Az én Jawam 42 éves,tök rozsdás a tank belül,de még soha nem volt probléma a motorral.Mindig pöcc-röff,nó dugulás.Tudom,hogy más tehnika a Gs,de azért felvetődik bennem,hogy kell-e egyáltalán foglalkozni a rozsdás tankkal?Persze megérdemli a törődést,de nagyon macerás a kezelése.Halottam olyat is,hogy valaki szétflekszelte--rozsdátlanítás,majd hegesztés stb.
Tényleg olyan fontos rozsdátlanítani?Vagy pl. egy külső benzinszűrő a benzincsőre szerelve?Ti ezt,hogy látjátok?
Ha áthúzta a kilógó részt akkor gomba, ha nem akkor tapasz.....végülis nem feltétlen lesz rossz, de eddig minden tapasszal javított motorgumi amit láttam nem sikerült...a gomba drágább talán ezért nem tartják...én csak azzal javítottam amíg gumiztam...
ha már itt vagy:
az olajszűrő fedél csavarjaira, valamint a gyertyára tudsz valami meghúzási nyomatékot? szervízkönyvben csak annyit találtam, hogy érzéssel....
Givi 30 literes az egy sisakos és hátizyákos.Bár a zsák válogatja.Én ilyet vettem itt apróban kultúrált állapotban 11e-ért.
GS-re meg simán lehet szerkeszteni tartót pár ezresért egy lakatossal.
amúgy sokminden van, ami azt támasztja alá, hogy valós a km.
- gyári gumi még elég mély barázdával
- kezelőgombok festéke teljesen ép
- váltó nagyon puha (amin tanultam, abban 30.000 volt, és recsett, nehezen vette a fokozatot, na nyilván a sok tanulós-köztük én is- tett folyamatosan tönkre)
- 3,7 L/100km fogyasztás
- hamar felveszi az alapjáratot
- egyenletesen jár, igaz ha melegen újra elindítom egyet-kettőt pisszen
- gyári szerszámkészletet én bontottam ki a zacsiból
- sárvédő alján a gyári azonosító matrica még ott van, vagyis ne ázott még le
- stb.
Ami a nyűge, hogy kint állt, ez egy két apróbb helyen látszik, meg a tank rozsdás belül, mert nem rakták télire tele benzinnel. Meg egyszer elfektették, de vagy álló helyzetben, vagy nagyon lassan, mert van rajta nyoma, de alig észrevehető, de látszik a horzsolás íve.
GIVI...az legalább minőségi...vehetsz kínait is...csak hát az zsákbamacs...
Kukázz egyet használtan...lehet jókat találni..
Konzol...az AKMT oldalon van tipp ha házilag akarod..
az alu jól bírja..de az acél..ha esőt lát egyből feketedik...