10 méterenként.
én meg Sissy-t.....
Gödöllőn inkább belaknám a kastélyt. Még bírnám Sissy ruháit is...
jaja, hallgatókat vittem oda gyakorlatra, mentőállomásnál tök jó volt, mikor szakadt az eső, ők áztak, én a híd alatt meg magyaráztam nekik... szerintem utáltak.................
A patak híd alá aláférsz?
Az lehet, de Gödöllőn van... Még választani is lehet: Rákos patak, vagy vasúti. Utóbbi kicsit zajos, de legalább megtanulod a menetrendet.....
Nem semmi! Én akkor voltam kész, amikor a 12 lóerős 125-ös chopperemmel vágtam neki Zakopanenak. Mire megérkeztem, fordulhattam vissza. És még egy liter olajat is beszívott szegényke...
Ahan, csak Mordorban még híd sincs... Szegeden legalább volt kettő is...
Üdv foldvaird !
Nem kell felkapni a cukrot! Nyugi !
3 órája kértél segítséget, és máris kaptál érdemben segítséget,
tippet ! A "fórumlakók" néha kimerészkednek a valóságba is.
majd jönnek ide is !
Ha kicsit visszaolvasol láthatod néha elkalandozik a társaság
a technikától,és elcsattan egy-két poén is . Nem kő megsértődni !
(amúgy szerintem senki nem agresszív lekezelő !)
Gratula én fél kettő értem haza iszonyú viharos szél volt.A kezemet nem éreztem ugy elzsibbadt vagy előbbre kéne vagy hátrább rakni a kormányt.A döntés tényleg sokkal jobb.Még egy szer köszönöm.
Az e-bay-en nemcsak licitálások vannak, hanem cégek, üzletek is fent vannak, csak idehaza ez valahogy nem biznisz. Gyors, egyszerű, biztonságos, korrekt. Ezek jellemzik az internetes vásárlást. És sokszor azért is olcsóbb, mert nem kell üzlethelyiséget fenntartani, így annak a rezsijét sem kell kigazdálkodni...

Amúgy olyan nem létezik, hogy fillérekért tök jót kapjál. Van, ami pénzbe kerül, de meg lehet találni az ár/érték arányban a legjobbat.
Jön a rossz idő, döntsd el, hogy mikor akarod használni, max télen összespórolod (Jézuskától ezt kéred), és tavasszal mehet műszakira az új tárcsával.
100 dollár+posta.Nincs vele gond több üzletet csináltam.Csak lassú.2 hét míg ideér jó esetben.
Olyan kell amivel átmegyek műszakin és használhatom egy jó ideig még. Persze nem 100 ezrekért. Ilyen Ebayes rendeléstől meg távol maradok, mert sosem volt az én szakmám ez az interneten piacozás országokon keresztül... A másik meg hogy 24 dollárért mit kapok kintről is? Használhatatlan nekem is van, nekem most használható kell!
Csak sikerült félreértened, pedig szerintem érthető. Olyan valakit keresek aki ezeket a motorokat szokta szerelni, javítani szervizelni. Én csak abból indultam ki, hogy minden fórumon van egy szakember, aki az adott témára specializálódott. Úgy gondoltam, hogy itt is sikerül ilyen emberbe botlani. Nem az ősöktől várom a segítséget, nem azért vannak. Saját pénzből gazdálkodok. Úgy tűnik tényleg jön a nyár, mert a motorosok kezdenek agresszívvé, lekezelővé válni. :(
Kérdés a kollégának mire kell? Hogy átmenjen a műszakin, vagy hogy meg tudjon állni? nem mindegy...........
Láttam 24 dollárért is de ht azért 12-15 éves tárcsákól beszélünk.100 ért új van fenn hullámos kinyai.
szerintem van olcsóbbért is használt, de műszaki vizsga képes...
Mondjuk én a fékeken tuti nem spórolnék, meg szerintem egy tárcsa elég sokáig is kitart, ergó jó befektetés....
Jaám 20 rugóért itt van bontott amcsiból.Kérdés jó e.
e-bay, mint mindig, most is lehet occsón találni....